QUOTE(Žanė @ 2010 02 15, 14:54)
sveikos,
ar yra lankančių šį darželiuką bendraamžių? planuoju dukrą leisti nuo rugsėjo, jai tada bus 2 metukai ir 10 mėnesių. turbūt reikės į darželį vesti?
papasakokite prašau, kokios darželio grupės, kaip ta "komercinė" grupė? ar ten patenka įvairaus amžiaus vaikučių, ar tik jaunesni? nes man neramu neturinčią trejų metų palikti su penkiamečiais

ar yra lankančių šį darželiuką bendraamžių? planuoju dukrą leisti nuo rugsėjo, jai tada bus 2 metukai ir 10 mėnesių. turbūt reikės į darželį vesti?
papasakokite prašau, kokios darželio grupės, kaip ta "komercinė" grupė? ar ten patenka įvairaus amžiaus vaikučių, ar tik jaunesni? nes man neramu neturinčią trejų metų palikti su penkiamečiais

i "komercinę" patenka tik bendraamžiai, t.y. šiuo metu 2004 m. galo, 2005 m. gimimo vaikai. mano vyresnėlis į ją eina. mielu noru ten vesčiau ir mažių, bet deje, nieks nepriims. o gaila. nes tai keliaus mažieji nuo rudens į antrą aukštą, be atskiro miegamojo bus.
o šiaip nežinau kas nutiko, bet darželis tikrai pasitaisė. nežinau,kaip kitose grupėse, bet pas maniškius viskas labai labai labai gerai. auklėtojom patenkinta, šeimininkės bent pas maniškius fainuolės, aplinka kieme sutvarkyta, veiklos vaikams iki ausų, pinigų rinkimas proto ribose. giriu visiems tą mūsų daržą, kas tik paklausia. iš vyresnėlio grupės tėvų girdžiu tą patį.