Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Rūta

QUOTE(Tasira @ 2006 12 29, 19:03)
Bet juk ne visi prisirase pradeda lankyt ax.gif Kaip gali taip is anksto pasakyt,kad nepatekot g.gif ?

nu nzn smile.gif mes nepriklausom pagal gyv. vieta, nors gyvenam netoli. kaip suprantu kas uzsiraso ateina ar neateina jiems neesme. vistiek surenka grupe g.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_vln @ 2007 01 14, 14:26)
nu nzn  smile.gif  mes nepriklausom pagal gyv. vieta, nors gyvenam netoli. kaip suprantu kas uzsiraso ateina ar neateina jiems neesme. vistiek surenka grupe g.gif

Tai cia tikriausiai del to,kad nepriklausot pagal gyvenamaja vieta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lolipop @ 2007 01 05, 15:25)
o prie ko cia direktore g.gif , juk ji nesedi grupesi ir neuzsiimineja su vaikais cool.gif

Tai kad sake, jog dirba grupeje, nes nera kazkokios aukletojos cool.gif Bet as tai su vaiku atejau uzsirasyti... nes priemimo valandos dienos metu, nera kam palikti..
Atsakyti
QUOTE(Tuja2 @ 2007 01 17, 13:04)
Tai kad sake, jog dirba grupeje, nes nera kazkokios aukletojos  cool.gif Bet as tai su vaiku atejau uzsirasyti... nes priemimo valandos dienos metu, nera kam palikti..

blink.gif na, tada be zodziu
Atsakyti
QUOTE(Ausine @ 2006 10 30, 13:05)
dar nezinau, bet gydytojos visos pries darzelio lankyma... aukle turiu...turbut kazkaip reikes atideti tikriausiai. Nes gydytoja sake kad labai jau negeru metu laiku pradedam lankyti ir dar mazas. Zinoma vaikas vaikui nelygus...

Labas,kadangi minejai kad iki pavasario atsisaket darzelio tai turiu klausimuka,ar raset koki prasyma?nes sake kad taip paprastai vietos laikyt negali.ar vel is naujo i eile stojot?nes ir mes norejom atidet bet sake nors ne daznai bet lankyt,kad neisbrauktu is sarasu,nes jei nelanko 2men,tai isbraukia.kokia jusu situacija?
Atsakyti
mamos o kiek jus mokat rutoj uz lankyma?pvz as esu kaip skaitosi vienisa mama,vaikas turi kito vyro pavarde,bet as tai neistekejusi,tai ar gal skaitausi kad nebe vienisa?nes nelabai supratau gavau uz vasario mensask.nors vasaris dar nesibaige,tai gal uz praejusi?nebesuprantu.ir suma 95 lt.tai cia kaip suprast?
Atsakyti
QUOTE(mamyta 051012 @ 2007 02 20, 10:44)
mamos o kiek jus mokat rutoj uz lankyma?pvz as esu kaip skaitosi vienisa mama,vaikas turi kito vyro pavarde,bet as tai neistekejusi,tai ar gal skaitausi kad nebe vienisa?nes nelabai supratau gavau uz vasario mensask.nors vasaris dar nesibaige,tai gal uz praejusi?nebesuprantu.ir suma 95 lt.tai cia kaip suprast?

Mano situacija kaip tavo. Aš mokėdavau pusę kainos-apie 50-60Lt. Bet reikia pažymą pristatyti apie ištuoką arba jei nesusituokus tai iš metrikacijos skyriaus, kad patvirtintų, jog nesusituokusi. O iki šiol kiek mokėdavai?
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2007 02 20, 13:13)
Mano situacija kaip tavo. Aš mokėdavau pusę kainos-apie 50-60Lt. Bet reikia pažymą pristatyti apie ištuoką arba jei nesusituokus tai iš metrikacijos skyriaus, kad patvirtintų, jog nesusituokusi. O iki šiol kiek mokėdavai?

as nesusituokus,tai vedeja prase manes tik pazymos is savivaldybes,seimos sudeties,nu juk mano pavarde tai mergautine,ko tada nieko neminejo kad reik tokios pazymos nesuprantu,aisku,juk jai tai neaktualu.rytoj skambinsiu.mes lankom dar nesenai tik nuo spalio,jau iskart neaisku buvo kai gavom pirma sask,bet sake kad neissigast nes bus uz pora men i prieki,tai sakau gal todel tiek,buvo apie 200 kazkas,praeita men gavom tik 14,nes sirgo.
Papildyta:
beje ta pazyma is metrikacijos turiu gauti ten kur registruota ar ir vln galiu issiimt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyta 051012: 20 vasario 2007 - 22:17
nu įdomiai kaip. Maniškė tris metus ten lankė tai galiu patvirtinti, kad kai tavo ir vaiko pavardes skiriasi (kaip pas mane) reikia atnešti pažymą iš Metrikacijos biuro kiekvienais metais iki kovo pirmos dienos. Nueini ir prašai išduoti vaiko gimimo liudijimo kopija, kai klausia kokiu tikslu-sakai, kad darželiui, mokėjimui puse kainos, kad įrodyt, jog nesusituokus. Jie žino kokią pažymą išduoti. Padaro bent jau Vilniuje maždaug per savaitę. Jeigu tu registruota ne Vilniuje, reikia vykti ten kur priregistruota arba ten kur išduotas vaiko gimimo liudijimas. Tikiuosi, kad paaiškinau. Kai pradedi lankyti paima kažkiek į priekį, bet paskui turi atminusuot. Jeigu gavai kvitą devyniasdešimt litų tai man regis, kad daugoka.
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2007 02 21, 00:31)
nu įdomiai kaip. Maniškė tris metus ten lankė tai galiu patvirtinti, kad kai tavo ir vaiko pavardes skiriasi (kaip pas mane) reikia atnešti pažymą iš Metrikacijos biuro kiekvienais metais iki kovo pirmos dienos.  Nueini ir prašai išduoti vaiko gimimo liudijimo kopija, kai klausia kokiu tikslu-sakai, kad darželiui, mokėjimui puse kainos, kad įrodyt, jog nesusituokus. Jie žino kokią pažymą išduoti. Padaro bent jau Vilniuje maždaug per savaitę. Jeigu tu registruota ne Vilniuje, reikia vykti ten kur priregistruota arba ten kur išduotas vaiko gimimo liudijimas. Tikiuosi, kad paaiškinau. Kai pradedi lankyti paima kažkiek į priekį, bet paskui turi atminusuot. Jeigu gavai kvitą devyniasdešimt litų tai man regis, kad daugoka.

mes nunesem jai ir pakeista gimimo liudijima.juk ji man sake kad reik seimos sudeties,kad auginu viena tipo del lengvatu,bet kad nera tu lengvatu.o ir su ta pazyma dabar nesamone,savivaldybe dirba tik darbo dienom,o pas mane grafikas nenormalus,be to vaziuoti i kita rajona,blin kazkokia nesamone,kodel is karto nesusako ko reik kad per karta viska sutvarkyt
Atsakyti
nu va dar geriau.pasirodo musu rajonas atsilikes.nes ten matote tokiu pazymu niex neisrasineja,atseit gimimo israse ir taip matosi kad vaikas yra motinos pavarde,sakau jos kita oavarde,o kodel?todel sakau kad draugas dave o ji man;tai tada kokia jus vienisa mama?sakau vat tokia,nes neistekejus.bet faktas tas kad jokio israso jie man neduoda.
Atsakyti
QUOTE(mamyta 051012 @ 2007 02 21, 09:30)
nu va dar geriau.pasirodo musu rajonas atsilikes.nes ten matote tokiu pazymu niex neisrasineja,atseit gimimo israse ir taip matosi kad vaikas yra motinos pavarde,sakau jos kita oavarde,o kodel?todel sakau kad draugas dave o ji man;tai tada kokia jus vienisa mama?sakau vat tokia,nes neistekejus.bet faktas tas kad jokio israso jie man neduoda.

kokiam rajone čia? kur kreipeisi, į kokią įstaigą, kokį skyrių?
Atsakyti