Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Rūta

QUOTE(Fubuki @ 2007 08 31, 11:11)
O man šio darželio vedėja labai labai nepatiko.

Zinai,man irgi panasiai buvo...Siuntinejo kelis kartus ir vis buvo neaisku niekas.Galvojau ta pati ,ka ir tu mirksiukas.gif Galiausiai nusprendziau nueiti su vyru ir nezinau,ar tai nuo to priklause,bet direktore visiskai pakeite "giesmele" blink.gif Sako:"taip,jus sarasuose,labai laukiam,kada ateisit,gal norit susipazint su busimom aukletojom" ir pan.Taip ir nesupratau,kodel taip viskas pasikeite...Nedavem nei lito schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasira @ 2007 08 31, 11:25)
Galiausiai nusprendziau nueiti su vyru ir nezinau,ar tai nuo to priklause,bet direktore visiskai pakeite "giesmele" blink.gif Sako:"taip,jus sarasuose,labai laukiam,kada ateisit,gal norit susipazint su busimom aukletojom" ir pan.Taip ir nesupratau,kodel taip viskas pasikeite...Nedavem nei lito schmoll.gif

Tai tame ir esmė, kad vakar abu su vyru buvom nuėję, o tiksliau - visi trys su klecku smile.gif
Iki šiol vienas vyras vaikščiojo pas ją, tai vis atsikratydavo juo, pasakydavo kitą datą, kada reikia paskambint/ateit. Dabar abu nuėjom - tas pats verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fubuki @ 2007 08 31, 11:11)
O man šio darželio vedėja labai labai nepatiko.
Darželis mums po langais, vaiką dar žiemą užrašėm, tačiau iki šiol niekas neaišku. Pastoviai tik sako, kad virš mūsų 3 vaikai, bet neaišku, ar kas atsisakys.
Jau rugsėjis ant nosies, o vedėja nesugeba apskambinti tėvelių ir paklausti, kas ves vaikus, kas ne.
O mum tai irgi gyvenimą planuoti reikia - ar imti atostogų patiems, ar auklytės ieškoti. Nuo spalio iš viso nėra su kuo vaiką palikt.
Kalbi su vedėja kaip su siena, taip aš įsivaizduoju tipišką siuntinėjančią biurokratę - paskambint 08 30, tada viskas bus aišku. Nueini 08 30, tada jau sako paskambinti kitą ketvirtadienį ir taip be galo be krašto.
Gal ji kyšio prašo? O aš nesuprantu, nei kaip pasiūlyti, nei kaip duoti.
Gal kas gali patart?

Manau, kad taip cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Redaga @ 2007 08 29, 21:40)
Zuikučiai tikriausiai bus patys mažiausieji ax.gif

manau kad taip, tik supainiojau ne zuikuciai o kiskuciai, nors tas pats gi cia smile.gif mes siandien buvom 2,5 h,
mamuliukai kas dar is musu grupes smile.gif
As su vedeja nebendravau, vyras uzrase ir taresi...
Atsakyti
Mes lankysim šią grupę nuo rugsėjo 17 d., bet jau nuo rugsėjo 10 d. pradėsime pratintis. Kelintą vaikučiai eina į kiemą, ateisim aplankyti
Atsakyti
QUOTE(Redaga @ 2007 09 03, 19:01)
Mes lankysim šią grupę nuo rugsėjo 17 d., bet jau nuo rugsėjo 10 d. pradėsime pratintis. Kelintą vaikučiai eina į kiemą, ateisim aplankyti

Auklyte sake pirmom dienom gal dar neves nes reikia su visais susipazinti ir prisipratint nes kieme nesugaudys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ARasytee @ 2007 09 03, 22:33)
Auklyte sake pirmom dienom gal dar neves nes reikia su visais susipazinti ir prisipratint nes kieme nesugaudys smile.gif

Ką reikia atsinešti į darželį, ar davė kokį sąrašą?
Atsakyti
Kaip mažiausiems sekasi darželyje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Redaga @ 2007 09 04, 12:39)
Ką reikia atsinešti į darželį, ar davė kokį sąrašą?

QUOTE(Redaga @ 2007 09 04, 19:31)
Kaip mažiausiems sekasi darželyje? 4u.gif

nedave jokio saraso.ciulptukas, sleptes, pamperiai, gertuves jei is puoduko nemoka.
Na po truputi po truputi bandom apsiprast...tik nezinau ryt kas bus, nes ryte bus kita auklyte doh.gif Aukl.Marija maniske jau po truputi prisikalbina, o su nauja net neisivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(DaliaG @ 2007 09 03, 14:58)
Manau, kad taip cool.gif

Nereikėjo kyšio, viskas ok smile.gif

QUOTE(ARasytee @ 2007 09 03, 15:58)
manau kad taip, tik supainiojau ne zuikuciai o kiskuciai, nors tas pats gi cia smile.gif mes siandien buvom 2,5 h,
mamuliukai kas dar is musu grupes smile.gif
As su vedeja nebendravau, vyras uzrase ir taresi...

Matyt, ir mano vaikas bus prie zuikučių/kiškučių. Kaip suprantu, čia lopšelinukai iki 2 m., gimę 2006 m.
Aš saviškį pratinsiu nuo spalio mėn.
Tos, kurių vaikai jau lanko - pasakokit! Kaip auklytės, kaip mikroklimatas ir t.t. ir pan. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ARasytee @ 2007 09 05, 14:10)
nedave jokio saraso.ciulptukas, sleptes, pamperiai, gertuves jei is puoduko nemoka.
Na po truputi po truputi bandom apsiprast...tik nezinau ryt kas bus, nes ryte bus kita auklyte  doh.gif Aukl.Marija maniske jau po truputi prisikalbina, o su nauja net neisivaizduoju  g.gif

jeigu neverke prie vienos aukletojos, pripras ir prie kitos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fubuki @ 2007 09 05, 16:17)
Nereikėjo kyšio, viskas ok smile.gif
Matyt, ir mano vaikas bus prie zuikučių/kiškučių. Kaip suprantu, čia lopšelinukai iki 2 m., gimę 2006 m.
Aš saviškį pratinsiu nuo spalio mėn.
Tos, kurių vaikai jau lanko - pasakokit! Kaip auklytės, kaip mikroklimatas ir t.t. ir pan.  bigsmile.gif

QUOTE(Redaga @ 2007 09 05, 17:03)
jeigu neverke prie vienos aukletojos, pripras ir prie kitos 4u.gif

Verke, pirma diena klyke ji viduj as uz duru zliumbiau.Auklyte sako apie 20min.Paskui gerai viskas, Siaip ir kitus ritus sunku priprast, uzkalbu pabunu su ja kol uzsimirdsta ir begu... doh.gif Man paciai sirdis plysta....
Aukl.Marija man patinka, o daugiau ko paskyt neturiu, ziuresim...
Kolkas ten 2 grupes, nes remontai nebaigti, tai toks balaganas truputi...
O tai kelinti jus?Mums pradzioj sake kad tik 10 vaiku bus...
Atsakyti