Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Rūta

QUOTE(Tasira @ 2008 04 26, 12:47)
Vaikui 4 metai 4 men. Pradzioj davaiau ketvirti,bet visai nesuveike,tai paskui dar daviau.Duodavau tik pries nakti, tris vakarus.Tai is viso 1.5 tabletes isgere.
O vakar musu mazasis 1m4men. irgi susirgo verysad.gif

ačiu tongue.gif
ooo.tai jums linksma.laikikites 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,mes irgi eisim i sita darzeli nuo rugsejo, tik nezinau kaip maniske adaptuosis, nes bailiuke yra smile.gif kaip suprantu ten vedeja nepasikeitus, o tik atostogauja (ir gerokai ilgiau nei galima) nes kai buvau sneket del dazelio, tai man vadojanti sake, kad direktore atostogauja geguze ir liepa biggrin.gif
o siaip net nezinau kaip cia bus su tuo lankymu, grupes kaip suprantu perpildytos, pas maniske grupej kur visi jau mazdaug virs dvieju metuku,ikisti du vaikuciai metinukai, tai manau kazkokia nesamone.negi nera ten atskiru maziuku grupiu?
kaip ten aukletojos? 4u.gif pasidalinkit savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune B. @ 2008 05 20, 15:51)
Sveikos,mes irgi eisim i sita darzeli nuo rugsejo, tik nezinau kaip maniske adaptuosis, nes bailiuke yra smile.gif kaip suprantu ten vedeja nepasikeitus, o tik atostogauja (ir gerokai ilgiau nei galima) nes kai buvau sneket del dazelio, tai man vadojanti sake, kad direktore atostogauja geguze ir liepa  biggrin.gif
o siaip net nezinau kaip cia bus su tuo lankymu, grupes kaip suprantu perpildytos, pas maniske grupej kur visi jau mazdaug virs dvieju metuku,ikisti du vaikuciai metinukai, tai manau kazkokia nesamone.negi nera ten atskiru maziuku grupiu?

Turbūt į kiškučių grupę pataikysit smile.gif
Mūsų grupė ne tokia ir perpildyta, vaikų virš 10. Metinukai kitais metais taip ir liks mažiausių grupėj, o kiti keliaus toliau. Bent tokios kalbos buvo.
Jei auklėtoja nepasikeis ir liks Marija, tai galvokit, kad jums labai pasisekė, visos kiškių mamos tai gali patvirtinti, nuostabi auklėtoja thumbup.gif
Ir šiaip darželio darbuotojams priklauso 2 mėn. atostogų mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu nors atostogas ilgesnes jos turi biggrin.gif tikiuosi, kad bus kaip sakei ir aukletoja tikrai gera pasitaikys, nes kadangi salia visai gyvenu, tai daznai su maziuke pro sali einam, kai vaikiukai kieme buvo, tai maciua dvi aukletojas kurios man visiskai nepatiko - viena vis reke ant vaiku,- kita kazkokiai moteriai su vaikuciu net prie vaiku darzelio tvoros priet neleido.
siaip smagu,kad ten langus pagaliau pakeis, tai nors nepus vejeliai per visus galus smile.gif
beje o grupes dideles buna?
Atsakyti
QUOTE(Ramune B. @ 2008 05 20, 15:51)
Sveikos,mes irgi eisim i sita darzeli nuo rugsejo, tik nezinau kaip maniske adaptuosis, nes bailiuke yra smile.gif kaip suprantu ten vedeja nepasikeitus, o tik atostogauja (ir gerokai ilgiau nei galima) nes kai buvau sneket del dazelio, tai man vadojanti sake, kad direktore atostogauja geguze ir liepa  biggrin.gif

QUOTE(Ramune B. @ 2008 05 21, 16:04)
Niu nors atostogas ilgesnes jos turi biggrin.gif tikiuosi, kad bus kaip sakei ir aukletoja tikrai gera pasitaikys, nes kadangi salia visai gyvenu, tai daznai su maziuke pro sali einam, kai vaikiukai kieme buvo, tai maciua dvi aukletojas kurios man visiskai nepatiko - viena vis reke ant vaiku,- kita kazkokiai moteriai su vaikuciu net prie vaiku  darzelio tvoros priet neleido.
siaip smagu,kad ten langus pagaliau pakeis, tai nors nepus vejeliai per visus galus smile.gif
beje o grupes dideles buna?

lopselines 10-15 vaikuciu, pataisau fubuki, pas kiskucius 13 vaiku o ne 10imt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ARasytee @ 2008 05 26, 15:51)
lopselines 10-15 vaikuciu, pataisau fubuki, pas kiskucius 13 vaiku o ne 10imt smile.gif

Aš rašiau virš 10 smile.gif
Nors registruotų ir 13, bet realiai vistiek mažiau lanko. Labai retai būna, kad ir 10 susirenka, paprastai mažiau.
Atsakyti
Buvo MB pas direktore del maziuko pklaust,tai ji sake,kad steigs dar viena lopseline grupe nuo rudens,tai turetu 3 but rolleyes.gif Tiek ziniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ARasytee @ 2008 05 26, 16:51)

hmmm idomu, man kazkaip darzelio direktore sake, kad grupej bus 22 vaikas, 2-3 metu amziaus ir dar plius du vaikuciai metuku. tai taip ir nesupratau is kur tiek daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasira @ 2008 05 26, 17:44)
Buvo MB pas direktore del maziuko pklaust,tai ji sake,kad steigs dar viena lopseline grupe nuo rudens,tai turetu 3 but rolleyes.gif Tiek ziniu 4u.gif

Puiki naujiena smile.gif O cia tik siame darzelyje ar ir visuose steigs po papildoma grupe?
Atsakyti
Sveikos visos mamytes 4u.gif as norejau pasiteirauti apie viena tokia darbuotoja tik nezinau,ar ji buvo aukletoja,ar seimininkele? jos vardas buvo DAIVA TIK NEASIMENU PAVARDES ZINAU TAIPAT,KAD BUVO MERGAUTINE. tik tiek,kad ji senai dirbo gal jau pries kokius 7-8metus. zinau,kad ji augina pati dabar vaikucius. Gal yra tokiu mamyciu kurioms teko bendrauti su ja,kai ji dirbo. Labai noreciau suzinot kaip ji kaip daruotoja? lyg ir girdejau,kad zada pareit dirbti.
Atsakyti
laba visiems 4u.gif pas mus jau pradeda keist langus. bigsmile.gif dabar musu darželis bus gražus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mirksiuke @ 2008 07 18, 08:57)
laba visiems 4u.gif pas mus jau pradeda keist langus. bigsmile.gif dabar musu darželis bus gražus tongue.gif

bigsmile.gif thumbup.gif Pagaliau thumbup.gif
Atsakyti