kiek girdejau darzelio gr daugiau moka uz lopseline. Fubuki sunelis kolkas lopselineje grupeje, kitamet bus darzelis jau.
mes t.p. daugiau mokam t.y. 160-170lt.
o šį mėn. gaunasi net 176 lt.
ar darželis pabrango?
Papildyta:
ar darželis pabrango?

Papildyta:

ar darželis pabrango?

QUOTE(mirksiuke @ 2009 03 15, 09:37)
maniškis 2005 gimimo.mokam apie 170-180 lt per mėn.
oho

vadinasi mokestis daugelyje darzeliu panasus.
O vaisiu,jogurteliu ar gauna vaikuciai?nera taip aktualu man,nesu labai isranki tuo klausymu,tik idomu.nes kuri dabar lankome,tai maistas fantastikas.
O vaisiu,jogurteliu ar gauna vaikuciai?nera taip aktualu man,nesu labai isranki tuo klausymu,tik idomu.nes kuri dabar lankome,tai maistas fantastikas.
QUOTE(djupi @ 2009 03 17, 15:11)
Būna ir vaisių, ir jogurtų. O šiaip maistas kaip maistas, valstybinis darželinis.
QUOTE(ilmantina @ 2009 03 17, 08:39)
ar darželis pabrango?
Papildyta:
ar darželis pabrango?

Papildyta:

ilmantina, turbut 2 men tau susipliusavo.juk jus dar nebuvo kazkiek laiko praeita karta, Beja juk ligonineje buvos kai mokejimo kvitelius isdalino...tai greiciausia tada nesumokejai laiku ,o dabar uz 2 men paskaiciavo.tikrai negali tiek buti!Na einu pasiklsiu visus savo pavedimus....As praeita men taip pavelavau pervesti tai man taip pat bus uz abu paskaiciuota...
O del vaisiu jogurtuku tai duoda kazka ten jiems, tik jogurtukai tai tie pigiausi po 70 cnt Frutis raudoni ten ir riebumo maziausia.Suprantu kad uz tokia suma negali kazko padoresnio nupirkti, bet juk tu jogutru galiojimo laikas koks.Vos ne puse metu ir laikomi ne saldytuvuose....Kartas smilgeles varskyciu duoda.
Vaikai vistiek manau atsirenka.pvz manoji dievina darziuko blynus, as ja nekarta paisemiau anksciau, pries vakariene tai tiek asareliu budavo kad "siandien bynai su odiene"

QUOTE(riesutukas @ 2009 03 17, 13:09)
tfu tfu tfu

bet kiek pastangų kainavo

klausiau vaiko,tai sakė kad jogurtu neduoda.

o mes esam labai patenkinti darželio maisteliu
Tikrai, skanu, šviežia, kvepia ....
Manoji "lėkštes išlaidas"
ir dar paprašo

Tikrai, skanu, šviežia, kvepia ....

Manoji "lėkštes išlaidas"

8,16(is ju 1lt ugdymui) lt , 21 darbo diena iseina 171,36mirksiukas.gif
Pasiskaiciau apie si darzeli ir kaip ir viskas tvarkoi,nusprendem ir mes ji lankyt