Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Rūta

Gal kas gali parasyti bendra vaizda darzelio blush2.gif Nu kada buna pusryciai,pietus,vakariene? Kokie buna uzsiemimai?Kada vaikuti reikia paimti is darzelio.Suprantu,kad pradedant leisti vaika pati aukletoja viska paaiskina,bet norisi jau dabar tureti bendra vaizda 4u.gif
Atsakyti
O kada gutu galima pas direktore patekti,gal kas zinote darbo laika, aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Andren @ 2010 02 24, 12:19)
O kada gutu galima pas direktore patekti,gal kas zinote darbo laika, aciu ax.gif

direktore priima ketvirtadieniais 16-18 val. ir dar kazkuria savaites diena ryte 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zinot kas is aukletoju kitais metais gaus lopselinuku grupes? bigsmile.gif Jau pradedu galvot ar isleist savo mazaja kitais metais i darza, ar dar pasilaikyt namie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sin City @ 2010 03 11, 18:27)
Gal kas zinot kas is aukletoju kitais metais gaus lopselinuku grupes?  bigsmile.gif Jau pradedu galvot ar isleist savo mazaja kitais metais i darza, ar dar pasilaikyt namie biggrin.gif

Tik ne pas dabartine lopselinuku grupes aukletoja Zita-ten ne zmogus-o ZVERIS is didziosios raides.Cia mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(djupi @ 2010 04 07, 19:21)
Tik ne pas dabartine lopselinuku grupes aukletoja Zita-ten ne zmogus-o ZVERIS is didziosios raides.Cia mano nuomone.

o tai kuo pasireiskia tas zveriskumas??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2010 04 07, 19:25)
o tai kuo pasireiskia tas zveriskumas??? blink.gif

O tai ji bus ir naujų lopšelinukų auklėtoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(djupi @ 2010 04 07, 20:21)

ogo. Zita turi dabartinius lopšelinukus?
ir ką, nieks nieko? tėvai nerodo jokio susidomėjimo? g.gif
Atsakyti
as nzn kas bus ir kazkaip dar neaisku ar mano Zosele papuls i grupe
kazi kada jau buna aisku kokie vaikiukai papuola o kuriems nepasiseka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2010 04 07, 21:23)
as nzn kas bus ir kazkaip dar neaisku ar mano Zosele papuls i grupe
kazi kada jau buna aisku kokie vaikiukai papuola o kuriems nepasiseka? g.gif

berods, liepos 1-ajai būna sudaryti sąrašai
bijau pameluoti, bet pirminiai sąrašai ar ne savivaldybėj sudaromi?
prašymą ten palikote?
Atsakyti
QUOTE(ilmantina @ 2010 04 07, 20:43)
berods, liepos 1-ajai būna sudaryti sąrašai
bijau pameluoti, bet pirminiai sąrašai ar ne savivaldybėj sudaromi?
prašymą ten palikote?

prasyma palikome darzelyje pas direktore - ji sake kad pas ja palikt. tai vat ir mastau kada cia kas bus aisku g.gif
Atsakyti
QUOTE(ilmantina @ 2010 04 07, 20:23)
ogo. Zita turi dabartinius lopšelinukus?
ir ką, nieks nieko? tėvai nerodo jokio susidomėjimo?  g.gif

o Zita čia kuri..., viena buvo tokia laiba, gana jauna, bet bjauri boba, nei viena auklėtoja taip neskųsdavo vaikų kaip ji, net nemalonu būdavo eiti vaiką iš daržo paimti, tuoj užsipuldavo ir atraportuodavo viską su detalėm, moralais ir etc.
Atsakyti