Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Rūta

QUOTE(Mamusik @ 2010 08 03, 19:25)
Sis darzelis ir yra tuo ypatingas, kad turi 2 logopedines grupes. I sias grupes priima blogai kalbancius vaikus. Priema tik su siuntimais is pedagogines-psichologines tarnybos. Siose grupese yra tik po 12 vaiku.

as manau,kad tose grupese turetu buti jau vyresnio amziaus vaikuciai,nes metinukas ar dvieju metu vaikutis dar pilnai nekalba,tad kaip zinot ar jam kazkas blogai su ta kalba ar ne g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2010 08 04, 13:59)
as manau,kad tose grupese turetu buti jau vyresnio amziaus vaikuciai,nes metinukas ar dvieju metu vaikutis dar pilnai nekalba,tad kaip zinot ar jam kazkas blogai su ta kalba ar ne g.gif  ax.gif

Žinoma, taip ir yra.
Dėl ypatingumo galiu pasakyti: Kaip danguje taip ir ant žemės
Atmosfera - turbūt kiekiena lankėtės darželyej ir pajutote, ir patyrėt.

o grupėse atmosferą, beabejo, sukuria auklytės, ir tik nuo jų priklauso ar ten gera ir jauku.Mano merginai pasisekė. Niekada Nebūčiau patikėjusi, jeigu tai būtų nutikę ne mano vaikui, ta šilta, nuoširdžia Kiškučių grupės atmosfera 4u.gif kurioje visi sušyla.

Taigi visiems linkiu gerų auklyčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2010 08 04, 13:59)
as manau,kad tose grupese turetu buti jau vyresnio amziaus vaikuciai,nes metinukas ar dvieju metu vaikutis dar pilnai nekalba,tad kaip zinot ar jam kazkas blogai su ta kalba ar ne g.gif  ax.gif

As tiksliai neprisimenu nuo keliu metuku priema i logopedines grupes. Atrodo nuo 4 metu. Galit pasiskambint i tarnyba ar i darzeli, Jums tiksliai pasakys.

Mano vaikas logopedineje grupeje nuo 4 metuku.
Atsakyti
Gal kas nors zino kas bus busimu lopselinuku aukletojos?
Atsakyti
Butu idomu sizinoti kokios yra grupes ir atsiliepimus apie tu grupiu aukletojas ax.gif 4u.gif
Atsakyti
girdejau siandien darys dezinfekcija - blusu atsirado darzely blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Destiny73 @ 2010 08 06, 17:09)
girdejau siandien darys dezinfekcija - blusu atsirado darzely blink.gif

Normaliai bigsmile.gif Gerai, kad atostogaujam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sin City @ 2010 08 06, 12:21)
Normaliai bigsmile.gif Gerai, kad atostogaujam biggrin.gif

o mes einam is kito darzelio, nes musu vasara uzdarytas. gerai kad man nuo pirmadienio atostogos - reiks begti is ten smile.gif o kazin namo jos negali per rubus atkeliauti g.gif
Atsakyti
blink.gif doh.gif
Atsakyti
Gal yra mamyciu kuriu lialiai eis siemet i Kodelciuku grupe ax.gif Atsiliepkit bigsmile.gif Butu smagu rasti bendraminciu ax.gif Idomu kokia ten atmosfera? Kokia aukletoja? ax.gif g.gif 4u.gif
Atsakyti
Siandien buvau nuejusi i darzeli, tai lopselio gr.''Kiskuciai" aukletojos lyg bus Janina ir Jurate. Janina sien tiek zinau, tai faina visai, o apie Jurate temoj pasiskaiciau, kad nelabai kokia verysad.gif . Praejo noras isleist dukra i lopseli doh.gif Gal kas nors dar ka nors zino apie sias aukletojas, ar tikrai ta Jurate nekokia? unsure.gif
Atsakyti
Kaip supratau kodelciuku nerasta tongue.gif
Atsakyti