Įkraunama...
Įkraunama...

Veet

Kaip vertinat Weet depiliacijos priemones?
Atsakyti
Turejau putas, krema, tai nelabai patiko, o vaskas tai thumbup.gif
Atsakyti
Turejau depiliacines juosteles bikini sriciai, nelabai jos veiksmingos buvo g.gif
Atsakyti
weet rasera buvo thumbup.gif , bet dabar neberandu eurovaistinese kazkodel g.gif verysad.gif
Atsakyti
Man kremai patinka thumbup.gif
Atsakyti
o kaip tie paruošti naudojimui vaško lapeliai? ar veiksmingi?
4u.gif
Atsakyti
savaitgali pirma karta isbandziau rinkinuka "Duo bikini", vos uzsitepus depiliacini krema pradejo smarkokai grauzt, net maniau nebelaukt tu 5 minuciu ir nusivalyt, bet kazkaip islaukiau ir pasitepus tuo raminamuoju kremu nemalonus pojuciai dingo. Naudojant 2 karta nieko panasaus nebebuvo, efektas puikus, odos po proceduros neberia, (tfu tfu tfu) , nors mano yra gan jautri smile.gif
Atsakyti
man weet vasko juosteles visiskas slamstas pasirode. sakyciau gal pati ka ne taip dariau, bet ten gi viskas elementaru... nieko neisrove visiskai.
Atsakyti
weet juostelės tai man visiškai pasirodė nepritaikomas daiktas. Nieko nepeša...
Dabar turiu kremą nuo plaukelių įauginėjimo, tepu antra savaitė, bet kol kas rezultatų nematau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2008 06 13, 17:46)
weet juostelės tai man visiškai pasirodė nepritaikomas daiktas. Nieko nepeša...
Dabar turiu kremą nuo plaukelių įauginėjimo, tepu antra savaitė, bet kol kas rezultatų nematau schmoll.gif

visiskai pritariu bambai... is weet man niekas nepatiko iki siol, bet va praradusi vilti del tu iauginejanciu plaukeliu, nusipirkau irgi krema nuo plaukeliu iauginejimo, jau tepu antra savaite, bet nieko nepadeda.. sad.gif eisiu depiliuotis su vasku kita savaite, tai ziuresiu, ar po to iaugines ar ne g.gif
Atsakyti
gal kas turit atsiliepimų apie šį daiktą? user posted image
Atsakyti
as naudoju kojom sita , man tinka..neberia visiskai odos ..plaukeliai neiaugineja ,zodziu nesiskundziu pirkiniu rolleyes.gif
http://www.drogister...e_huid/P/170084
Atsakyti