Įkraunama...
Įkraunama...

Rotos virusas

Roto virusu susirgo mano sūnelis, ir tik vakar mus paleido iš ligoninės. Dabar pati pradėjau jaustis labai silpna, bijau kad ir aš galėjau pasigauti šią infekciją. Gal kuri žinot ar tai labai pavojinga mano vaikučiui unsure.gif Visokios mintys lenda į galvą verysad.gif Mums dabar eina 31 savaitė
Atsakyti
Roto virusas nepatenka per placenta,todel vaikeliui negali pakenkt. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noanoa: 18 gruodžio 2007 - 22:01
Roto virusas gali paveikti tave pacia- galejai uzsikresti ir pati susirgti, bet tavo vaikuciui pilvelyje jis nepavojingas. Gerai kad atsilaikiai user posted imageSveikatytes
Atsakyti
Kakaip darosi ramiau. Visi simptomai kurie buvo sūneliui dabar ir man pasireiškė doh.gif
Atsakyti
Uzvakar ir as apturejau si virusa. Buvo l.silpna, daug vemiau, temperatura pakilo iki 38. Bet liepe gert paracetamoli tik tuo atveju, jei prades kilt auksciau 38.
Labiausiai pergyvenu del savo lelytes. Ar jai nepakenke 38. Ir taip liudna.
Geriu INFLUCID
LINEX gerasias bakterijas.
Ir daug daug skysciu. Snd jau geriau. Turiu jegu.
L.gaila, kad iek mazai info apie si virusa ir apie auksta temperatura nestumo metu. verysad.gif
Atsakyti
oi,ir as sito brudo bijau... verysad.gif jau darbe perspejo,kad simet pas mus turetu but ipatingai 'geras'ligos kibimas... verysad.gif
Atsakyti
Mano gydytoja sakė, kad pavojingas tik tokiu atveju jei mama labai ilgai vemia ir viduriuoja ir stipriai dehidratuoja, ir tai tik nėštumo pabaigoj. Bet labai jau bjauri liga... verysad.gif
Atsakyti
Aš išsikapsčiau, bet prisiminimai tai nekokie doh.gif
Atsakyti
Linkiu nuosirdziausiai visom mamytem (ir ne tik) nesusirgti. 4u.gif O kas perrsirgo- didele uzuojauta. ohmy.gif friends.gif
Man tai baisiausia del tos aukstos temperaturos. Gulejau lovoj ir meldziau Dievo, kad galiu viska iskentet, tik, kad numustu ta 38 temperatura ir mano lelytei nepakenktu. Aciu Jam- laikesi tik viena vakara.
Snd jau 3cia diena po to kosmarisko vakaro. Jauciuos zymiai geriau, tik l.silpna.
Atsakyti
sveikos,
o kaip zarnyno infekcijos veikia nestumo pradzioje? Dabar man 12 savaiciu, vyresneles darzely jau keturi vaikai persirgo, o ir maniske sianakt veme. verysad.gif
Atsakyti
Sirgau roto virusu kai antras nėštumas ėjo į pabaigą. Iš pradžių nesupratau, kad tai rotas, nes labai lengvai pasireiškė. Tik vėliau, kai šis virusas išguldė visą šeimą, supratau, kad pirmoji užsikrėčiau aš. Antro nėštumo metu sirgau ne tik roto virusu, bet ir sinusitu, gripu. Teko gerti vaistų, tame tarpe ir AB, bet jokių pasekmių nebuvo. Vaikas gimė didelis ir stiprus.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2009 02 27, 09:59)
Sirgau roto virusu kai antras nėštumas ėjo į pabaigą.  Iš pradžių nesupratau, kad tai rotas, nes labai lengvai pasireiškė. Tik vėliau, kai šis virusas išguldė visą šeimą, supratau, kad pirmoji užsikrėčiau aš. Antro nėštumo metu sirgau ne tik roto virusu, bet ir sinusitu, gripu. Teko gerti vaistų, tame tarpe ir AB, bet jokių pasekmių nebuvo. Vaikas gimė didelis ir stiprus.

tai vat, kad visos kalbate apie nestumo pabaiga, o domina pati pradzia. Man dabar 12 savaiciu, roto kaip ir negaletu buti, nes praeitais metais persirgau, tai imunitetas dar yra. Bet vistiek kazkoks brudas prilipes prie vaiko, o tai reiskia, kad galiu ir as uzsikrest.
Atsakyti