Įkraunama...
Įkraunama...

Rotos virusas

Pas mane taip pat 12 savaiciu ir va musu visa seimyna sekmingai pasigavom sita bruda. Buvau ir pas seimos gydytoja ir pas giniu. Siaip sake roto virusas vaisiui nekenkia, taciau jei labai sunki forma gali persileisti. Sunki tai kai vemimas trunka apie tris paras, viduriavimas iki 6 paru ir beveik visa laika laikosi auksta virs 38 temperatura. Mb ir vaikui tikrai nelengva forma, jie sunkiai kapstos, as tik viduriavau (atvemiau matyt jau savo nescia bebudama). Viduriavimas truko 2 paras. Man liepe apie savaite pagerti Enterol, cia ir padeda nuo viduriavimo ir gerosios bakterijos yra. Labai svarbu atstatyti skyscius ir veikla zarnyno. Skysciu gerti daugiau nei iprasta, apie 2,5 ltr maziausiai. Labai gerai negazuotas mineralis vanduo, jei nuo jo nevimdo.
Atsakyti
man nuo pykinimo labai padėdavo pomidorų sultys skiestos per pusę su gazuotu mineraliniu. O kai rota sirgau tai gerdavau kefyrą ir į jį dedavau gliukozę, gydytoja sakė kad taip daug greičiau atsigaunama 4u.gif
Atsakyti
Ir dar reiktu pribiotika koki Erceflora pavartoti, kad atstatyti organizme gerasias bakterijas, ir skysciu daug nes kaip mums gydytoja sake tai siai ligai nera jokio spec gydymo sad.gif
Atsakyti
Aš 8 savaitę būdama nėščia susirgau Roto virusu. Vaikelis neatlaike. dabar labai liūdna.
Atsakyti