QUOTE(Magelunda @ 2008 12 23, 17:11)
silsta, lėta, >>
as per kucias nevalgau, tiesiog as kazkaip net nepastebejau, kad sedziu kuciu patiekalu skyrelyje ir parasiau
nepykit.
as dar idedu cesnako, ir man asmeniskai su majonezu skaniau
as per kucias nevalgau, tiesiog as kazkaip net nepastebejau, kad sedziu kuciu patiekalu skyrelyje ir parasiau



as dar idedu cesnako, ir man asmeniskai su majonezu skaniau

Baik, tik

Gerų švenčių.
Vakar išgirdau dar iveną rceptą:
Paimi žalią bulvę su lupynom, gerai ją nuplauni. Tada apipjaustai taip, kad gautųsi grybas. Tuos grybus iškepi 'fritiurinėj' (su visom lupynom). Tada padedi ant lėkštės salotų laų, sudedu grybą/silkutę/grybą/sulkutę it t.t. Galima papuošti gražiai.
Ir dar vienas, bet labiau gal Kalėdom tinka:
Išverdi menkės file, bulviu, viską gūdi, pridedi truputį sviestuko ir formuoji rutuliukus. Vėlgi ant salotų lapo dedi rutuliukus, o iš kelių didesniu darai senį besmegenį. Taip pat papuošiam.
Skanaus.