Tik aš jį darydama klaidų padariau, dėl ko jis nepradėtas valgyti, subyrėjo- pirma, tai padariau persilpną, perploną kotą, nors atrodoė labai kietas- bambukinis- bet jis spyruokliuodavo taip nemaloniai, vos pajudinus medelį, į visas puses siūbuodavo- norėjau laibo, bet kitą kartą darysiu arba gana storą medinį, normalų tsakant, arbajei ploną- tai metalinį kokį

Iešmukus kepimo sulaužiau, nes dantų kra[pštukai ar sumuštinių smeigtukai netiko- jie perploni- ir nuo jų mandarinas nučiuožia.
Kita klaida buvo- perdidelis ir pertrapus pagrindas- jam užpildyti mandarinais reikėjo net dviejų kilų mandarinų

Dar klaida- labai iš anksto pagaminti tą medelį, nes ilgiau pastovėję apatiniai mandarinai čiuožia nuo tų iešmukų, gal kiek padžiūvus žievei praplatėja skylės kur pradurta, ar ką... Gaunasi taip, kad persismeigia kiaurai tie mandarinai, ir išlenda iešmukas per kitą galą- kitap nesilaiko- tai bandysiu ant to galiuką ką kietesnio užsmeigti- kokį prieskonį- muskatą ar džiovinto vaisiaus gabaliuką, ar saldainiuką kokį kietą, kad priaikytų tą mandariną, kad jis nečiuožtų. Viršutiniai ir visuriniai mandarinai nečiuožia, o apatiniai-taip.
Šiaip man patiko, nes susitaupo vietos ant stalo, galima kūrybingai papuošti eglutės žaisliukais, saldainiai riešutais, džiov. vaisiais- bet aš nespėjau, man suiro per mano klaidas. Tai kitąsyk bandysiu jų nekartoti, daryti tvirtesnį ..