[quote=jurvite,2008 12 27, 21:11]

Nu aš tai kai kas nesigauna, pasakau sau, kad kūčios kuklumo šventė, ir pasninkas turi būti, o pasninkas- priešinga norui, kad tai būtų kažkas tobulo- tai tas nepavykęs patiekalas labai geras pasninkas

- buvo tokių šventųjų bažnyčioje, kurie silkę pirma supūdydavo specialiai, o tik paskui valgydavo- tipo, kad neišpuiktų, save auklėjo- tokia pasninko forma- tai kai man kas nesigauna, va aš irgi sakau, kad valgyti tokį dalyką- tikras pasninkas- vadinasi tikros kūčios

Padeda nesuisinervinti
Nu bet galutinis variantas vis tiek jurvitei pavyko- tai svarbiausia

Nes kalėdoms šaltieną darėme, tai nežinau kiek kartų reikėjo ją išversti, ir per naują stingdyti - vis nesustingdavo- tai galiausiai tiesiog inde ir liko, neišimta
Šiemet šližikais esu labai patenkinta- pirmi metai kepiau be mielių, ir piri metai gavosi trapūs trapūs, net pastovėję
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2008 12 28, 03:01)
Labai gražus jūsų Kūčių stalas. Viskas labai skoningai papuošta
Ačiukas

Buvau iš anksto prisikonservavusi tų visokių rožyčių ir lapelių iš morkų ir agurkų- bet kai nusivariau nuo kojų per tą gaminimą taip, kad jau net kalbėti sunku buvo, ir atrodė varginantis darbas (kalbėjimas

)- tai visus tuos papuošimus taip beveik bet kaip sumečiau, nes nebuvo jėgų- o įsivaizdavau prieš tai, kaip aš ten puošiu viską, kaip stengsiuosi gražiai- o gavosi vis tiek netobulai ir nuskubintai -nu tai jei kas komplimentą pasako, tai man labai malonu, kad vis vien ne prniek darbas