Įkraunama...
Įkraunama...

Laringitas

QUOTE(alvydux @ 2007 07 24, 16:56)
ir mes turim tą bėdą. Dičkė nuo 11 mėn serga, o mažoji pirmą kartą susirgo 8 mėn.  Šiemet tai visai košmaras, nuo metų pradžios 6 laringitai dičkei. Be inhaliatoriaus niekaip neišsiverstumėm. Nors turim ir oro drėkintuvą, bet aš tik už inhaliatorių jei reikia rinktis vieną iš 2. Garuojam adrenaliną, po 4 ampules. Paskutinį kartą nepadėjo net inhaliacijos. Tik pradėjus garint visai pradėjo dusti, kvietėm greitąją. Tikėkimės išaugsim. Stiprybės visoms.

tikekis taip ir bus thumbup.gif ,kai dukra buvo maza irgi laringitas kamavo ,nuo 6 metu pamirsom kas tai ,o mazius irgi laringitu sergo vos ne kas menesi ,dabar du menesiai kaip tai ramu ,kad tik nebutu tyla pries audra doh.gif doh.gif
Atsakyti
sveikos mamytes.kai mano dukrytei pirma karta buvo to baisaus kosulio priepolis,as dar nieko nezinojau apie laringita. papurskiau gerklyte tantum verde,nes girdejosi,kad su gerkle netvarkoj. ir padejo!
Atsakyti
as tai kiekviena nakti irgi klausau, kad tik nesulotu
vargses mes mamos, kol jie uzauga
Papildyta:
QUOTE(anira12 @ 2007 07 24, 19:28)
sveikos mamytes.kai mano dukrytei pirma karta buvo to baisaus kosulio priepolis,as dar nieko nezinojau apie laringita. papurskiau gerklyte tantum verde,nes girdejosi,kad su gerkle netvarkoj. ir padejo!

kosulio priepuolis, tai nelaringitas
abejoju, kad laringita tantum verde pagydytum, kas turejo ta malonuma, tai zino.............
Atsakyti
QUOTE(lauke @ 2007 07 24, 20:30)
as tai kiekviena nakti irgi klausau, kad tik nesulotu
vargses mes mamos, kol jie uzauga
Papildyta:

kosulio priepuolis, tai nelaringitas
abejoju, kad laringita tantum verde pagydytum, kas turejo ta malonuma, tai zino.............

drinks_cheers.gif , ir aš abejoju, kad tai laringitas
Atsakyti
tikra tiesa ,laringitinio kosulio su niekuo nesumaisysi ,tik uzloja ir sirdis paduose ,mama kai strutis is lovos ,ir inhaliatorius per kelias sekundes jau veikia,turbut armijoje kareiveliai ne ka greiciau susiruosia uz mus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Baisus daiktas tas laringitas mad.gif Pirmą kart mažius susirgo 6 mėn., tai vaikų reanimacijoj adrenaliną jau į veną leido ir deguonį kvėpuot davė, kitaip nebeišėjo. Kai susirgo antrą kart nusipirkom inhaliatorių, pakvėpuoja vaistais ir atleidžia. Šiaip mums nepadėjo jokie garinimai vonioje atsukus karštą vandenį ir arbatiniai, o greitosios gydytoja sakė, kad tai netgi kenkia, ar tai teisybė - nežinau. Kol vyras naktį, esant reikalui paruošia inhaliatorių, aš susuktą į anklodę mažių nešu į balkoną ir nuo vėsaus oro priepolis iš kart mažėja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tilė @ 2007 07 25, 13:23)
Baisus daiktas tas laringitas  mad.gif Pirmą kart mažius susirgo 6 mėn., tai vaikų reanimacijoj adrenaliną jau į veną leido ir deguonį kvėpuot davė, kitaip nebeišėjo. Kai susirgo antrą kart nusipirkom inhaliatorių, pakvėpuoja vaistais ir atleidžia. Šiaip mums nepadėjo jokie garinimai vonioje atsukus karštą vandenį ir arbatiniai, o greitosios gydytoja sakė, kad tai netgi kenkia, ar tai teisybė - nežinau. Kol vyras naktį, esant reikalui paruošia inhaliatorių, aš susuktą į anklodę mažių nešu į balkoną ir nuo vėsaus oro priepolis iš kart mažėja  4u.gif

esu ir aš girdėjus apie šitą būdą, bet dar nebandžiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(alvydux @ 2007 07 25, 12:25)
esu ir aš girdėjus apie šitą būdą, bet dar nebandžiau g.gif

tai ir svarbiausia kad padeda ne silti o salti garai,ir kritiniu atveju daktarai pataria nesti i gryna ora thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2007 07 25, 18:50)
tai ir svarbiausia kad padeda ne silti o salti garai,ir kritiniu atveju daktarai pataria nesti i gryna ora thumbup.gif

mums ta pati del salto oro patvirtino ligonines gydytoja
Atsakyti
sveiki,mes turim ta malonuma nuo 4men.baisi liga kai nezinai ka daryt uzejus priepuoliui.Bet as isbandziau daug butu,vienintelis kuris pasitvirtino kad uzejus priepuoliui saltas oras ir priklausomai nuo amziaus nospos tabletuke ir siltos arbatos.Po kiekvieno priepuolio mes guledavom ligoninej ir garindavomes.Bet kaip pastebejau tie garai labai pripratina liga prie savo garu,todel namie jau darydavosi sunkiau kovoti su liga.dabar jau mums 7metai bet liga kartu eina su mumis koja kojon,tai stengemes maziau garu,o daugiau salto oro,karstu tepalu ir siltu arbatu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kazkaip as irgi srengiuos kur miega vaikas , kad butu vesu ar net saltoka, nes jauatsibodo su tais puodais.
Atsakyti
sakykit, mamytės, kurios naudojat adrenaliną, jį perkat su receptu? Nes taip jis tai receptinis. Bet iš kur gaut naktį prasidėjus priepuoliui receptą g.gif Kažkaip man čia galai nesueina. Juk pastoviai tokių ligoniukų mamos turi namie turėt tų ampulyčių doh.gif
Atsakyti