Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai, nesivystantys neštumas ...

QUOTE(jurgitavit @ 2008 06 25, 10:53)
Aciu labai uz atsakyma 4u.gif  4u.gif As pinigeliu neskaiciuoju taip pat ,tik be ju irgi nieko negalesi padaryti ,as atrasiau atsakyma vienai is dalyviu.Pati zinau ,kad cia yra toks dalykas kur pinigai nesvarbus!!!!!!!!!!

Svarbiausia, dabar gerai nusiteikti, o tu geri foline rugsti?
Atsakyti
QUOTE(MorInga @ 2008 06 25, 10:04)
Svarbiausia, dabar gerai nusiteikti, o tu geri foline rugsti?

Geriu foline rugsti pamainom su nesciuju vitaminus.
Atsakyti
Man issakius neigia,mas mintis garsiai palengvejo, negalvoju as taip kaip rasau, bet kazkaip issirekti reikia...
AFS klaipedoje galima pasidaryti SORPO centyre, Naujojo uosto g., nebeutina vaziuoti pas joki abraiti.
Atsakyti
Merginos o jūs po persileidimo ar nesivystančio (po abrazijos) gėrėt toliau folinę rūgršį? nes aš ją nutraukiau tai ir mąsau ką daryti gerti ar negerti g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuzke @ 2008 06 25, 12:48)
Merginos o jūs po persileidimo ar nesivystančio (po abrazijos) gėrėt toliau folinę rūgršį? nes aš ją nutraukiau tai ir mąsau ką daryti gerti ar negerti  g.gif

Aš nors dabar ir nestimuliuoju,bet geriu folinę rūgštį g.gif Nes juk ji nieko blogo nedaro-kitaip nei aspirinas, nuo kurio man po kažkurio tai laiko pradėjo dirginti skrandį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2008 06 25, 13:10)
Aš nors dabar ir nestimuliuoju,bet geriu folinę rūgštį g.gif Nes juk ji nieko blogo nedaro-kitaip nei aspirinas, nuo kurio man po kažkurio tai laiko pradėjo dirginti skrandį smile.gif

Aš tai galvoju gal ginė leis po kokių 3 mėnesių vėl bandyti, tai va ir susimaščiau ar verta gerti ar ne g.gif

Nežinau esu palikusi maximalistė noriu kuo greičiau viską vėl pradėti, būtų mano valia aš jau dabar pradėčiau namų darbus doh.gif biggrin.gif , bet logiškai mastau kad reik leisti organizmui atsistatyti ir tik tada planuoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuzke @ 2008 06 25, 13:26)
Aš tai galvoju gal ginė leis po kokių 3 mėnesių vėl bandyti, tai va ir susimaščiau ar verta gerti ar ne  g.gif

Nežinau esu palikusi maximalistė noriu kuo greičiau viską vėl pradėti, būtų mano valia aš jau dabar pradėčiau namų darbus  doh.gif  biggrin.gif , bet logiškai mastau kad reik leisti organizmui atsistatyti ir tik tada planuoti  unsure.gif

Buvo ir man taip,bet dabar jau baigia viskas išgaruoti unsure.gif Net bijau dabar ir pagalvoti,kad reiktų vėl gyventi pagal stimuliacijos grafiką blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2008 06 25, 13:35)
Buvo ir man taip,bet dabar jau baigia viskas išgaruoti unsure.gif Net bijau dabar ir pagalvoti,kad reiktų vėl gyventi pagal stimuliacijos grafiką blink.gif

kažkodėl pradėjau galvoti kad gal pavyks naturaliai man pastoti doh.gif , nors tai beviltiška schmoll.gif, ir taip keista man kad su vyru reiks kelis mėnesius pasisaugoti, penkis metus nesisaugojom, o čia bac ir reikia, tai bijau kad besisaugant nepastočiau lotuliukas.gif ot būtų baika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuzke @ 2008 06 25, 13:43)
kažkodėl pradėjau galvoti kad gal pavyks naturaliai man pastoti  doh.gif , nors tai beviltiška  schmoll.gif, ir taip keista man kad su vyru reiks kelis mėnesius pasisaugoti, penkis metus nesisaugojom, o čia bac ir reikia, tai bijau kad besisaugant nepastočiau  lotuliukas.gif ot būtų baika  doh.gif

Reikėtų tik džiaugtis,kad tik taip nutikų mirksiukas.gif lotuliukas.gif Pažiūrėk,po gimdymo gydytojai nerekomenduoja jokiu būdu pastoti. Na ir kas,kad rekomenduoja doh.gif Mano draugė dar matindama pirmą dukrytę pastojo su antru-ir išnešiojo, pagimdė, o dabar be proto laiminga yra, turėdama dvi nuostabias dukrytes wub.gif
Taip kad mažiau galvok, o gyvenk įprastą gyvenimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuzke @ 2008 06 25, 14:43)
kažkodėl pradėjau galvoti kad gal pavyks naturaliai man pastoti  doh.gif , nors tai beviltiška  schmoll.gif, ir taip keista man kad su vyru reiks kelis mėnesius pasisaugoti, penkis metus nesisaugojom, o čia bac ir reikia, tai bijau kad besisaugant nepastočiau  lotuliukas.gif ot būtų baika  doh.gif

As lygiai taip pat pasakiau savo gydytojui, jau 4 metus nesisaugojom, tai nesisaugosiu ir dabar, nes tikimybe labai maza, kd va ims ir uzkibs, o po to, kai jis mane apziurejo, tai ir pats leido nesisaugoti.... lotuliukas.gif Man labai juokingai skamba saugotis nuo nestumo, nes jau to sitiek laiko nedarau doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2008 06 25, 13:50)
Reikėtų tik džiaugtis,kad tik taip nutikų  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif Pažiūrėk,po gimdymo gydytojai nerekomenduoja jokiu būdu pastoti. Na ir kas,kad rekomenduoja doh.gif Mano draugė dar matindama pirmą dukrytę pastojo su antru-ir išnešiojo, pagimdė, o dabar be proto laiminga yra, turėdama dvi nuostabias dukrytes wub.gif
Taip kad mažiau galvok, o gyvenk įprastą gyvenimą  mirksiukas.gif

Nu kokia pora mėnesiukų pati dabar nelabai norėčiau užneštėti, nes noriu visus tyrimus pasidaryti, žadu pas kelis daktarus net apsilankyti, gyvenime nesu buvusi pas vyrų daktarų, o dabar planuoju net pas tris lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , Klimas, Abraitis ir Kazanavičius

QUOTE(MorInga @ 2008 06 25, 15:02)
As lygiai taip pat pasakiau savo gydytojui, jau 4 metus nesisaugojom, tai nesisaugosiu ir dabar, nes tikimybe labai maza, kd va ims ir uzkibs, o po to, kai jis mane apziurejo, tai ir pats leido nesisaugoti.... lotuliukas.gif Man labai juokingai skamba saugotis nuo nestumo, nes jau to sitiek  laiko nedarau  doh.gif  4u.gif

Kaip tik pas gine penktadienį eisiu, tai reiks paklausti ar nieko tokio kad nesisaugosim, nesistengsim bet ir nesisaugosim...

Ai dar merginos o jums kada krutinė susitraukė, man ji kaip pradžioje padidėjo tai taip ir liko didesnė, žinoma nesiskundžiu ( ypač vyras blush2.gif ), bet galvoju ar tai normaju g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuzke @ 2008 06 25, 16:10)
Ai dar merginos o jums kada krutinė susitraukė, man ji kaip pradžioje padidėjo tai taip ir liko didesnė, žinoma nesiskundžiu ( ypač vyras  blush2.gif ), bet galvoju ar tai normaju  g.gif

Man tai ji ir liko siek tiek didesne, as tai dziaugiuosi tuom thumbup.gif
Atsakyti