Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai, nesivystantys neštumas ...

Ačiū,mergytės už palaikymą ir šiltus žodžius wub.gif
O dėl gydytojo,tai kai pirmą kartą persileidau,tai pasiskambinau gydytojai ir paklausiau,ką daryti,tai pasakė,kad nieko,nebent nesustotų kraujavimas ar bėgtų su krešuliais kokiais ilgai,bet pas mane tie pesileidimai tokie dar mikro lygyje (5sav.). Ta gydytoja dirba ligoninėj,patologijoj,tai gal nepatartų nesąmonės g.gif
O jei persileidimas jau vėliau,tai gal ir reikėtų pasirodyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2008 01 23, 14:34)
Ačiū,mergytės už palaikymą ir šiltus žodžius wub.gif
O dėl gydytojo,tai kai pirmą kartą persileidau,tai pasiskambinau gydytojai ir paklausiau,ką daryti,tai pasakė,kad nieko,nebent nesustotų kraujavimas ar bėgtų su krešuliais kokiais ilgai,bet pas mane tie pesileidimai tokie dar mikro lygyje (5sav.). Ta gydytoja dirba ligoninėj,patologijoj,tai gal nepatartų nesąmonės g.gif
O jei persileidimas jau vėliau,tai gal ir reikėtų pasirodyti g.gif

Man buvo 3.5 savaites nestumas ir ivyko persileidimas ir , galvojau, kad viskas savaime isivalys, niekur nesikreipiau, po 4 dienu pradejo kilti temperatura, gavosi uzdegimas, po to dare abrazija ir pragulejau ligoninej 4 dienas, kai tuo tarpu abrazija paprastai padaro per 1 diena. Tai gydytoja pasake, kad butinai reikia pasirodyti.
Atsakyti
taip mergyt,pasirodyti butina..as persileidau 6 sav,ir paskambinus gydytojai pasakiau,jog stai..nelaime..ka toliau man daryti,ji atsake-pagulek,nurimk,kai nemaus pilvelio /arba jei blogiau jausciaus/ atvaziuoti iki rytojaus butinai..nuvaziavau uz valandos gal...nors nesijauciau blogiau negu per menesines..padare echoskopija,ir paskae jog kolkas viskas labai svariai valosi,nesimato kad kas liktu..ir liepe po poros dienu del visa ko vel butinai atvaziuoti zvilgtelt..atvaziavau-sake viskas labai svaru,ir gimda jau savo vietoje /t.y. praejo kaip menesines/ivede tabletele,kad nebemaustu ir gimda greiciau susitrauktu /sake tokias iveda ir toms kurioms menesines gausesnes/ir palydejo pro duris linkedama sveikatytes. ir sake jei moraliskai viskas gerai,pastoti galiu meginti jau sekanti menesi..bet po siai dienai dar neko ... ax.gif
Atsakyti
aciu visoms uz pasisakymus ir patarimus
Atsakyti
as visgi manyciau, kad po tokios nelaimes gydytojui butinai reik pasirodyt. gerai, jeigu viskas gerai, o jeigu ne? o jei uzdegimas kaip amir? ziurekit sveikatytes, mergytes. Saugokit savo vaikuciu namelius 4u.gif
biski dar ne i tema noreciau paklaust biggrin.gif
gal zinot kiek laiko turi praeit po abrazijos, kad vel galetum pastot? ax.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...php?id=15687580
Atsakyti
berods apie pora trejeta menesiu,taciau tiksliau manyciau tau gali atsakyti tavo pacios gydytoja,ji zino kiek ir kas gimdoje daryta,ir kokia jos bukle wink.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergytes, Butinai pasirodykite gydytojui, po persileidimo - echoskopija Butina...
Atsakyti
Sveikos mergaites..esu cia naujoke..norejau su jumis pasidalinti savo mintimis..jau 5 metai kai gėriau KT, nuo 2007 m.,rugpjucio mėnesio su vyru nusprendėme, kad jau laikas ir mums susilaukti leliuko ir nutraukiau KT vartojimą..taigi prieš šias praėjusias Kūčias sužinojau, jog laukiuosi, mėnesinės vėlavo apie 1,5 sav...labai apsidžiaugėm, o tuo labiau kai leliukas buvo lauktas nestuke.gif ..taigi šias šventes sutikome tryse - as, vyras ir leliukas mano pilve smile.gif ..jauciausi gerai..na jautėsi nuovargis,kankino mieguistumas..kadangi buvo šventės, tai pas gydytojo užsiregistravau sausio 3 dieną..prieš vizitą pas gydytoją,pora dienų, gana nemalonei pamausdėavo nugarą, bet nieko blogo neįtariau..išaušo sausio 3 diena, pramerkiu ryte akis ir jaučiu kad kažkas negerai, nubėgu i vone ir pamačiau kad pradėjau kraujuoti..sustingau..iš kart ašaros akyse ir širdis sakė - nebegerai mano leliukui..pro ašarų pakalnes nulėkiau pas gydytoją, o ten sužinojau kad man persileidimas..na prisiminimai ne kokie.. verysad.gif ji mane pasodino ant "kėdės" ir pasakė, kad viskas leliuko nebėra, pats organizmas viska išstūmė..prie mano akių iššėmė "viską ką reikėjo" ir išmetė i šiūkšlių dėžę.. verysad.gif išrašė vaistų ir pasakė, kad visko būna ir kad viskas susitvarkys..dėl ko, kas, kaip - man nieko nepasakė.. verysad.gif kaip grižau namo nepamenu-man buvo šokas, negalėjau tuo patikėti, kad staiga likau viena :verysad:po savaitės vel nuėjau,pasakė, kad viskas išsivalė gerai, nieko nesbeskauda, gimda ir tvarkoje..pradėjau sportuoti, geriu imuniteta stiprinančius vaistus..dabar naudoju žiedą, apie 2 mėn. galvoju kad gal reikia palaukti ir vėl bandyti pastoti..gal kam buvo panaši situacija ir po persileidimo vartojote žiedą..kada pastojote vėl?ka patartumėte vartoti papildomai organizmo stiprinimui?o jei po mėnesio, nebesidėčiau žiedo ir bandytume vėl pastoti?na net nežinau, nei kaip elgtis.. unsure.gif gal kas galite man ką patarti, tuo labiau kai visoms čia buvo panaši situacija..iš anksto dėkui jums. 4u.gif
Atsakyti
leisk sau paisleti ir atsigauti po patirto soko,po kalno baimiu,atsikepk.. papildomai gali artoti foline rugsti,o po poros menesiu ir pamegink vel..tik ei pastosi ,kuo maziau save laikyk itampoj su mintimis-va,jau sita svaiate,va jau dar viena..ar nebus tas pats...pastosi vel ir galvok-stai,dabar as jau pasiruosusi,dabar jaukitaip..au viskas gerai.. smile.gif

sekmytes tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu Tau Ragaina už atsakymą 4u.gif ..tokie žodžiai man suteikia stiprybės ir padeda i ateitį žiūrėti šviesesnėm spalvom..dar ir dabar gana sunku, o ypač kai pamatau mažus vaikučius, vis pamąstau apie save... verysad.gif bet noriu tikėti kad viskas bus gerai..pradėsiu gerti ir folinę rūgštį smile.gif ir tikiuosi kad greitu laiku aš ir vėl galėsiu būti nestuke.gif Dėkui tau dar kartą 4u.gif
Atsakyti
nera uz ka 4u.gif 4u.gif soriukas uz gausybe klaidu aukstesniame poste blush2.gif blush2.gif blush2.gif kazkaip skubejau atrasyti ir islekiau ..

sekmytes ir sveikatytes tau 4u.gif tikek ir tikrai viska sbus daug daug geriau sekanti karta wink.gif
Atsakyti