Sveikos mergaites..esu cia naujoke..norejau su jumis pasidalinti savo mintimis..jau 5 metai kai gėriau KT, nuo 2007 m.,rugpjucio mėnesio su vyru nusprendėme, kad jau laikas ir mums susilaukti leliuko ir nutraukiau KT vartojimą..taigi prieš šias praėjusias Kūčias sužinojau, jog laukiuosi, mėnesinės vėlavo apie 1,5 sav...labai apsidžiaugėm, o tuo labiau kai leliukas buvo lauktas

..taigi šias šventes sutikome tryse - as, vyras ir leliukas mano pilve

..jauciausi gerai..na jautėsi nuovargis,kankino mieguistumas..kadangi buvo šventės, tai pas gydytojo užsiregistravau sausio 3 dieną..prieš vizitą pas gydytoją,pora dienų, gana nemalonei pamausdėavo nugarą, bet nieko blogo neįtariau..išaušo sausio 3 diena, pramerkiu ryte akis ir jaučiu kad kažkas negerai, nubėgu i vone ir pamačiau kad pradėjau kraujuoti..sustingau..iš kart ašaros akyse ir širdis sakė - nebegerai mano leliukui..pro ašarų pakalnes nulėkiau pas gydytoją, o ten sužinojau kad man persileidimas..na prisiminimai ne kokie..

ji mane pasodino ant "kėdės" ir pasakė, kad viskas leliuko nebėra, pats organizmas viska išstūmė..prie mano akių iššėmė "viską ką reikėjo" ir išmetė i šiūkšlių dėžę..

išrašė vaistų ir pasakė, kad visko būna ir kad viskas susitvarkys..dėl ko, kas, kaip - man nieko nepasakė..

kaip grižau namo nepamenu-man buvo šokas, negalėjau tuo patikėti, kad staiga likau viena :verysad:po savaitės vel nuėjau,pasakė, kad viskas išsivalė gerai, nieko nesbeskauda, gimda ir tvarkoje..pradėjau sportuoti, geriu imuniteta stiprinančius vaistus..dabar naudoju žiedą, apie 2 mėn. galvoju kad gal reikia palaukti ir vėl bandyti pastoti..gal kam buvo panaši situacija ir po persileidimo vartojote žiedą..kada pastojote vėl?ka patartumėte vartoti papildomai organizmo stiprinimui?o jei po mėnesio, nebesidėčiau žiedo ir bandytume vėl pastoti?na net nežinau, nei kaip elgtis..

gal kas galite man ką patarti, tuo labiau kai visoms čia buvo panaši situacija..iš anksto dėkui jums.