Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai- II

QUOTE(Dalbara @ 2008 02 21, 15:33)
Ne nu aš apšalus  lotuliukas.gif ta pati ligoninė o  doh.gif man sako mes toj pačioj lovoj neleidžiam miegot  schmoll.gif duosim už 13lt (atrodo) sudedamą lovą (raskladuškę  blink.gif ) bet kadangi mes vienos miegojom didelėj palatoj sakau gal galiu normalioj lovoj miegot g.gif jos kaina keli tik skiriasi  ax.gif taigis susimokėjau už naktį 15 lt  ax.gif

na idomiai cia viskas .gal man leido miegot vienoj lovoj,nes vaikiukas buvo tik 1metu ir 4menesiu.ir kalbos nebuvo apie raskladuske ar kazka panasaus.
Atsakyti
QUOTE(paola @ 2008 02 21, 15:41)
na idomiai cia viskas .gal man leido miegot vienoj lovoj,nes vaikiukas buvo tik 1metu ir 4menesiu.ir kalbos nebuvo apie raskladuske ar kazka panasaus.

g.gif aš kai su mažesniu gulėjau 2,5 metų davė tokią ale vaikišką lovytę geležinę unsure.gif
Gal jums pagal amžių nieko ir nesiūlė g.gif Ai koks skirtumas irnesakyk.gif šiaip tik įdomu lotuliukas.gif
Atsakyti
Musu mazyli ausu uzdegimai kankindavo ir kankindavo...Sirgo gal kokius g.gif 8 kartus.Jau bijojom,kad ir klausa sutrikt gali.Bet,po adenoidu operacijos sitos bedos BAIGESI clap.gif.Ir tikimes niekada nepasikartos!
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2008 02 21, 11:27)
Apie tai mes sužinosim tik pirmadienį.

O ką reik vežtis į ligoninę. Skaitinėdama supratau, kad valgyt vaikiukui, pižamos ir.t.t. Mamkai bus iškrovos vakaras  smile.gif. Gal dar ko reik  g.gif

O nėra taip, kad užsiregistravus išleidžia, o ryte anksti gali atvykt.

mus užregistravo ir paleido iki ryto.sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mirksiuke @ 2008 02 22, 08:28)

O iš kokio miesto jūs biggrin.gif Nenustebčiau kad vln ax.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
QUOTE(mirksiuke @ 2008 02 22, 08:28)

vistik pavyko susitarti,o kodel taip anksti uzregistravo?
QUOTE(Dalbara @ 2008 02 22, 08:31)
O iš kokio miesto jūs  biggrin.gif Nenustebčiau kad vln  ax.gif

mes kai gulejom viena mergaite su mama irgi isleido i namus,o ryte jos atvaziavo.jos gyveno uz klaipedos ,netoli,pamirsau pavadinima.
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 02 22, 10:31)
O iš kokio miesto jūs  biggrin.gif Nenustebčiau kad vln  ax.gif

taip iš vln 4u.gif
Atsakyti
Dalbara,atspejai smile.gif
bet as nemanau kad turi reiksmes miestas,tiesiog jei sutari su gydytoja tai ir paleidzia.kitas vaikas svetimoj vietoj neuzmiega,tai kam kankinti vaika.juolab kad guleti reiks tik puse dienos.kita kalba butu jei ligoninej tektu guleti ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(paola @ 2008 02 22, 15:34)
Dalbara,atspejai smile.gif
bet as nemanau kad turi reiksmes miestas,tiesiog jei sutari su gydytoja tai ir paleidzia.kitas vaikas svetimoj vietoj neuzmiega,tai kam kankinti vaika.juolab kad guleti reiks tik puse dienos.kita kalba butu jei ligoninej tektu guleti ilgiau.

pritariu.mes susitarem,su daktaru. schmoll.gif kol nepaklausi,tikrai nepasiulis
Atsakyti
Negi operacija vienintele iseitis unsure.gif
Veziau as savo zmoguti pas Lor'a (operuojanti) , kad apziuretu tonziles, o aptiko adenoidus verysad.gif Man paciai labiau jo gerkle nerima kele, nes pernai buvo pastovus maratonas - temperatura - gerkle ir tonziles akivaizdziai padidejo unsure.gif O pora savaiciu iki vizito pas daktara pradejo naktimis "kriukseti". Slogos nebuvo.
Kiek tie adenoidai padideje nesake, tik ispejo, kad tiketina, jog teks operuoti. Patikrino kompiuteriu - viena ausyte girdi maziau, lyg uzgulta. Liepe kramtyti guma, daryti pratimus, ir plauti nosi juros vandeniu. Ir siule pralaukti bent iki balandzio, kol praeis ligu sezonas.
As pasikonsultavau dar su vienu Lor. Maziau patyrusia, jauna ir labai miela daktare. Ausis ji apziurejo be kompiuterio ir sake, kad buvo ausies uzdegimas ir po jo galbut ausyte dar neatsistaciusi. Nenoriu as savo vaiko operuoti blush2.gif Vyras t.p. kategoriskai pries. Tad kol kas bandom gerti homeopatinius laselius Lymhomyosot. "Kriukset" naktimis nustojo po pirmos savaites. Sakau, gal issikapstysim ax.gif Ar kas bandet siuos vaistus?
Atsakyti
QUOTE(Brigit @ 2008 02 23, 10:50)
Negi operacija vienintele iseitis  unsure.gif

Kiek man teko domėtis, operacija-vienintelė išeitis. Dar gydėmės pas homeopatą, kad nereiktų operuot. Pliusas tas, kad susirgus ne kiekvieną kartą antibiotikų reikdavo.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Mirksiuke,kaip jum?
Atsakyti