Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai- II

maniskei 3.8 metai-adenoidus patare operuot vos ne nuo 2 metuku,bet mes vis delsem..labai jau vyras buvo pries narkoze..amzina sloga,vaikas isioziojes,miegodama knarke,jau nesuskaiciuoju kiek kartu sirgo ausu uzdegimu...paskutinis lasas buvo kai per menesi buvo 2 kartus sad.gif pagalvojau kad antibiotiku zala vaikui ne ka mazesne ir rizausi operuot..
pirma diena nuvaziavom pasirodyt gydytojai,apziurejo anesteziologas..
kita diena liepe atvaziuot 8 ryto..perrengiau ja pizamyte,sesele sulasino i nosyte kazkokiu lasiuku-vaikas pasidare meguista,po pusvalanzio isveze i operacine..mazdaug po valandos atveze labai pikta,suirzusia,gargaliuojancia,verke ,blaskesi,bet mazdaug po pusvalanzio nurimo(zinau kad iskart po operacijos stato lasine-kartais operacinej,kartais palatoj..)
na jau po 2 valandu pradejo prasyt valgyt,gert,apsirenge ir net lakste koridoriu,net gydytoja supyko kad peranksti biggrin.gif ,nes gali atsidaryt kraujavimas,kai kuriuos vaikiukus pykina,bet maniske atsigavo labai jau greit...5val jau paleido namo,liepe pasirodyt po 5 dienu..
negaliu atsidziaugt kad vaikas kvepuoja per nosyte miegodama,nosyte sausa ir svari wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2008 03 13, 11:25)
Vyresnėlę operuos. Adenoidai II laipsnio pas mus verysad.gif
Kokia situacija pas jus?

kazkaip ir nepasake g.gif nezinojau kad cia pagal laipsnius dar skyria g.gif
Atsakyti
QUOTE(blansa @ 2008 03 13, 12:18)
maniskei 3.8 metai-adenoidus patare operuot vos ne nuo 2 metuku,bet mes vis delsem..labai jau vyras buvo pries narkoze..amzina sloga,vaikas isioziojes,miegodama knarke,jau nesuskaiciuoju kiek kartu sirgo ausu uzdegimu...paskutinis lasas buvo kai per menesi buvo 2 kartus sad.gif  pagalvojau kad antibiotiku zala vaikui ne ka mazesne ir rizausi operuot..
pirma diena nuvaziavom pasirodyt gydytojai,apziurejo anesteziologas..
kita diena liepe atvaziuot 8 ryto..perrengiau ja pizamyte,sesele sulasino i nosyte kazkokiu lasiuku-vaikas pasidare meguista,po pusvalanzio isveze i operacine..mazdaug po valandos atveze labai pikta,suirzusia,gargaliuojancia,verke ,blaskesi,bet mazdaug po pusvalanzio nurimo(zinau kad iskart po operacijos stato lasine-kartais operacinej,kartais palatoj..)
na jau po 2 valandu pradejo prasyt valgyt,gert,apsirenge ir net lakste koridoriu,net gydytoja supyko kad peranksti biggrin.gif ,nes gali atsidaryt kraujavimas,kai kuriuos vaikiukus pykina,bet maniske atsigavo labai jau greit...5val jau paleido namo,liepe pasirodyt po 5 dienu..
negaliu atsidziaugt kad vaikas kvepuoja per nosyte miegodama,nosyte sausa ir svari wub.gif  thumbup.gif

thumbup.gif kad apsisprendei mirksiukas.gif man paskutinis lašas buvo tada kai sirgom 3 k ausų uždegimu per mėn doh.gif
Po adenoidų operacijos vaikui tik lengviau mirksiukas.gif

QUOTE(M E M O R Y @ 2008 03 13, 14:59)
kazkaip ir nepasake g.gif  nezinojau kad cia pagal laipsnius dar skyria g.gif

Taip jų dydis pagal laipsnius. Mums irgi buvo II laipsnio vidutiniai smile.gif
Atsakyti
Mes irgi jau uzsirasem operacijai kovo 26dienai pas K.Šaulį III ligoninėj rolleyes.gif Gal kas pas ji operavotes?
Atsakyti
mamytes. turiu klausyma. apie narkoze. skaiciau kad kazkam lasino i nosi...nejaugi tokia narkoze? blink.gif kiek zinau i kraujagysle turi leist g.gif kaip vaikam? gal kitaip? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(M E M O R Y @ 2008 03 13, 19:47)
mamytes. turiu klausyma. apie narkoze. skaiciau kad kazkam lasino i nosi...nejaugi tokia narkoze? blink.gif  kiek zinau i kraujagysle turi leist g.gif  kaip vaikam? gal kitaip?  blink.gif

Lašai lašinami į nosį ne narkozė smile.gif tai tik apsvaigina vaiką kad būtų paprasčiau jį be isterijų ir stresų atskirt vaiką nuo mamos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 03 13, 22:00)
Lašai lašinami į nosį ne narkozė  smile.gif tai tik apsvaigina vaiką kad būtų paprasčiau jį be isterijų ir stresų atskirt vaiką nuo mamos smile.gif

tai narkoze duodama jau be mamos? unsure.gif i kraujagisle? unsure.gif neisivaizduoju kaip maniske pasiduos...viena... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(M E M O R Y @ 2008 03 13, 22:17)
tai narkoze duodama jau be mamos? unsure.gif  i kraujagisle? unsure.gif  neisivaizduoju kaip maniske pasiduos...viena... verysad.gif

Pasiduos mirksiukas.gif sulašina vaistukus išveža o tada jau viską sutvarko nes jie be koordinacijos ir nieko nesupranta mirksiukas.gif maniškiui mažiui dūrė aukščiau didžiajai į ranką kateterį statė.
Man anesteziologė sakė kad jie nieko nepamenu nuo tos vietos kai apspangsta nuo vaistų 4u.gif maniškė net nesuprato kas jai buvo didis.gif nors jau 5 metų

čia gal ne į temą bet lotuliukas.gif nuotaikai praskaidrinti ax.gif
susipyko kartą mano vaikai ir vienas sako O mane operavo user posted image kitas atsako mane irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalbara: 13 kovo 2008 - 22:39
Man klausimas iškilo, o gydytojams po operacijų atsidėkojat kuom nors ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Paukstuks @ 2008 03 13, 22:35)
Man klausimas iškilo, o gydytojams po operacijų atsidėkojat kuom nors ar ne?

Pirmą kartą daviau, antrą ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 03 13, 22:40)
Pirmą kartą daviau, antrą ne  blush2.gif

Maždaug kiek ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paukstuks @ 2008 03 13, 22:48)
Maždaug kiek ax.gif  blush2.gif

po 50 gyd ir anesteziologei
Atsakyti