Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai- II

QUOTE(Veriti @ 2008 03 18, 10:52)
beje, mums treji su puse smile.gif

oi, tai susimaisiau ax.gif

QUOTE(Dalbara @ 2008 03 18, 10:59)
Operuoja LOR gydytojas  smile.gif

ten ju ne vienas, o visa galybe doh.gif is pradziu tryniausi prie skyriaus vedejo duru, kad susitart del operacijos...bet paziurejau, kad nemazai lauke prie gyd. Alisausko duru. Tada persimeciau prie jo. Bet jis man keistokas pasirode. Ir zinok, kuris ten geriausias unsure.gif

QUOTE(paola @ 2008 03 18, 11:46)
Otra,o gal Aerius sirupa geriat?

Taip, sita geriam drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikutes,mes rytoj i konsultacija jau panevezyje vaziuosim,ar kas operavosi ten?kiek laiko ten laiko po operacijos. dar paskaiciau kad po narkozes ten vaikiukam bloga buna-kojos drebet pradejo mum vemimas ir siaip verkiant normalus dalykas o kas bus kai atbus vienas unsure.gif ar buna kad be blogumu praeina?
Atsakyti
labukas
klausykit mamkos,o kuri nors jau esat pirkusios ta PROPOLIO ALIEJU.kokia jo kaina,nes as vakar nuejau i Camelia vaistine.sako jo neturim,beto jo kaina didele.maza bonkute 10ml apie 20lt,20ml apie 40lt,o 50ml visrs 50lt.as paziurejau pagal sia nuoroda. kaina visai netokia. http://www.natura.lt/lt/show/144/27
tai palikau nesupratrus,ar vaistinej netaip suprato,ar cia kokia kalida isivelus.tai siand turiu eit paimti to propolio aliejaus.ji dar kompiuteryje ziurejo ir man paske kad labai brangu.beto ,cia kiekis 15ml.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paola: 21 kovo 2008 - 09:37
mes grizom po apziuros,pasake kad dar galim metus palaukt ir tada viena narkoze operuos viska ir adenoidus ir angina nes kaip paaiskejo ji kur kas didesne nei adenoidai
Atsakyti
paola: jo kaina tikrai neturetu buti didele 4u.gif

http://www.natura.lt/lt/show/144/27

Propolio aliejus 15 ml

user posted image

Kaina: 6,14 Lt

Atsakyti
O mes vargstam su ausu uzdegimais...jau nebesuskaiciuoju,kiek kartu jais mano angelelis sirgo...jam dabar beveik 4m...Va ir dabar mums biuletenis unsure.gif
Sia ziema uzdegimas pasikartojo 2kart per menesi...gydytoja syptelejo,kad nera cia ko nerimaut ir t,t tai is pediatres isprasiau siuntimo...kreipemes pas Sakalinska Santariskese...mums siule pasveikus operuotis adenoidus jau siame vaiko amziuje
Man baisiausia del klausos verysad.gif
Atsakyti

Na, o mes bandysim į daržą keliaut ryt. Vaikis pasveikęs jau. Žiūrėsiu kiek pratempsim be ligų po operacijos.
Atsakyti
labukas 4u.gif
QUOTE(Otra @ 2008 03 21, 13:02)
paola: jo kaina tikrai neturetu buti didele  4u.gif

http://www.natura.lt/lt/show/144/27
Propolio aliejus 15 ml

user posted image

Kaina: 6,14 Lt

aciu.

QUOTE(rutulux @ 2008 03 25, 08:28)
Na, o mes bandysim į daržą keliaut ryt. Vaikis pasveikęs jau. Žiūrėsiu kiek pratempsim be ligų po operacijos.

tai gerai kad sveiki esat.
o pas mus akyte puliuoja,nesuprantu kas cia dedas.slogos lyg nera g.gif
Papildyta:
QUOTE(MILIUS @ 2008 03 25, 00:58)
O mes vargstam su ausu uzdegimais...jau nebesuskaiciuoju,kiek kartu jais mano angelelis sirgo...jam dabar beveik 4m...Va ir dabar mums biuletenis unsure.gif
Sia ziema uzdegimas pasikartojo 2kart per menesi...gydytoja syptelejo,kad nera cia ko nerimaut ir t,t tai is pediatres isprasiau siuntimo...kreipemes pas Sakalinska Santariskese...mums siule pasveikus operuotis adenoidus jau siame vaiko amziuje
Man baisiausia del klausos verysad.gif

sekmes jums,ir baigsis visos ligos.
Atsakyti
jau ryt maniskio laukia operacija, nerimauju, bet tikiuosi viskas bus gerai.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Soft @ 2008 03 25, 16:14)
jau ryt maniskio laukia operacija, nerimauju, bet tikiuosi viskas bus gerai.... unsure.gif

aisku kad viskas bus gerai. console.gif
Atsakyti
QUOTE(paola @ 2008 03 25, 09:54)

tai gerai kad sveiki esat.
o pas mus akyte puliuoja,nesuprantu kas cia dedas.slogos lyg nera  g.gif

Gal palašinus ką nors praeitų, bet čia jau reik pasitart su gydytoja
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2008 03 20, 15:16)
sveikutes,mes rytoj i konsultacija jau panevezyje vaziuosim,ar kas operavosi ten?kiek laiko ten laiko po operacijos. dar paskaiciau kad po narkozes ten vaikiukam bloga buna-kojos drebet pradejo mum vemimas ir siaip verkiant normalus dalykas o kas bus kai atbus vienas unsure.gif ar buna kad be blogumu praeina?

turbut jūms jau viskas išsisprendė ir nebuvo baisumų 4u.gif
tokie mažiukai juk nepaliekami vieni, tėveliai gali būti kartu, tai ir atbunda ne vieni mirksiukas.gif po narkozes juos žadina, tai į palatą atveža atsibudusius, bet dar tokius apspangusius, tada reikia jiems numigti, mano dukrytei atsibudus siūlė duoti ledų - labai patinka toks malonumas vaikams biggrin.gif
Atsakyti