Pagaliau prisiminiau.Mus operavo Kaseta. sako kad tikrai geras,jaunas daktaras.Nieko nenoriu blogo pasakyti,gal tik mums nepavyko...
O mamytes zinokit po operacijos labai gerai tonzilotrenas. Ciulpti 3 kartus per diena. bet maniske ir siaip jei tik pradeda krensti,as is karto duodu ciulpti iki 8 tableciu per diena.Tai homeopatiniai vaistukai. bet man jie patinka.
QUOTE(anari @ 2008 02 05, 11:50)
Pagaliau prisiminiau.Mus operavo Kaseta. sako kad tikrai geras,jaunas daktaras.Nieko nenoriu blogo pasakyti,gal tik mums nepavyko...
O mamytes zinokit po operacijos labai gerai tonzilotrenas. Ciulpti 3 kartus per diena. bet maniske ir siaip jei tik pradeda krensti,as is karto duodu ciulpti iki 8 tableciu per diena.Tai homeopatiniai vaistukai. bet man jie patinka.
O kokiu tikslu jį reikia naudot po operacijos?
QUOTE(Dalbara @ 2008 02 05, 12:31)
O kokiu tikslu jį reikia naudot po operacijos?
ir man idomu.
Ir man pasidare aktuali si problema
, rado suneliui skysciu prie bugneliu, neprigirdi, adenoidai...tik nzn kodel Kauno klinikose patare labai neskubet operuot, prirase toki purskala i nosi immunowash, sake purksti 3 men...po to ziures, gal sumazes adenoidai
man tik dabar paskaicius vistik neaisku, o tu praputimu, kad dingtu tie skysciai is bugneliu negalima daryti, kol adenoidai neisoperuoti, ar kaip?

QUOTE(Soft @ 2008 02 11, 23:04)
, rado suneliui skysciu prie bugneliu, neprigirdi, adenoidai...tik nzn kodel Kauno klinikose patare labai neskubet operuot, prirase toki purskala i nosi immunowash, sake purksti 3 men...po to ziures, gal sumazes adenoidai
man tik dabar paskaicius vistik neaisku, o tu praputimu, kad dingtu tie skysciai is bugneliu negalima daryti, kol adenoidai neisoperuoti, ar kaip?

jei adenoidose yra uždegimas tas purškalas gali nepadet

QUOTE(mirksiuke @ 2008 02 11, 22:18)
jei adenoidose yra uždegimas tas purškalas gali nepadet
taip paprastai skistis nesirinks.gal reikia kitur nuvest,kad kiti daktarai pažiuretu

Na ir man keista

QUOTE(Soft @ 2008 02 11, 21:04)

mums alergologe patare naudoti immunowash,sake jis atstatys gleivine.bet naudoti kokius 2-3men.sako geriausiai tinka po adenoidu operacijos.
o cia ziuriu ,paskyre, kad sumazetu adenoidai.

vienu zodziu skiria kada nori ir bet kada.
mums tai labai nosyte issauseja,bet tai netrukdo kvepuoti per nosi.
QUOTE(Soft @ 2008 02 11, 23:04)

Kazin, ar adenoidu sumazes pavartojus vaistus

QUOTE(rasuciukas @ 2008 02 12, 20:38)
mano vaikui irgi diagnozavo adenoidus, 2stadija. Jokiu vaistu neisrase,bet pasake,jei daznai sirgs,3metu operuos. Bet negi nera jokiu vaistu,vienintele alternatyva - tik operacija. Gal kas issigyde ir be operacijos. Atsiliepkit.
nieks nepadejo

Sveikutes
,
Mes maziu operavom pernei vasara.Iki tol laukiau 2 metus,tai tik vaika prikankinau. Pagrindine priezastis apsispresti buvo ta, kad kaire ausyte pradejo neprigirdet,pradejo blogiau tart zodzius,pastoviai budavo issiziojes. Beje, per 5 men.sunus 2 kartus sirgo plauciu uzdegimu,teko pabuvot sanatorijoje,tai ten gydytojai rekomendavo salinti adenoidus,kad vaiko nekankint..Buvo nustatyti 2 laipsnio adenoidai, o kai isoperavo, pasake, kad 3 laipsnio.PO operacijos 4 men.visai nesirgom
,jokios slogos.Naudojom immuwash ir pries operacija ir dabar naudojam, mums sake, kad jis stiprina nosiarykles imuniteta, drekina , plauna nosyte.
beje, dar vienas pozymis, kad sunaus organizmas buvo nualintas adenoidu tas, kad sergant plauciu uzdegimu,puline angina,jam beveik nebudavo temperaturos, na kokie 37.2, tai gyd. sake, kad organizmas nualintas, visai nekovoja, nes pastoviai yra uzdegiminis procesa organizme,t.y. adenoidai.
Mes labai patenkinti, kad maziui buvo atlikta operacija.Sekmes visoms!

Mes maziu operavom pernei vasara.Iki tol laukiau 2 metus,tai tik vaika prikankinau. Pagrindine priezastis apsispresti buvo ta, kad kaire ausyte pradejo neprigirdet,pradejo blogiau tart zodzius,pastoviai budavo issiziojes. Beje, per 5 men.sunus 2 kartus sirgo plauciu uzdegimu,teko pabuvot sanatorijoje,tai ten gydytojai rekomendavo salinti adenoidus,kad vaiko nekankint..Buvo nustatyti 2 laipsnio adenoidai, o kai isoperavo, pasake, kad 3 laipsnio.PO operacijos 4 men.visai nesirgom

beje, dar vienas pozymis, kad sunaus organizmas buvo nualintas adenoidu tas, kad sergant plauciu uzdegimu,puline angina,jam beveik nebudavo temperaturos, na kokie 37.2, tai gyd. sake, kad organizmas nualintas, visai nekovoja, nes pastoviai yra uzdegiminis procesa organizme,t.y. adenoidai.
Mes labai patenkinti, kad maziui buvo atlikta operacija.Sekmes visoms!
Dalbara, kas jus operavo? Mažajam jau kokios 3 savaitės nosis užgulta. Ir toks jausmas, kad klausa susilpnėjo, bes dažnai pradėjo kartot "ką', ko anksčiau tikrai nebuvo