jooo na ir nuomoniu
kas liecia tu [COLOR=yellow]kakuciu tai as gyvenu netoli tokiosvietos kur vedant sunio tikrai tu dalyku rinkti nereikia ta vieta vadinasi laukymes uz miesto ten yra seni garazai tai ten tiek visokio slamsto kad keli dalykeliai po mano sunio tikrai niekam nepakenks

pries eidama i miesta ar pasivaikscioti palei ezera nes gyvenu ezeru mieste tai nuvedu ten kad atliktu ka jai reikia o siaip tiesa sakant jei kur ir padarydavo tai nerinkau
kas liecia isitikinimo kad mano suo neikas tai esu sventai isitikinusi suni namo parsivezem kai dabartiniui dickiui buvo 3metukai oi oi oi ka tik jis su musu Aira neisdarinejo

jei as buciau suo tikrai ikasciau

na ir ka dabar yra burbuliukas namie tai musu mergaite kaip signalizacija jei tik negirdziu kaip verkia tai vien pagal ja galima suprasti jei palieku priimineti oro voniu tai atsiguls siek tiek toliau ir saugos

gal kad nenukristu

o kai jau mato kad duodu kokios kosytes tai tikrai jau dziaugsmo jai nes zino kad likuciai jai

o kai jau pamato kad rengiu tai jau tada laikykis nuo jos stryksejiomo einam i lauka

buvo sese sveciavosi parskrido su dukryte kuri pas mus ir sedeti ismoko po9 to slaizioti ir galu gale vaikscioti o vaikscioti pirmu taikiniu tai prie suns raudonu puodu kur taip daznai kokietai grudeliai guli su vaikstukais nepasiekdavo

tai ka ismokom paserus bliudus slepti o vandeni taip pat ir padavinejom suniui gerti kas kiek tai laiko
na o kaip buna tyngisi ta suni isvesti

bet tik jos deka tie kg ir tirpsta juk reikia aisku buna isleidziu i kiema po to einu ir surenku bet... jos veisle mitelsnauceris yra labai judrus sunys jiems reikia daug lakstyti ir ciuozi ir ka ir nieko gryzti pravedinta galva o kai

tai tik ir vaiksciojau kaip gera budavo neispasakyta
kas liecia tvarkymosi tai taip su skuduru i diena po pora kartu del sventos ramybes prasiplaunu nuo kirmeliu duodu profilaktiskai skiepai kaip ir priklauso nuo blusus ir erkiu kas 3men siaip jos veisle yra kerpama tai paprasciausiai kerpu ne du o 3kartus per metus db gal ir 4 kirpsiu ziuresim
na ir prirasiau

o beje mano mergaite sugebejo pabekti per ruja ir db laukiu stebiu kaip ten su jos padetimi suniukai jei bus tai nou tokio benamio valkatos fee bet net minciu neturiu tais suniukais atsikratyti jei bus tai ale vilksuniai su usais ir barzda net vyra kalbinu kad gal koki patineli pasiliekam

bet as jau nerasysiu kokius zodzius jis i tai man atsako
kiekvienas gyvena taip kaip jam atrodo kiek zmoniu tiek ir nuomoniu
siaip as dar ir katino ir papugos ir koki grauzika isigiciau bet ... vyras neleidzia
na ir pavariau as cia ant bagos