aciukas , o nededu, nes nemoku , kazkada pabandziau, neisejo ir daugiau nebebandziau, lengva ir nuoroda ideti
P.s. cia dovanom, simboliskai eidami pas savo daktare ir sesute, nunesim, gal ne kvailai , bet norim ka padovanoti ir nesinori eilinius saldainius ar dar ka nunesti
agnytia_number1 nelabai supratau,cia pas tave krakle?ar tu trafaretu darei? siaip man grazu,kaip pirmas darbas,atrodo gerai ,nes mano pirmas blinas buvo ojej noriu parodit,ir as ka padariau bet be broko neisejo,labai sunkiai gavosi priklijot,susiraukslejo,ir printeris juodus dazus leidzia ,vienas paveiksliukas is triju normalus buna
aurelija_ma, ačiū ,žinau kad tas paveikslas vadinasi "mergina su perlo auskaru", o dailininko nežinau, trečioji iš senos Coca cola reklamos, tik buteliuką ištryniau photoshopu.
kaip grazu pirmoj sendinimas atrodo fantastiskai, tinka super O "moteris su perlo auskaru" labai prisiminiau, kad turiu filma, vis neradau laiko paziureti bet kai pamaciau tavaja dezute, teks artimiausiu metu rasti
Labai labai grazios dezutes
Užėjo noras pasirodyti , trys vienodos dėžutės su skirtingais piešiniais
labai labai labai daugiau žodžių neturiu ...pritrūkau...
Norėjau paklausti, ar antroj ir trečioj dėžutėj paveiksliuką jau spausdinai su juodu fonu ir tada visą klijavai? Ar čia juodai dėžutė dažyta, ir ant viršaus klijuota?
Jau susigėdau , nuo liaupsių , nebuvo man taip lengva 2 dėžutę du kartus perdariau ir vis tiek nesigavo toks rezultatas kokio norėjau( sendinimo praktiškai nesimato , o turėjo toks subtilus būti). Ačiū visoms P.s. Juste, spausdinta viskas juodam fone, po apačia dažyta baltai, ir kai užklijavau tada šonus jau nudažiau juodai, merginai su perlu dar truputį pratęsiau piešinį.