Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 11 tema

QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 01 10, 20:39)
Skaitau skaitau čia aš vis- jau seniai skaičiau- bet bandyti kažkaip nesiryžtu, nors norėčiau... blush2.gif   Man įdomu, ar per nudekupažintą daiktą braukiant pirštu jaučiasi ta servetėlė ir paviršiaus grubumas toje vietoje , kur priklijuotos detalės, ar paviršius daugmaž vientisas? Gal nupurškus laku pasidaro lygu, ir nesijaučia, kad paveiksliukas priklijuotas?- nes pabandžiau kartą atsluoksniuoti ploną lapelį servetėlės, ir priklijuoti, ir dar margučius kažkada bandžius taip dekupažinti, su tais rinkinukais kur spec. margučiams būna pardėse prieš velykas- bet rezultatas....na...-iš tolo gal ir gražu 4u.gif  Bet palietus.....kažkaip nerimta schmoll.gif - jaučiasi, kad priklijuota. unsure.gif 

Jei su servetėle darai motyvus - tai nesijaučia smile.gif
Popieriai dekupažiniai storesni - jie geriau tinka pvz. visam dežutės dangteliui, tuomet irgi viskas lygu biggrin.gif
Aš kai darau su sumuštinių popieriumi, tai lakuoju daug kartų ir tarp jų dar nušveičiu - tuomet rezultatas irgi tenkina - t.y. irgi nesijaučia pirštu braukiant mirksiukas.gif

Ir ačiū visoms už gražius žodelius adresuotus mano pakabai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo :) Joanna: 10 sausio 2008 - 21:17
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 10, 22:02)
ir dar Joanna noejau paklausti, kaip varda padarei ant pakabos, ir kaip nuotraukeles sutvarkei kad vienoj foto dvi, kokia programele naudoji  smile.gif

user posted image
Aš vardus darau Word’e.
Pasiimu iš AutoShapes>>Stars and Banners tą vėliavėlę (ar kokią kitą formą), tada darau Add Text ir įrašau į ją norimą tekstą. Spalvas, foną galima redaguoti pagal poreikius. Spausdinu ant sumuštinių popieriaus.
Jei neaiškiai parašiau, parašyk man i AŽ, tai atsiusiu meilą su detaliais paaiškinimais. rolleyes.gif

Programulka nuotraukoms susitvarkyti parodė Mijaka 4u.gif . Ji vadinasi Scrapbook flair. Labai paprasta ją naudoti thumbup.gif Per Google lengavi ją susirasi mirksiukas.gif

Atsakyti
aurelija_ma, labiausiai šviestuvas thumbup.gif
smile.gif Joanna, pakabos tikrai kruopščiai išdekoruotos biggrin.gif
Atsakyti
[quote=svytejimas ezero dugne,2008 01 10, 20:39]

Man beveik visada gaunasi rauksles, ypatingai su servetelem, jos issitampo jei dideli plota klijuoju, jei mazas fragmentas tai pavyksta lygiai, paskui jau viskas priklauso nuo to kiek lako tepsi ant virsaus. Bet man labai patiko viena dekupazo instrukcija, ten aiskino kad tos rauksles yra dekupazo dalis smile.gif tai dabar kai man vyras pirstu prikaisioja tas raukslytes as atsakau, kad man taip graziau biggrin.gif cia tipo faktura tokia dekupazine lotuliukas.gif
O kai klijavau spausdinta ant sumustiniu popieriaus paveiksliuka, tai gavosi net labai lygus.
Papildyta:
Prisijungiu prie sveikinimu Fredericai 4u.gif faina dovanele, pasistenge Kaledu Senelis smile.gif tokia baltute baltute wub.gif kad butu ir sveikute
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 01 10, 20:39)
  Man įdomu, ar per nudekupažintą daiktą braukiant pirštu jaučiasi ta servetėlė ir paviršiaus grubumas toje vietoje , kur priklijuotos detalės, ar paviršius daugmaž vientisas?

Tai kažkaip nekyla ranka pirkti lakų, jei panašiai būna ir nulakavus... O jūsų darbeliai labai šaunūs atrodo:)

O man tai dabar jau kita problema. Padarau taip lygiai kad net kažkaip "gamykliškai" atrodo doh.gif o tai juk rankų darbas doh.gif tada griebiuosi tapybos kad tik tos rankos jaustūsi. Sakai bandei tik kartelį, aišku kad raukšlių buvo(pradžioje visoms būna blush2.gif ) -techniką reikia atidirbti bigsmile.gif . Jeigu jau raukšlių nepavyksta išvengti tai jas galima paversti pliusu o ne minusu- suvesti raukšles į motyvą tada atrodys natūraliai, na ir kas be ko lakavimas šlifavimas jas panaikina visiškai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 01 10, 18:39)
Man įdomu, ar per nudekupažintą daiktą braukiant pirštu jaučiasi ta servetėlė ir paviršiaus grubumas toje vietoje , kur priklijuotos detalės, ar paviršius daugmaž vientisas? Gal nupurškus laku pasidaro lygu, ir nesijaučia, kad paveiksliukas priklijuotas?- nes pabandžiau kartą atsluoksniuoti ploną lapelį servetėlės, ir priklijuoti, ir dar margučius kažkada bandžius taip dekupažinti, su tais rinkinukais kur spec. margučiams būna pardėse prieš velykas- bet rezultatas....na...-iš tolo gal ir gražu 4u.gif 

Jei nelakuosi, tai garantuotai jausis braukiant pirstu, o jei klijuosi lipdukus, tai doh.gif kitaip ir but negali. Keli sluoksniai lako ir svitrinis popierius, gali istaisyt beveik bet kokia situacija biggrin.gif
QUOTE(Furija @ 2008 01 10, 21:49)
Bet man labai patiko viena dekupazo instrukcija, ten aiskino kad tos rauksles yra dekupazo dalis. cia tipo faktura tokia dekupazine  lotuliukas.gif
O kai klijavau spausdinta ant sumustiniu popieriaus paveiksliuka, tai gavosi net labai lygus.

As irgi pritariu, kad del vienos kitos rauksleles plauku rautis neverta blush2.gif Kazkas rode darbelius, kai klijuoja specialiai suglamzyta servetele efektuo isgauti unsure.gif O sumustiniu popierius zymiai maziau raukslejasi ir man drinks_cheers.gif
Atsakyti
O man geriausiai patinka spausdintis paveikslėlius, nes servetėlių nelabai ir moku, raukšlės man nepatinka schmoll.gif ,o pasitaiko.Taigi rodau savo paskutinį "derlių", visi spausdinti paveiksliukai, krašteliai dėžučių tapyti, nes dailiai apklijuoti spausdintinio paveiksliuko neišeina, taip ir sukuosi iš situacijos smile.gif Ovalios dėžutės apatinė dalis apklijuota folija.
user posted image
user posted image
O čia medis lakuotas nedažytas akrilu
user posted image
Ir dar Merlin
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2008 01 11, 12:47)
O man geriausiai patinka spausdintis paveikslėlius, nes servetėlių nelabai ir moku, raukšlės man nepatinka schmoll.gif ,o pasitaiko.Taigi rodau savo paskutinį "derlių", visi spausdinti paveiksliukai, krašteliai dėžučių tapyti, nes dailiai apklijuoti spausdintinio paveiksliuko neišeina, taip ir sukuosi iš situacijos smile.gif Ovalios dėžutės apatinė dalis apklijuota folija.

wub.gif įdomiausiai man "Merlin" atrodo - toks netradicinis sprendimas ir šiaip man toks minimalistinis stilius prie širdies wub.gif
Be abejo visos kitos dėžutės be galo gražios...ypač tie parinkti paveikslėliai 4u.gif Tikrai daug reiškia teisingas pasirinkimas 4u.gif Lenkiu galvą prieš tapytus kraštelius wub.gif man tiek kantrybės nėra schmoll.gif o su kokia folija ta ovali dėžutė apklijuota?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 11 sausio 2008 - 13:01
Na , Juste, prajuokinai su tuo neturiu kantrybės, kad tik turėtumėm tiek kiek jos pas tave yra biggrin.gif , tokie darbai kaip pas tave deginimas po taškelį ar fimo sagių raštų raitymas, štai kur kantrybės reik turėti rolleyes.gif Kas liečia stilių stengiuosi"neužsiciklinti " su vienodais paveiksliukais , o ar pavyksta tai jau geriau iš šalies matyti.
O folija iš "Tikros spalvos" pirkta, net nežinau kaip ji ten vadinasi, kažkokia tai pažaliavus rolleyes.gif
Atsakyti
pavonija grazu mirksiukas.gif thumbup.gif man su merlyn labiausiai thumbup.gif
turiu klausimuka, kaip ant tamsaus pavirsiaus uzdeti tamsu paveiksliuka ( is serveteles), jisai tieiog dingsta, net nelabai ir besimato kad jisai tenais yra, kaip pvz, pagrindas pilkas ir paveiksliukas pilkas doh.gif g.gif ka patartumet ax.gif nes noriu butent ta paveiksliuka is serveteles deti
Atsakyti
aurelija-ma galiu ir aš už Pavoniją atsakyti (ji naudojasi daugiau spausdintais paveikslėliais nors principas tas pats mirksiukas.gif ). Kad ir ši mano dėžutė user posted image, servetėlė buvo tokia visa kaip magnolija. Taigi dažai daiktą baltai, klijuoji motyvą ir tada aplinkui atsargiai dažai juodu akrilu ir ne po vieną kartą, nes iškarto visko gerai nepadengsi bigsmile.gif

Pavonija super dėžutės. Tapyba drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif biggrin.gif taip dekupažintas daiktas daugiau šilumos įgauna, individualumo wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikcak: 11 sausio 2008 - 15:13
aurelija_ma, visada dažau po apačia baltai, o po to jau vargelis apvedžiojant kita spalva, bet tada aiškiai ar servetėlė ar paveiksliukas būna mirksiukas.gif
cikcak, ir man labiau patinka, kai daugiau rankų darbo matosi, smagu kartais teptuku papendzeliuoti biggrin.gif
Atsakyti