Įkraunama...
Įkraunama...

Veido odos valymas

Spuogų atsiradimą sąlygoja pernelyg gausi riebalų sekrecija ir jų sudėties pakitimai. Asmenims, kuriems pasireiškia spuogai, padidėja riebalų sekrecija, tačiau tuo pačiu santykinai sumažėja linolino rūgšties kiekis . Dėl to sustiprėja ir sutrinka taisyklingas riebalinių liaukų kanalų ragėjimas, ima pernelyg smarkiai ragėti plaukų folikulų žiotys. Dėl to plaukų folikulų žiotys užsikemša suspausta raginių ląstelių mase. Dėl šios priežasties sutrinka taisyklinga riebalų sekrecija, laipsniškai išsiplečia riebalinės liaukos ir susidaro mikrokomedonai. Jie skatina spuogų atsiradimą. Išsiplėtus riebalinių liaukų kanalams, atsiranda mažų neuždegiminių papulių (uždarų komedonų). Po to, išsiplėtus išvedimo kanalų žiotims ir deguoniui patekus į išsiskiriančius riebalus, susiformuoja atvirieji komedonai, paviršiuje turintys tamsius kamščius.
Atsakyti
QUOTE(nionia @ 2008 01 24, 19:54)
siule vel masazus su visokiom priemonem kuriose yra ten kazkokiu zoleliu, ar ko, bet as asmeniskai kazkaip manau, kad kadangi man nereiks dabar valymo darytis, tai ji norejo kad eiciau toliau, na kad pinigeliai nenutruktu jau plaukt  ax.gif  na cia gal tik as taip manau, gal zmogus tikrai nuosirdziai norejo padet, bet pamenu kai pirma kart pas ja nuejau, ji sake, kad sitie randeliai per metus laiko pranyks patys, po truputeli, bet kiek cia tiesos tai velniai zino  g.gif  o kuri nors daretes kokias proceduras, randeliam naikinti? o kuri nors naudojat savaiminio idegio krema, noreciau pradeti naudoti nes i soliariuma negaliu eit del kremuku tu su rugstimi, tai bijau kad tik vel nepabertu  blush2.gif

Tie masažiukai tai gal suminkština randelius ,bet kad panaikintų tai net nežinau ,turbūt neįmanoma g.gif
Randeliams naikinti taikomi drastiški būdai ,stiprios rūgštys ,frakcinis veido atnaujinimas lazeriu .Bet apie lazerį jau buvo daug rašyta ,kad gali taip sužaloti odą ,kad oi oi oi unsure.gif
Pasižiūrėk Ametistėjoj ,jie irgi siūlo kažkokį būdą randelių lyginimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute82 @ 2008 01 24, 15:58)
Dekui, labai. O tai gal kas nors panasaus yra su tomis rugstimis, tik kitos firmos...?? Kazkaip noreciau bent jau kazka pan.pabandyt, kad zinot ar to man reikia. Gal kas is savo patirties parasytu, kokias naudoja priemones su tomis AHA ir BHA rugstimis????

Is anksto, didelis aciu!!!! 4u.gif

As naudoju AVENE firmos, Diacneal. Reikia tepti vakare tik problemines vietas. Bet dar neilgai naudoju, o informaciniam lapelyje parasyta, kad poveikis po 2 menesiu, tai kolkas negaliu nei girti, nei peikti mirksiukas.gif

QUOTE(nionia @ 2008 01 24, 17:49)
drinks_cheers.gif

cia truputi ne i tema, bet kokia depiliacija daraisi pas ja?  blush2.gif  mano kosmetologe irgi jauna, jai kokie 25m, tai kazkaip kai ejau pirma kart, tai truputi bijojau, vistiek manau patirties mazokai  ax.gif  jei atrasi kaip ta losijona per forumietes uzsisakyt, tai ir as prisidesiu  drinks_cheers.gif

Bikini 4u.gif

As tai galvoju ar nebus perdaug man tu rugsciu, bet kad toks beviltiskumas apemes del to veido, jog girbiuosi visko is eiles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2008 01 24, 14:10)
Na norejau is patirties siokios tokios info. Nes vien siuntimas labai nemazai kainuoja kaip supratau ten.. Prasom nepykti  4u.gif

Nu jei vienai siųstis per brangu, tai galima kooperuotis. Kai man reikėjo, tai aš prisirankiojau iš forumo norinčių ir siuntimosi išlaidas visos dalinomės ax.gif

Su įvairių firmų rūgštiniais preparatais atsargiai, nes tam, kad jie būtų veiksmingi yra gyvybiškai būtini du dalykai:
- koncentracija (AHA 8-10%, BHA 1-2%)
- pH lygis turi būti ~3,4

Deja, toli gražu ne visos firmos, gaminančios tokius produktus, šių reikalavimų laikosi. Paskui galėsiu įmesti info apie tą produkciją, kuri tuos reikalavimus atitinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 25 sausio 2008 - 11:11
QUOTE(Vitulka @ 2008 01 24, 21:34)
Spuogų atsiradimą sąlygoja pernelyg gausi riebalų sekrecija ir jų sudėties pakitimai. Asmenims, kuriems pasireiškia spuogai, padidėja riebalų sekrecija, tačiau tuo pačiu santykinai sumažėja linolino rūgšties kiekis . Dėl to sustiprėja ir sutrinka taisyklingas riebalinių liaukų kanalų ragėjimas, ima pernelyg smarkiai ragėti plaukų folikulų žiotys. Dėl to plaukų folikulų žiotys užsikemša suspausta raginių ląstelių mase. Dėl šios priežasties sutrinka taisyklinga riebalų sekrecija, laipsniškai išsiplečia riebalinės liaukos ir susidaro mikrokomedonai. Jie skatina spuogų atsiradimą. Išsiplėtus riebalinių liaukų kanalams, atsiranda mažų neuždegiminių papulių (uždarų komedonų). Po to, išsiplėtus išvedimo kanalų žiotims ir deguoniui patekus į išsiskiriančius riebalus, susiformuoja atvirieji komedonai, paviršiuje turintys tamsius kamščius.

pasak mano kosmetologės, pas mane yra sutrikusi odos regeneracija, todėl aš kas mėnesį darausi limfodrenažinį masažiuką, tai kažkiek gal jis man ir padeda.

QUOTE(prieblanda @ 2008 01 25, 12:10)
Su įvairių firmų rūgštiniais preparatais atsargiai, nes tam, kad jie būtų veiksmingi yra gyvybiškai būtini du dalykai:
- koncentracija (AHA 8-10%, BHA 1-2%)
- pH lygis turi būti ~3,4
Deja, toli gražu ne visos firmos, gaminančios tokius produktus, šių reikalavimų laikosi. Paskui galėsiu įmesti info apie tą produkciją, kuri tuos reikalavimus atitinka smile.gif

bučiau labai dėkinga....nes taip pat kažkur skaičiau, kad lietuviškai odai, kartais tų rugšių būna per didelis kiesta...kaip manot, tiesa?
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2008 01 25, 12:35)
pasak mano kosmetologės, pas mane yra sutrikusi odos regeneracija, todėl aš kas mėnesį darausi limfodrenažinį masažiuką, tai kažkiek gal jis man ir padeda.
bučiau labai dėkinga....nes taip pat kažkur skaičiau, kad lietuviškai odai, kartais tų rugšių būna per didelis kiesta...kaip manot, tiesa?

cia losiona norit pirkt is paula's choice? jei ka ir as noreciau 4u.gif 4u.gif 4u.gif , tik as klp esu verysad.gif
Atsakyti
Mano vartotam kreme buvo ph toks kaip ir odos, atseit geriau toleruojamas g.gif
Idedu nuoroda, cia aprasyta kas ir kam
kremai su rugstimis
Atsakyti
Nepasimetusi,

o kur galima isigyti sios produkcijos???? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 01 25, 12:10)

Butu labai idomu tongue.gif
Tas kremukas, kuri as naudoju turi 6proc. glikolines rugsties ir 0.1proc. retinalaldehido. O del pH arba nerandu, arba neparasyta. Blogiausia, kad toj vietoj, kur angliskai, uzklijuotas lietuviskas info lapelis, o jame aprasas minimalus g.gif

QUOTE(Eveliina @ 2008 01 25, 13:24)
cia losiona norit pirkt is paula's choice? jei ka ir as noreciau 4u.gif  4u.gif  4u.gif , tik as klp esu  verysad.gif

Jungiames i buri ir perkam bigsmile.gif
Atsakyti
As pirkau viename grozio salone pamenkalnio gatveje. Ten dariausi veido valyma, tai pirmakart pasiule actipur serija-dienini ir naktini krema bei prausikli. Po poros savaiciu patekau pas kita kosmetologe, tai ji zeniac krema pasiule, nezinau ar taip jau galejo oda pasikeist per tiek laiko kad kito kremo reiktu doh.gif visu kaina ten apie 60 litu. Taigi turejau 3kremus ir prausikli, ir naudojau visus pagal nuotaika, dabar galvoju gal del to ir poveikio nepamaciau geresnio doh.gif

Beje kosmetologe man pasake, kad to rugstinio reikia nepadaugint, nes plonina oda, ir ant skruostu gali kapiliarai pasimatyt blink.gif tai atsargiai tas vietas tepiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramer @ 2008 01 25, 15:17)
Blogiausia, kad toj vietoj, kur angliskai, uzklijuotas lietuviskas info lapelis, o jame aprasas minimalus  g.gif

Man pasitvirtino, kad plėst lietuviška aprašymą apsimoka ir skaityt angliskai ar kita kalba, nes ne tik kad informacijos gausa skiriasi, bet kartais informacija apskritai ne visa sutampa su originalo kalba (ir tai jau ne ant vienos firmos gaminių esu pastebėjus)...

Kokia kaina to Paula's Choise losjono? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2008 01 25, 15:56)
Man pasitvirtino, kad plėst lietuviška aprašymą apsimoka ir skaityt angliskai ar kita kalba, nes ne tik kad informacijos gausa skiriasi, bet kartais informacija apskritai ne visa sutampa su originalo kalba (ir tai jau ne ant vienos firmos gaminių esu pastebėjus)...

Kokia kaina to Paula's Choise losjono?  mirksiukas.gif

18 dol. mirksiukas.gif
Atsakyti