QUOTE(peppi @ 2007 12 30, 17:25)
Elina...man jau ima atrodyti, kad tu labai skubi...skubi pirkti technika o ne mokytis...juk fotografuoji TU o technika tik irankis
buna zmones, kurie prisiperka kruvas objektyvu o po metu, kitu viska parduoda, spjauna...nes nesigauna jiems tipo fotografuoti, nes mane, kad technika viska isspres

(as nesakau, kad tu is ju

)
rasyk prie kiekvienos ikeltos nuotraukos charakteristikas ir svarbiausia
ka su PS dar jai darei 
as pastebiu visose tavo nuotraukose charakteringa kazkoki dalyka, kuris neleidzia tau pasiekti norimos kokybes...
Aš neperku, man dovanoja. Su PS nedarau nieko aprat rėmelio, karpimo, šarpinimo bei spalvų nuėmimo. Manau klaidų mano nuotraukose- ne viena, todėl yra tikrai ne vienas dalykas, neleidžiantis nuotraukoms būt kokybiškomis. Tikrai nesu iš tų naivuolių, manančių, jog gera techninka padarys už mane viską

. Bet esu iš tų mananančių, jog gera technika padės man mokytis greičiau, kokybiškiau. Paskutiniu metu, neretai surašau nuotraukos duomenis. Ir, beje, pastarosiomis dienomis nė vienas temoje neminėjo, jog mano nuotraukos- prastos

. Aš taip tikėjau, jog jau tikrai žingsniuoju priekin
Tiesa, mano senis
gali nupirkt man ką aš užsinorėsiu, ką naktį per sapnus pasakysiu. Toks jau tas mano senelis

. Gal būt todėl ir noriu per daug