Įkraunama...
Įkraunama...

Žaizdelė gimdos kaklelyje

QUOTE(spannge @ 2008 06 26, 15:32)
Aciu uz atsakymus smile.gif tai vat, liepos menesi leksiu vel pas ta gydytoja tyrimu rezultatu, tada jau issiklausinesiu... vis tik sokas buvo isgirdus, kad pastot reik, tai ne klausimu nebegalejau uzduot... smile.gif na, matysim ka sakys smile.gif

aš manau, kad visoms būna šokas išgirdus vienokią ar kitokią "gerą" žinią doh.gif
Laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gžima @ 2008 06 26, 15:59)
aš manau, kad visoms būna šokas išgirdus vienokią ar kitokią "gerą" žinią doh.gif
Laikykis 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jau tikra tiesa
Atsakyti
Sveikos merginos. Noreciau paklaust jusu. Buvau pas ginekologa, pasake kad turiu nemaza zaizdele ir priedo kazkoks uzdegimas (bakteriju neisaugo, taciau daug leukocitu), taigi paskyre gydyma zvakutemis. O as kaip tik nustojau gerti kontraceptines visam laikui, kadangi noriu pastoti. Klausiau gydytojos patarimo kaip man elgtis tokiu atveju, ar saugotis nuo nestumo ar nea. Taciau neisgirdau tikslaus atsakymo. Manau kad veliau bus sunkiau pastot del tos zaizdeles verysad.gif
Taigi noreciau isgirst jusu patarimu ax.gif
Aciu
Atsakyti
as tokia zaizdele turiu jau 4metai ir ji man netrukdo, buk rami, gali neskubeti, ji nepavojinga jei pastoviai tikriniesi pas ginekologa smile.gif sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruilis @ 2008 06 28, 17:20)
Sveikos merginos. Noreciau paklaust jusu. Buvau pas ginekologa, pasake kad turiu nemaza zaizdele ir priedo kazkoks uzdegimas (bakteriju neisaugo, taciau daug leukocitu), taigi paskyre gydyma zvakutemis. O as kaip tik nustojau gerti kontraceptines visam laikui, kadangi noriu pastoti. Klausiau gydytojos patarimo kaip man elgtis tokiu atveju, ar saugotis nuo nestumo ar nea. Taciau neisgirdau tikslaus atsakymo. Manau kad veliau bus sunkiau pastot del tos zaizdeles  verysad.gif
Taigi noreciau isgirst jusu patarimu  ax.gif
Aciu

Žaizdelė jokios įtakos pastojimui neturi.Turėdama žaizdelę pastojau ir pagimdžiau du vaikus. Tiesiog reikia reguliariai tikrintis, ją stebėti. Svarbiausia , kad nebūtų jokių pakitimų,nes tada tai reikia imtis priemonių. Dabar patarčiau pasidaryti tokius tyrimus: onkocitologinį ir gerai būtų kolposkopija, t.y. žaizdelę apžiūri mikroskopu.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Ir aš vargstu su žaizdele: iki gimdymo, po gimdymo ir iki šiol. Vis tikrina, stebi, ir štai dabar vėl turiu eit. Tik kodėl šiais laikais niekas nei šaldo, nei degina? ik tyrimai ir tyrimai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruilis @ 2008 06 28, 17:20)
Sveikos merginos. Noreciau paklaust jusu. Buvau pas ginekologa, pasake kad turiu nemaza zaizdele ir priedo kazkoks uzdegimas (bakteriju neisaugo, taciau daug leukocitu), taigi paskyre gydyma zvakutemis. O as kaip tik nustojau gerti kontraceptines visam laikui, kadangi noriu pastoti. Klausiau gydytojos patarimo kaip man elgtis tokiu atveju, ar saugotis nuo nestumo ar nea. Taciau neisgirdau tikslaus atsakymo. Manau kad veliau bus sunkiau pastot del tos zaizdeles  verysad.gif
Aciu

Su zaizdele gali pastoti, gimdyti, bet uzdegima pirmiausia isgydit reikia. man buvo panasiai, tai zvakutes ir antibiotikus skyre. ax.gif
Atsakyti
4u.gif Aš tai dukrai neseniai nupirkau knygą "Apsaugok save (skirta jaunimui)" ir aš perskaičiau, tai ten žinokit labai gera knyga, ir apie narkotikus aprasyta ir šiaip apie lytinius santykius ir yra aprašyta ir apie visokias ligas ypač AIDS / ŽIV , gimdos kaklelyje žaizdelę ir dar apie visokias... Gera knyga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulytea3 @ 2008 06 30, 14:33)
4u.gif  Aš tai dukrai neseniai nupirkau knygą "Apsaugok save (skirta jaunimui)" ir aš perskaičiau, tai ten žinokit labai gera knyga, ir apie narkotikus aprasyta ir šiaip apie lytinius santykius ir yra aprašyta ir apie visokias ligas ypač AIDS / ŽIV , gimdos kaklelyje žaizdelę ir dar apie visokias... Gera knyga  thumbup.gif

man gydytoja sake, kad butnai skiepyt mergaites pries lytini gyvenyma nuo zpv g.gif ka jus apie tai manot?
Atsakyti
gal gali kas atsakyti, kam kraujuoja zaizdele?.. ar pastoviaia, ar tik po akto? nes man visa menesi iki menstruaciju terliojo... daktare isejo atostogu, tai nezinau ar laukti kol gris, ar jau reikia skubiai pas kita kreiptis..

aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruilis @ 2008 06 28, 18:20)
Aciu

na man gydytoja sake kad zaizdeles tikrai netrukdo pastoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2008 07 01, 12:00)
gal gali kas atsakyti, kam kraujuoja zaizdele?.. ar pastoviaia, ar tik po akto? nes man visa menesi iki menstruaciju terliojo... daktare isejo atostogu, tai nezinau ar laukti kol gris, ar jau reikia skubiai pas kita kreiptis..

aciu uz info 4u.gif

Man yra truputelis kraujo po akto. siaip nekraujuoja. zaizdelej rado LSIL, bet sake,kad tikrai nieko nereikia daryt, nebent kraujavimas pagausetu. o siaip gydytoja sake, kad tokie pakitimai net 80% regresuoja. Liepe ateit spali, padarys vel onkocit. ir spresim ka daryt, jei pakitimai nedinge, gal paims biopsini tyrima (gabaliuka audinio is pakitusios vietos). Na o aciklinis kraujavimas nebutinai turi buti del zaizdeles, tai gali buti ir kiausidziu disfunkcija, ir edometrioze...bandyk pasikonsultuot su kita gydytoja. Jei naudoji KKT tai gali buti ir del ju.
Atsakyti