Įkraunama...
Įkraunama...

Žaizdelė gimdos kaklelyje

QUOTE(*Širdelė* @ 2008 07 16, 19:30)
Pati jaučiuosi tikrai gerai, o gydytoja buvo sakiusi kai pasigimdysiu tada ją panaikins. O šiuo metu tai labai norėčiau nes MB atostogų eina tai pažiūrėti sūnelį. bet kažkur kažkada buvo šnekėta kad po gimdymo turi praeiti 6 mėn, bet ir tai girdėjau viena ausim. Tai nežinau ką daryti  doh.gif Bet jaučiu visvien reikia su gydytoja tartis. O sakykit tą operaciją ar ligoninėj daro ar ir poliklinikos užtenka  blush2.gif Nu nieko nežinau  doh.gif O ta operacija labai skausminga mastau.gif labai skausmo bijau  unsure.gif

Šiaip tai ši operacija yra gana rimta, daro ligoninėje su narkoze, savaitė gulimo režimo po to, nedarbingumas būna apie mėnesį. Nelabai supratau, ką reiškia naikins žaizdelę, gal tik kaip nors su vaistais. Ar dareisi tyrimus, kolposkopiją, onkocitologinį?
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2008 07 16, 20:03)
Šiaip tai ši operacija yra gana rimta, daro ligoninėje su narkoze, savaitė gulimo režimo po to, nedarbingumas būna apie mėnesį. Nelabai supratau, ką reiškia naikins žaizdelę, gal tik kaip nors su vaistais. Ar dareisi tyrimus, kolposkopiją, onkocitologinį?

Man prieš porą metų darė tik tą vėžinį, daugiau nieko nedarė. O sakė išoperuos kai pasigimdysiu antrą vaikelį, nes jei dar planuoji vaikų tai būna gana sunku išnešioti ir pagimdyti. Bet jaučiu visvien ryt eisiu pasitarti
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 07 16, 20:18)
Man prieš porą metų darė tik tą vėžinį, daugiau nieko nedarė. O sakė išoperuos kai pasigimdysiu antrą vaikelį, nes jei dar planuoji vaikų tai būna gana sunku išnešioti ir pagimdyti. Bet jaučiu visvien ryt eisiu pasitarti

Žinoma, protingiausia pasikonsultuoti su gydytoja. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
su ta zaizdele galima gyventi, juk ji fiziskai netrukdo, tik reikia pastoviai daryti PAP(kas metus) ir viskas gerai. kam reikalingos tos operacijos, jei zaizdele netrugdo.As ja turiu 5 metai, bet darausi pastoviai tyrimus ir viskas gerai.sekmes, mamytes.
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2008 07 17, 11:31)
su ta zaizdele galima gyventi, juk ji fiziskai netrukdo, tik reikia pastoviai daryti PAP(kas metus) ir viskas gerai. kam reikalingos tos operacijos, jei zaizdele netrugdo.As ja turiu 5 metai, bet darausi pastoviai tyrimus ir viskas gerai.sekmes, mamytes.

gerai jeigu PAP atsakymas toks, kad nereikia operacijos, o jeigu pvz. CIN3 randa, tai manau nelabai ramiai gyvensi g.gif
Atsakyti
na man db yra cin3,rasiau kitoje temoje, bet tai nera blogai, juk ne vezys ir nieko tokio, tik reikalinga operacija.ir tai ten ne operacija, o g.kaklelio isvalymas ir tiek. 29diena darysiuosi tai po visko ir parasysiu. sekmytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2008 07 17, 13:46)
na man db yra cin3,rasiau kitoje temoje, bet tai nera blogai, juk ne vezys ir nieko tokio, tik reikalinga operacija.ir tai ten ne operacija, o g.kaklelio isvalymas ir tiek. 29diena darysiuosi tai po visko ir parasysiu. sekmytes smile.gif

na, gal aš kad bailiukė esu visokių tokių dalykų, tai man taip atrodo blush2.gif man darė tokią operaciją, nepasakyčiau, kad tai ne operacija: pilna narkozė, ir mane išleido tik po 5 dienų iš ligoninės, ir po viso šito, vaistai, tirpalai, antibiotikai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Merė Popins @ 2008 07 16, 13:16)
Na va, padare kontrolei antra PAP testa, nieko naujo...HSIL... nors nieko naujo ir pati nesitikejau  schmoll.gif

g.gif Įdomu, čia kaip supratau jau ne pirmas toks rezultatas... Ką tokiu atveju gydytoja siūlo daryti? Taip ir paliks su HSIL?
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2008 07 17, 12:31)

Man ji irgi netrugdytu jei ne pastovios varginancios isskyros ir tyrimu metu randamos vienos ar kitos bacilos atsiradusios nuo viesu tualetu, vandens telkiniu ir t.t. jau seniai myliuosi tik su vienu partneriu,o bacilu vis atsiranda,nors jau geri metai kaip naudojam prezervatyvus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pukeliux @ 2008 07 17, 14:49)
g.gif Įdomu, čia kaip supratau jau ne pirmas toks rezultatas... Ką tokiu atveju gydytoja siūlo daryti? Taip ir paliks su HSIL?

Na matai tuo paciu metu kai suzinojau kad man CIN 3, pastojau nestuke.gif , todel dabar negaliu tvarkytis kaklelio, bet kas 4 menesius kontrolei daro citologinius tepinelius, nors manau kad jie siuo metu tik nuotaika gadina ir nera prasmes ju kartoti schmoll.gif
Atsakyti
pukeliux, tokiu atveju reikia daryti biopsija, o jei reikia po to operuoti. na cia dar ir operacija kiekvienai skirtinga, daktaras pats mato ir zino kiek ten reikia ispjauti tu negeru lasteliu, man nors ir cin3 sake daug nereiks, toks kaip kaklelio valymas bus, aisku pina narkoze, bet sake ryte operuos, o popiet jau paleis namuciu. na po visko galesiu parasyti, tikiuosi viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2008 07 18, 13:22)
pukeliux, tokiu atveju reikia daryti biopsija, o jei reikia po to operuoti. na cia dar ir operacija kiekvienai skirtinga, daktaras pats mato ir zino kiek ten reikia ispjauti tu negeru lasteliu, man nors ir cin3 sake daug nereiks, toks kaip kaklelio valymas bus, aisku pina narkoze, bet sake ryte operuos, o popiet  jau paleis namuciu. na po visko galesiu parasyti, tikiuosi viskas bus gerai smile.gif

sveikatytės ir sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti