QUOTE(Ramuneg @ 2008 01 21, 11:27)
Gyvensime ne pačioje Klaipėdoje, o Šernuose, todėl gal tiktų visi darželiai nuo pietinės dalies iki senamiesčio. Kai grįšių į darbą, darbas vieta atrodo bus prie Taikos ir Kauno gatvių sąnkryžos, netoli akropolio, tai gal netoli tos vietos būtų patogiau.
Šiaip man Valdorfo darželių filosofija nėra labai priimtina, bet pagalvojau apie juos dėl mišrių grupių. Gal galite pasakyti kokiuose darželiuose (ne Valdorfo ir ne Montesori) yra mišrios grupės?
Ačiū visoms už atsakymus!
Jei gyvensit Šernuose, tai gal tiktų pietiniuose raj esantys darželiai. Mano pažįstama vežioja iš Šernų į " Berželį". Mes jį lankom taip pat. Grupėse galimi ir skirtingo amžiaus vaikučiai, tai yra taikoma pas mus. Sakykim mūsų grupėje vaikų amžius nuo 3,6 iki 6 metų

Bet ar tai gerai, kad vienos šeimos vaikai eis į vieną grupę - dar klausimas

Mano vyresnėlės grupėje buvo brolis ir sesuo, kuri buvo vyresnė porą metų. Tai tas broliukas niekaip "užaugti " negalėjo, nes viskuo rūpindavosi sesė, o kai sesė išėjo į priešmokyklinę gr tai tam vaikui buvo labai didelis stresas likti vienam toje grupėje
Aš nevedžiau savo mergyčių į vieną grupę, nes vyresnėlė labai nevalgi ir bijojau, kad ir mažylė kopijuos ir nevalgys

Jos susitikdavo lauke, renginiuose, kambarėliuose