teko ir man su ja susidurti, tad niekam nelinkeciau pas tokia gydytoja pakliuti. nors ginekologe rekomendavo, bet vistiek labai abejingai i susitarima ziurejo. dvi paras mane kankino saremiai, bet daktare tik apziuredavo ir sakydavo laukim. ir po tokio laukimo dukryte atsidure santariskiu intensivios terapijos skyriuje su maza viltim isgyventi...istrigo topine gydytojos fraze, kuria abejingai pasake iskart po gimdymo: "gimdymas - kaip loterija, nevisoms pasiseka". tad pacios spreskit apie daktres poziuri ir kompetencija. grazus susiuvimas tikrai neviskas...
na dar galiu prideti, kad savaite po gimdymo pati atsidiuriau ligonineje, nes pasirodo prasidejo uzdegimas...daktarai zinoma kolegu neisduoda, tad taip ir nepaaiskino kodel taip nutiko...
Paskaitinejau ir nutariau irgi issakyti savo nuomone apie gyd. Bartkeviciene.
Pas ja negimdziau, bet operavausi cistas (ji operavo du kartus, pastoviai pas ja lankiausi ir tikrinausi po operaciju ir pan. ). Uz pirma operacija tai busiu jai visa gyvenima dekinga, nes niekas nekur nerado kas man yra, kai jau beveik nepaejau ir kraujavau siaubingai, man ja rekomendavo drauge... Ir ka, iskart kita ryta operavo! Ji, galima sakyti, isgelbejo mano kiausides, nes buvo siaubingas uzdegimas prasidejes.
Antra karta irgi ji operavo, tiesiog ten labai paprastai ir greitai. Kadangi tikrindavausi pas ja kas pora menesiu, tai iskart atradom ta antra cista ir po keliu dienu jau namie buvau po operacijos.
Man ji patiko kaip zmogus, na, ta prasme, tarsi atitiko... Net nezinau kaip paaiskinti, bet gerai jauciausi bendraudama su ja
Nors tikrai savotiskas zmogus... Kaip kazkas rase, labai megsta pagrazinti viska, perdeti, tarsi pagasdinti.
Silpnesniu nervu gali ir neatlaikyti zmogus
Na, tarkim, man patare issitirti ar nera gimdos kaklelio vezio, siaip - profilaktiskai. Padare tyrima Grybo gatvej ji pati - paskambina, sako: "man atrodo, kad tau priesvezine stadija"... Kaip suprasti "man atrodo"????
Ir po to lauki zmogus kaip ant adatu kada duos konkretu atsakyma, dvi paras stresuoji... O po to suzinai : "viskas gerai, pasirode tik" 
Na, zodziu... Tikrai savotiska... Mano patarimas: kas pas ja nueisit, kad ir pasneket... Jei is pirmo ispudzio, susitikimo nepatiks - daugiau neikit... Nes tikrai ir veliau nepatiks! Kam "prilips" pirmo vizito metu - tam tiks visa laika...
Dar beje, mano pazistama pas ja gimde, tai sake jai tai siaubiakas buvo (liepe kenteti, neleido rekti, liepe vaikscioti kai ji sake vos ne galvyte jau jaute tarp koju ir pan.
)... Na, gyd. Bartkeviciene labai naturalaus gimdymo salininke... Tai jei norit tokio gimdymo kur vaistukus suleidzia, labai baisiai neskauda ir pan - tikrai ne pas ja siulyciau!
Tikiuosi, kazkam bus naudinga!
Pas ja negimdziau, bet operavausi cistas (ji operavo du kartus, pastoviai pas ja lankiausi ir tikrinausi po operaciju ir pan. ). Uz pirma operacija tai busiu jai visa gyvenima dekinga, nes niekas nekur nerado kas man yra, kai jau beveik nepaejau ir kraujavau siaubingai, man ja rekomendavo drauge... Ir ka, iskart kita ryta operavo! Ji, galima sakyti, isgelbejo mano kiausides, nes buvo siaubingas uzdegimas prasidejes.
Antra karta irgi ji operavo, tiesiog ten labai paprastai ir greitai. Kadangi tikrindavausi pas ja kas pora menesiu, tai iskart atradom ta antra cista ir po keliu dienu jau namie buvau po operacijos.
Man ji patiko kaip zmogus, na, ta prasme, tarsi atitiko... Net nezinau kaip paaiskinti, bet gerai jauciausi bendraudama su ja

Silpnesniu nervu gali ir neatlaikyti zmogus

Na, zodziu... Tikrai savotiska... Mano patarimas: kas pas ja nueisit, kad ir pasneket... Jei is pirmo ispudzio, susitikimo nepatiks - daugiau neikit... Nes tikrai ir veliau nepatiks! Kam "prilips" pirmo vizito metu - tam tiks visa laika...
Dar beje, mano pazistama pas ja gimde, tai sake jai tai siaubiakas buvo (liepe kenteti, neleido rekti, liepe vaikscioti kai ji sake vos ne galvyte jau jaute tarp koju ir pan.

Tikiuosi, kazkam bus naudinga!

as pas sia gydytoja lankaus nestumo prieziurai.Gerai kazkuri mamyte pasake,ji arba is 1karto patiks arba nesinores grizt
man prilipo,nes laisvai pas ja jauciuos,isaiskina viska,paprastai bendrauja,gal kai ka jos tiesmukiskumas gali atstumt,bet man kol kas gera gydytoja ir kelios drauges pas ja gimde,tai rekomendavo.

Aš negimdžiau pas šią gydytoją, bet ji man darė operaciją, kadangi po gimdymo placenta buvo įaugusi į gimdą. Tai buvo antroji operacija (pirmąją atliko Antakalnio klinikose - Daunoravičius
) ir gydytoja Bartkevičienė prieš ją pasakė, kad jei nepavyktų, tai trečios operacijos metu tiesiog šalintų gimdą
Tada vos į nuosėdas neiškritau kai taip pasakė, bet operacija puikiai pavyko
Tikrai labai savotiška gydytoja.

Tikrai labai savotiška gydytoja.