Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Nova T

QUOTE(LARISA 74 @ 2008 02 18, 21:14)
o apsitikrinti turi nueiti po menesio,butinai ir kažkur 3 diena sergant mirksiukas.gif ,

Reikia eiti po mmm, o ne sergant rolleyes.gif 3 diena sergant yra tik dedama spirale cool.gif
Atsakyti
QUOTE(LARISA 74 @ 2008 02 18, 22:14)
oi žinok man taip skaudėjo visus 3 mėnėsius,aš buvau ir nuvažiavusi pasitikrinti ar vietoi stovi,tai daktare lepe kentet,arba ištrauks,kad taip turi buti,kol organizmas pripras,tai žinok kiek aš dar vaistu išgerusi esu dėl tokad spirale stovėtu,kad organizmas nestmestu,o apsitikrinti turi nueiti po menesio,butinai ir kažkur 3 diena sergant mirksiukas.gif ,o kai skauda išgerk arbatos su melisa,arba piliule IBUMETINO,man padedavo,ogeriausia tai citramono tablete ax.gif

aga aciu uz atarimus, nusiraminau jau, skausmai kada maziesni, kada vel., bet iki dienu liko kokios dvi savaiteles gal biski maziau, tai iskesiu. O daktare patare ateiti i pirma apziura po dienu, na jos gali buti beveik pasibaige (tepliojimas) cia jeigu reiketu ten ka nors daryti su spirale 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(la_luna @ 2008 02 19, 11:11)
aga aciu uz atarimus, nusiraminau jau, skausmai kada maziesni, kada vel., bet iki dienu liko kokios dvi savaiteles gal biski maziau, tai iskesiu. O daktare patare ateiti i pirma apziura po dienu, na jos gali buti beveik pasibaige (tepliojimas) cia jeigu reiketu ten ka nors daryti su spirale 4u.gif

Sveikos mamytes,kaip jus gyveneat kaip spirales vis dar nešiojot,aš tai vis niekaip negaliu pasitikrinti nueit,praeita men sirgau 2 kartus,tepliojo prės mmm g.gif ,o kai dirbu po 12 val;,kasdien tai vis nęra kada g.gif
Atsakyti
[quote=Delfi21,2007 12 27, 12:07]
grypelis? bet is kur?

grybelis gali atsirasti dėl įvairiu priezasciu pradedant nervais beigiant blogu vandeniu kuriuo prausies ,tai ne lytiškai plintama liga unsure.gif bet gydimas butinas tik neuzdelsk .
Papildyta:
Pasidalinsiu ir aš savo patirtim turiu novaT jau treti metai ji jau yra antra ,nes su pirmaja buvau ne vietoj pastojus ,bet dėjaus antra ,nes taigi nieks neapsaugo simta proc. nebent susilaikymas ax.gif bet tai neįmanoma gyvenant normalu gyvenima ,taigi si antroji kolkas dar nieko nepakiaulino ir tikiuos bus viskas ok .Man spirale yra geriausia apsaugos priemonė neskaitant tu jos minusu g.gif ir ruosiuos ja naudot visada jei tai nekenks mano sveikatelei 4u.gif
Atsakyti
[quote=Auryte.g,2008 07 05, 20:18]
[quote=Delfi21,2007 12 27, 12:07]
grypelis? bet is kur?
grybelis gali atsirasti dėl įvairiu priezasciu pradedant nervais beigiant blogu vandeniu kuriuo prausies ,tai ne lytiškai plintama liga unsure.gif bet gydimas butinas tik neuzdelsk .
Papildyta:
Pasidalinsiu ir aš savo patirtim turiu novaT jau treti metai ji jau yra antra ,nes su pirmaja buvau ne vietoj pastojus ,bet dėjaus antra ,nes taigi nieks neapsaugo simta proc. nebent susilaikymas ax.gif bet tai neįmanoma gyvenant normalu gyvenima ,taigi si antroji kolkas dar nieko nepakiaulino ir tikiuos bus viskas ok .Man spirale yra geriausia apsaugos priemonė neskaitant tu jos minusu g.gif ir ruosiuos ja naudot visada jei tai nekenks mano sveikatelei 4u.gif
[/quote]
O aš išemiau savo spirale jau,nes baisisi nukraujavau praeita mėnesi,stovejo beveik 3 metus,kolkas daugiau nedesiu,nes planuojam nestuke.gif 3 leliuka,suneli vyrui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes supermama.gif
As turejau Nova T 5 metus, viskas buvo thumb_yello.gif , gal tik mmm buvo siek tiek ilgesnes kokia diena. Dabar si men. dariau pertrauka o sia savaite ides kita. Tikiuosi viskas bus thumbup.gif dar 5 metus mirksiukas.gif
Atsakyti
O kokie tie minusai spirales?
Atsakyti
QUOTE(Meškinija @ 2008 07 29, 11:29)
O kokie tie minusai spirales?

Gausesnes ir ilgesnes mmm (nors man tik siek tiek gausesnes, bet ne ilgesnes) ir visokie uzdegimai dazni (man pastoviai kartojas BV) , dar negimdybinis nestumas gali buti. Bet spirale vistiek yra geriau nei KT ax.gif
Atsakyti
Sveikos spirales zinoves 4u.gif
Noriu paklausti ax.gif Ar po spirales idejimo, menesines pirma menesi nevelavo ? Ir aplamai, ar jos reguliarios. Nes as nesulaukiu kazko menesiniu doh.gif Spirale isidejau pries men. g.gif
Atsakyti
QUOTE(balandele1 @ 2008 07 30, 15:37)
Sveikos spirales zinoves  4u.gif
Noriu paklausti  ax.gif  Ar po spirales idejimo, menesines pirma menesi nevelavo ? Ir aplamai, ar jos reguliarios. Nes as nesulaukiu kazko menesiniu  doh.gif  Spirale isidejau pries men.  g.gif

Cia kiekvienai individualiai. Beje pirma menesi reikia papildomos apsaugos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 07 31, 06:58)
Cia kiekvienai individualiai. Beje pirma menesi reikia papildomos apsaugos  smile.gif

O jietau doh.gif doh.gif doh.gif , viskas aisku doh.gif ..... .................................
Atsakyti
Man ciklas ilgesnis, kai spirale yra, be spirales budavo 28 d. o su spirale - 30d. arba daugiau.. Bet jei labai daug veluoja, tai gal pastojai? g.gif
Atsakyti