Įkraunama...
Įkraunama...

KITOKIE KVEPALAI

Pasitikiu informacija pateikta nowsmellthis.com puslapyje, tai ten parasyta, kad Mandragore yra unisex kvepalai. Tai reikstu, kad jie tiesiog pilstomi i skirtingus buteliukus tam, kad moteris turetu moteriska buteliuka, o vyras - vyriska g.gif
http://nowsmellthis....4/6/556214.html
Papildyta:
Dar, tame paciame puslapyje info apie Eau d'Hadrien ir Eau de Sud: "Eau de Sud and Eau d'Hadrien are each available in two bottles: the men's, shown above, and a girlier women's version. The juice is exactly the same, so buy whichever bottle you find most attractive" (Kas nesupranta angliskai, laisvas vertimas: EdS ir EdH isleisti dviejuose buteliukuose: vyriskame ir moteriskame. Kvepalai yra identiski, tad pirkite toki buteliuka, kuris jums labiau patiks")

http://nowsmellthis..../1/1187052.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 14 balandžio 2008 - 14:17
QUOTE(BlackDee @ 2008 04 14, 15:15)
Pasitikiu informacija pateikta nowsmellthis.com puslapyje, tai ten parasyta, kad Mandragore yra unisex kvepalai. Tai reikstu, kad jie tiesiog pilstomi i skirtingus buteliukus tam, kad moteris turetu moteriska buteliuka, o vyras - vyriska  g.gif
http://nowsmellthis....4/6/556214.html
Papildyta:
Dar, tame paciame puslapyje info apie Eau d'Hadrien ir Eau de Sud: "Eau de Sud and Eau d'Hadrien are each available in two bottles: the men's, shown above, and a girlier women's version. The juice is exactly the same, so buy whichever bottle you find most attractive" (Kas nesupranta angliskai, laisvas vertimas: EdS ir EdH isleisti dviejuose buteliukuose: vyriskame ir moteriskame. Kvepalai yra identiski, tad pirkite toki buteliuka, kuris jums labiau patiks")

http://nowsmellthis..../1/1187052.html

Aha, tixliai g.gif
Nu bet annickgoutal.com apie kokius tai unisexus - nė žodžio (nebent neradau g.gif ) ir kai pati pirkau Mandragore Goutal butike Prancūzijoj, irgi niekas man nesakė, kad čia koks tai unisexas. Ta prasme, noriu pasakyt, kad gamintojas jų taip nepristato, o vat nowsmellthis kiek aš suprantu yra tiesiog keleto žmonių sukurtas puslapis tam, kad būtų keičiamasi informacija apie kvapus, gal čia tiesiog tokia review rašiusio žmogaus nuomonė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 04 14, 14:29)
Aha, tixliai g.gif
1. Nu bet annickgoutal.com apie kokius tai unisexus - nė žodžio (nebent neradau g.gif ) ir kai pati pirkau Mandragore Goutal butike Prancūzijoj, irgi niekas man nesakė, kad čia koks tai unisexas. Ta prasme, noriu pasakyt, kad gamintojas jų taip nepristato,
2. o vat nowsmellthis kiek aš suprantu yra tiesiog keleto žmonių sukurtas puslapis tam, kad būtų keičiamasi informacija apie kvapus, gal čia tiesiog tokia review rašiusio žmogaus nuomonė? g.gif

1. Na bet annickgoutal.com taip pat tiksliai nenurodo, kad jie vien moteriski g.gif
2. Tokia info ne tik nowsmellthis galima rast, kitur taip pat - pvz. http://www.escentual...ndragore03.html ir kitur....
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 04 14, 14:29)
Aha, tixliai g.gif
Nu bet annickgoutal.com apie kokius tai unisexus - nė žodžio (nebent neradau g.gif )

Iš Annick Goutal puslapio, kur pateikiams absoliučiai tas pats aprašymas ir vyriškiems, ir moteriškiems Mandragore kvapalams, (tik su skirtingais buteliukais), reikia suprast, kad jie nevadina savo kvepalų unisex (tokiais atvejais gamintojai pasirenka vieną "neutralų" buteliuką), bet tie patys kvepalai tinka ir vyrams, ir moterims. Vadinkit kaip norit... tongue.gif

Va jų puslapis, paskaitykit aprašymus:
http://www.annickgou.../en/fragrances/

O Eau d'Hadrien vyr. ir mot. aprašymai skiriasi, t. y. komponentai minimi tie patys, bet pats tekstas nesutampa... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 14 balandžio 2008 - 14:54
QUOTE(BlackDee @ 2008 04 14, 15:43)
1. Na bet annickgoutal.com taip pat tiksliai nenurodo, kad jie vien moteriski  g.gif
2. Tokia info ne tik nowsmellthis galima rast, kitur taip pat - pvz. http://www.escentual...ndragore03.html ir kitur....

Kadangi mano Chevrefeuille eina visiškon pabaigon, tai šią vasarą tikrai kelionės metu trūks plyš eisiu ieškoti, tai vat priremsiu pardavėją prie sienos ir liepsiu suklasifikuoti tiesiai į akis žiūrint tuos jų kvepalus lotuliukas.gif
Atsakyti
Netyciom uztikau Etro kvepaliukus smile.gif

Teko susipazinti su:

Vicolo Fiori

[img=http://img403.imageshack.us/img403/8362/vicolifiorizx3.th.jpg]]Vicolo Fiori[/URL]

Pirmas ispudis buvo ciulpiamos vaisines "bonbonkes" bigsmile.gif
Daug geliu.. Roziu.. Saldumas ne per krastus, tik siek tiek pagardintas vanile. Subalansuotas. Nuotaika keliantis kvapas. Linksmas, guvus.. Jaunas.
Bet tos "bonbonkes"... thumbup.gif

Head notes: citrus floral (tangerine, campanula)
Heart notes: fruity floral (water lily, lotus, cyclamen, wild rose, ylang-ylang, white peach, cantaloupe)
Base notes: woody, amber (musk, iris, sandalwood, vanilla, amber)

Heliotrope

user posted image]Heliotrope [/URL]

Kazkas riesutinio, kepinto, vel saldaus. Saldumas vaniles. Kiek saldesnis nei Vicolo Fiori. Pirmena kazkuriuos kvepalus.. Bandysiu atrinkti. Labai idomus. Hmmm.. Regis panasuma randu su TM Angel! ax.gif
Kazkuriom natom. Tik saldumas, zinoma, absoliuciai ne toks saldus kaip Angel. Kur kas subtilesnis.
Manau, kad turetu gana gerai laikytis.

Ieskau natu.

Skaitau, kad "heliotopre" yra gele. Tikrai nezinau jos ir nezinau nei kaip isversti. Gal kas pades man??

Head notes: fresh floral (bergamot, petit grain, almond)
Heart notes: floral (ylang-ylang, rose, jasmine, iris)
Base notes: floriental (tonka bean, vanilla, Tolu balsam, Peru balsam, musk)

New Tradition

user posted image]New Tradition[/URL]

Kvepia moderniai. smile.gif .
Mano nosiai jau nebe toks idomus kvapas,nes nesukelia jokiu prisiminimu.. 4u.gif
Skanios lavandos.

Top notes : Mediterranean notes (bergamot, lemon , lavender)
Middle notes : floral, spicy (rosy, cloves, iris)
Base notes : musk, patchouli, vetiver

Patchouly

[img=http://img292.imageshack.us/img292/1495/patchoulywf7.th.jpg]]Patchouly[/URL]

Taip ir nesupratau ar cia moteriski, ar vyriski, ar unisex, bet manyciau,kad unisex g.gif

Labai idomus kvapas. Mano pirmi ispudziai asociajuojasi su dregnu, neisvedintu kambariu, kuriame daug medzio. Kvapas geras.. Kazkas gal pirties?...
Taip pat lyg metu kvapas.. Kazkas panasaus. Kuo toliau, tuo labiau man asocijuojasi su vaikyste kaime pas mociute. Kai gaudavom ir pirties, ir metu arbatos.. Originalus kvapas.

Absoliuciai jokio saldumo. Sviezumas, svarumas..

Ne, tikrai idomus.

Head notes: fresh floral (bergamot, orange, artemisia)
Heart notes: floral woody (geranium, rose, Mysore sandalwood)
Base notes: vanilla woody (Java patchouli, cypress, vanilla, amber, musk)

O siaip radau gan nebloga kvepalu aprasyma internete:

http://www.senteursd...amp;thebloc=167

Sekanti karta ruosiuos pabandyt Ambra, Musk ir dar keli ten stovejo.. Neatmenu kokie pavadinimai smile.gif

Siuo metu man labiausiai patinka Heliotrope, veliau Vicolo Fiori, Patchouly, New Traditions.

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 04 16, 17:50)
Skaitau, kad "heliotopre" yra gele. Tikrai nezinau jos ir nezinau nei kaip isversti. Gal kas pades man??

Parašiau "Sudėtinėse dalyse"
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 04 16, 18:02)
Parašiau "Sudėtinėse dalyse"

Radau. Aciu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 04 16, 17:50)
Netyciom uztikau Etro kvepaliukus smile.gif

JVana baltai tau pavydžiu, kad turi galimybę gyvai susipažinti su Etro kvepalais bigsmile.gif
Pastaruoju metu jie - mano kol kas nepasiekiama svajonė wub.gif

ETRO sukūrė neįprastą kvapų, galinčių papildyti vienas kitą, gamą. Kiekviena kombinacija sukelia skirtingus jausmus ir emocijas. Kasdien galima kurti naują, nepakartojamą mišinį. To dėka, kvapas bus vienintielis, originalus. Kiekvieną kartą, maišant tam tikrus kvepalus, kvapą galima pritaikyti pagal savo nuotaiką. Pvz. Lemon Sorbet – suteiks mums energijos ir gaivumo, o Heliotrope – susitiprins geismą, seksualumą.
1989 m. Etro sukūrė dvi linijas: Eau de Cologne ( pvz. Heliotrope, Lemon Sorbet, Sandalo) ir Eau do Toilette (Shaal Nur, Royal Pavillon, Etra). Pirma linija susijusi su antikine, mono-kvapų tradicija, kurioje pagrindine nata buvo kažkokio vieno kvapo esencija. Antra linija buvo sukurta pagal Rytų ir Vakarų kvapų natų maišymo idėją. Šių kvepalų komplektas patenkins net labai reiklios nosies poreikius.
Etro kvepalai yra sukomponuoti tokiu būdu, kad labai įdomiai sluoksniuojasi ir prasiskverbia vieni į kitus. Kiekvieni kvepalai tai unikali kompozicija, bet labai įdomus efektas gaunamas maišant kelis Etro kvapus vienu metu.
Kaip galima sluoksniuoti Etro kvepalus?
Norint sustirpinti dvasinį jautrumą: Etra + Shaal Nur
Kai esi įsimylėjus ir......... jautiesi jauna: Rogal Pavillon + Heliotrope
......... nori stiprių emocijų, kad jausmai tave tiesiog perpildytų : Shaal Nur + Heliotrope, Etra + Rogal Pavillon
Nori pabrėžti savo vyriškąjį pradą: Sandalo + Shaal Nur
Nori pabrėžti savo moteriškąjį pradą: Royal Pavillon
Jei nori atsigaivinti, suteikti sau energijos: Lemon Sorbet (galima sluoksniuoti su visais Etro kvepalais, atgaivina kiekvieną kvapą)

Visi Etro kvepalai yra unisex, nors sudėtys jų pagrinde gėlinės, todėl, mano manymu, visgi labiau tinka moterims.
Asmeniškai aš norėčiau 2 Etro kvepalų: Etra (sunkiai apibūdinamas, nuolat besikeičiantis kvapas) ir Dianthus – pirmieji Etro kvepalai, sukurti tik moterims. Dianthus – tai gvazdikas. Pasak legendos ši gėlė atsirado iš piemens, ganančio avis, ašarų. Jis buvo nelaimingai įsimylėjęs medžioklės deivę Dianą. Todėl ši gėlė tapo aistringos meilės simboliu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 19 balandžio 2008 - 22:16
QUOTE(BlackDee @ 2008 04 19, 21:15)
JVana baltai tau pavydžiu, kad turi galimybę gyvai susipažinti su Etro kvepalais  bigsmile.gif 
Pastaruoju metu jie - mano kol kas nepasiekiama svajonė  wub.gif

ETRO  sukūrė neįprastą kvapų, galinčių  papildyti vienas kitą, gamą.  Kiekviena kombinacija sukelia skirtingus jausmus ir emocijas. Kasdien galima kurti naują, nepakartojamą mišinį. To dėka, kvapas bus vienintielis, originalus. Kiekvieną kartą, maišant tam tikrus kvepalus, kvapą galima pritaikyti pagal savo nuotaiką.  Pvz. Lemon Sorbet – suteiks mums energijos ir gaivumo, o Heliotrope – susitiprins geismą, seksualumą.
Asmeniškai aš norėčiau 2 Etro kvepalų: Etra (sunkiai apibūdinamas, nuolat besikeičiantis kvapas) ir Dianthus – pirmieji Etro kvepalai, sukurti tik moterims. Dianthus – tai gvazdikas. Pasak legendos ši gėlė atsirado iš piemens, ganančio avis, ašarų. Jis buvo nelaimingai įsimylėjęs medžioklės deivę Dianą. Todėl ši gėlė tapo aistringos meilės simboliu  smile.gif

user posted image

BlackDee, ne ACIU Jums, nes Jusu deka as susipazinau su ju istorija ir netyciom uztikau 4u.gif

Etro Etra kvepaliuku nemaciau.

Maciau Dianthus ir MUSK. Pabandysiu ir juos pratestuot.

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 04 20, 19:12)
BlackDee, ne ACIU Jums, nes Jusu deka as susipazinau su ju istorija ir netyciom uztikau  4u.gif

Etro Etra kvepaliuku nemaciau.

Maciau Dianthus ir MUSK. Pabandysiu ir juos pratestuot.

Būtų labai įdomu sužinot, kokios jų kainos parduotuvėse ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 04 20, 11:27)
Būtų labai įdomu sužinot, kokios jų kainos parduotuvėse  ax.gif

Cia USA apie 100$ ETRO kvepalai.
O va kokius radau uz 2 tukstancius su virs:
http://www.saksfifth...D=1209074961404
Tiesa pasakius nezinojau,kad ir anglai kuria tokius kvepalus :hmOir sudetis tokia viliojanti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo foje: 25 balandžio 2008 - 00:16