Įkraunama...
Įkraunama...

KITOKIE KVEPALAI

QUOTE(JVana @ 2008 08 21, 23:32)
Buckiukas turi turtinga kolekcija smile.gif Tinux, nepraleisk progos  bigsmile.gif

Buckiuk , pasirodyk ką turi bigsmile.gif
jei ne, tai ir aš į svečius įsiprašysiu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvaigzdziuke: 21 rugpjūčio 2008 - 23:51
QUOTE(zvaigzdziuke @ 2008 08 21, 23:42)
Buckiuk , pasirodyk ką turi  bigsmile.gif
  jei ne, tai ir aš į svečius įsiprašysiu  cool.gif

darom meetą Panevėžy bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Buckiukas @ 2008 08 22, 09:46)
darom meetą Panevėžy  bigsmile.gif

Nu va. O nepanevėžietėms kas iš to? Mytai mytais, o parodyt galėtum čia.
Atsakyti
Darom. thumbup.gif
Kokia klaida , kam nurodytas netinkamas adresas prieskoniams. Dviguba nauda butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tinux @ 2008 08 22, 10:08)
Darom.  thumbup.gif
Kokia klaida , kam nurodytas netinkamas adresas prieskoniams. Dviguba nauda butu ax.gif

Eeee... nauda kam?
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 08 22, 12:25)
Eeee... nauda kam?

Visoms.1. Neatvaziuotum be savu retenybiu.
2.Bendras naujienu apuostymas
3. Musu lobiu ivertinimas
Kadangi man visada viskas idomu, kas nauja ir nezinoma, tai nauda isspausciau tikrai.
Ir vel mus bars , sorry.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 08 22, 10:02)
Nu va. O nepanevėžietėms kas iš to? Mytai mytais, o parodyt galėtum čia.

Nieko labai kitokio ir neturiu, reikia iš naujo nufotografuot, bo pasikeitė kai kas smile.gif Įdėsiu į atatinkamą temą, kai tik prisiruošiu smile.gif

Dabar į temą. Šiandien apsiverkiau, beuostydama Etro Messe de Minuit. Tik dabar supratau, ką reiškia, kai kvepalai kelia emocijas - ne tas, kai kaifuoji, kaip pvz, aš nuo SL Datura Noir. Pasipurškiau Messe de Minuit ir iš karto prisiminiau savo brangiausią Močiutę, kurios jau daug metų nėra. unsure.gif Kaimo bažnyčia iš vaikystės, ir bobutės (taip aš ją vadindavau) namai, tokį kvapą turėjo jos ilgai stovėję spintoj rūbai.
Dar net nežiūrėjau, kokios natos, kuo turi kvepėt, bet emocijos tokios. Nežinau, ar galęsiu nešiot, nes kol kas tik liūdna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Buckiukas @ 2008 08 22, 10:14)
Dabar į temą. Šiandien apsiverkiau, beuostydama Etro Messe de Minuit. Tik dabar supratau, ką reiškia, kai kvepalai kelia emocijas - ne tas, kai kaifuoji, kaip pvz, aš nuo SL Datura Noir. Pasipurškiau Messe de Minuit ir iš karto prisiminiau savo brangiausią Močiutę, kurios jau daug metų nėra.  unsure.gif Kaimo bažnyčia iš vaikystės, ir bobutės (taip aš ją vadindavau) namai, tokį kvapą turėjo jos ilgai stovėję spintoj rūbai.
Dar net nežiūrėjau, kokios natos, kuo turi kvepėt, bet emocijos tokios. Nežinau, ar galęsiu nešiot, nes kol kas tik liūdna  unsure.gif

Siaip turetum galvoti ne apie tai, kad jos nera, o dziaugtis, kad ja turejai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 08 21, 20:03)
tiesa, o šita smilkalinė serija kiek kainuoja pas jumi? 4u.gif

48 EUR uz 50ml smile.gif

Robert Piquet Fracas kainuoja 150 EUR uz 100ml. Siandien norejau jais apsilaistyt, o pasirodo, kad testeri kas nujojo biggrin.gif Bus kvepianti ilgapirste smile.gif Pardaveja vel susinervino, nes jau ne pirmas kartas smile.gif

Papildyta:
Gal kam pravers.. ax.gif

Tiesa, vel pasiklausiau apie Hermessence kainas, tai 100ml kainuoja 160 EUR, o rinkinukas 4 X 15 ml kainuoja 105 EUR. Ko nezinojau, kad tas rinkinukas galimas tik 2 variantais:

1. Hermes namu surinktas is Ambre Narguile, Vetiver Tonka, Rose Ikebana ir Poivre Samarcande.
2. 4 X 15 ml TIE PATYS KVEPALAI. Tarkin 4 X 15 ml Vetiver Tonka. Neleidzia paciai rinkinuka susirinkt.

Klausiau kodel, sake, kad toks Hermes namu sprendimas..
Atsakyti
user posted image
O kodel pati nematau? Eisiu mokytis.
Kas matot- visai idomus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinux: 22 rugpjūčio 2008 - 19:17
QUOTE(JVana @ 2008 08 22, 12:00)
Siaip turetum galvoti ne apie tai, kad jos nera, o dziaugtis, kad ja turejai  ax.gif

tai nea, mane net ne tai, kad nėra graudina, bet patys prisiminimai - patys geriausi, išlindo ir sugraudino

QUOTE(JVana @ 2008 08 22, 18:59)
2. 4 X 15 ml TIE PATYS KVEPALAI. Tarkin 4 X 15 ml Vetiver Tonka. Neleidzia paciai rinkinuka susirinkt.

Gal metamės? bigsmile.gif Tučtuojau rašausi vienam vienetukui Ambre Narguile bigsmile.gif
Atsakyti
Siandien norejau arciau susipazinti su Tom Ford privacia kolekcija, bet sikart sklandumo nebuvo. Pardavejas iki plauku uzsirietimo ir susigarbanojimo nusibodo su pliurpalais apie kvepalus, kur ne velnio nenutuoke. Eme ir purske ant lapeliu kaip McDonaldas skrudzas ir male kiek galejo apie nieka, destydamas kas man patinka, o kas ne rolleyes.gif cool.gif . Vienas purkstelejimas drebanciais pirstais ir baigta doh.gif

Amber Absolute labai tirstas kvapas ir ambra pagrindinis ingridientas. Kvepalai turi smilkalu charakterio ir vaniles. Sodrus, tirsti, silti, soliniai smile.gif Patiko.

Bois Rouge sakyciau harmoningas kvapas is odos, paciules, medzio, ambros. Man oda siuose grazi, santuri, nereksminga. Tokia "dama" palyginus su pasileidusiu R.P. Banditu tongue.gif

Black Violet panasaus budo kaip Juodoji Orchideja ar velvetine gardenija - tirstas ir siltas geliu kvapas. Sakyciau vienas lengvesniu kvapu is sios kolekcijos. Turi tokio vaisinio lengvumo.

Tobacco Vanille mano nosis praktiskai uzuode du ingredientus - tabaka ir vanile tongue.gif Tabakas labai stiprus. Toks jausmas, kad uostyciau cigarus! O vanile taip pat nepasiduoda ir ju akordas idomus. MB uzsipurske ant rankos. Po kurio laiko tabakas nunyko ir liko pritabakinta vanile smile.gif

Noir de Noir sie pasirode gan zali, sipriniai GAL smile.gif bei geliniai. Juose uzuodziu roze. Aiskia roze.. Roziu kvepaluose nemegstu.. blush2.gif

Moss Breches
man gan "spicy". Kvapas siltas ir idomus. Primena kazka.. Nezinau. Niekaip nesusigaudau natose. Toks jausmas, kad tai butu prieskoniu misinys "spicy" ir "hot" smile.gif Suradau natas - "the delicate essence of Beeswax Absolute. The scent intensifies with the addition of ingredients such as Moroccan Clary Sage, Hungarian Tarragon, Corsican Rosemary and Labdanum, Patchouli and Benzoin." Verti demesio. Man prilipo smile.gif

Neroli Portofino labai lengvi palyginus net su Tom Ford gelytemis ir.. nuobodus. Kvapas nepreteznigas, gan popsiskas mano nuomone. Lyg citrusai maisyti su gelem ir neturi to "fordisko" charakterio kiek pries tai uostyti. Nenoriu peikti, bet manau, jei yra pasirinkimas, tai yra vertesniu demesio ir nuodemes (islaidavimo prasme tongue.gif ) kvepalu is sios kolekcijos.

Turiu ir Japan Noir, bet skuperdeika tiek mazai uzpurske, kad nieko nebeuzuodziu verysad.gif

Lauksiu progos kol kt mergicka gris ir man dosniai lapelius apipurks kaip pirma karta smile.gif

Visumoje pirmieji trys bandyti, t.y. Tuscan Leather, Oud Wood ir Velvet Gardenia man pasirode rimciausi kvepalai ir verti demesio. Is siandien uostytu patiko Ambra Absolute ir Moss Breches.

Papildyta:
QUOTE(Buckiukas @ 2008 08 22, 18:35)
tai nea, mane net ne tai, kad nėra graudina, bet patys prisiminimai - patys geriausi, išlindo ir sugraudino 
Gal metamės?  bigsmile.gif Tučtuojau rašausi vienam vienetukui Ambre Narguile  bigsmile.gif

Nusivyliau, kad neleido paciai susirinkti. Jei leistu, tai man, regis, griebciau vetiveri, vysniukus, lavandas ir osmanta smile.gif
Atsakyti