Siandien norejau arciau susipazinti su Tom Ford privacia kolekcija, bet sikart sklandumo nebuvo. Pardavejas iki plauku uzsirietimo ir susigarbanojimo nusibodo su pliurpalais apie kvepalus, kur ne velnio nenutuoke. Eme ir purske ant lapeliu kaip McDonaldas skrudzas ir male kiek galejo apie nieka, destydamas kas man patinka, o kas ne

. Vienas purkstelejimas drebanciais pirstais ir baigta
Amber Absolute labai tirstas kvapas ir ambra pagrindinis ingridientas. Kvepalai turi smilkalu charakterio ir vaniles. Sodrus, tirsti, silti, soliniai

Patiko.
Bois Rouge sakyciau harmoningas kvapas is odos, paciules, medzio, ambros. Man oda siuose grazi, santuri, nereksminga. Tokia "dama" palyginus su pasileidusiu R.P. Banditu
Black Violet panasaus budo kaip Juodoji Orchideja ar velvetine gardenija - tirstas ir siltas geliu kvapas. Sakyciau vienas lengvesniu kvapu is sios kolekcijos. Turi tokio vaisinio lengvumo.
Tobacco Vanille mano nosis praktiskai uzuode du ingredientus - tabaka ir vanile

Tabakas labai stiprus. Toks jausmas, kad uostyciau cigarus! O vanile taip pat nepasiduoda ir ju akordas idomus. MB uzsipurske ant rankos. Po kurio laiko tabakas nunyko ir liko pritabakinta vanile
Noir de Noir sie pasirode gan zali, sipriniai GAL

bei geliniai. Juose uzuodziu roze. Aiskia roze.. Roziu kvepaluose nemegstu..
Moss Breches man gan "spicy". Kvapas siltas ir idomus. Primena kazka.. Nezinau. Niekaip nesusigaudau natose. Toks jausmas, kad tai butu prieskoniu misinys "spicy" ir "hot"

Suradau natas -
"the delicate essence of Beeswax Absolute. The scent intensifies with the addition of ingredients such as Moroccan Clary Sage, Hungarian Tarragon, Corsican Rosemary and Labdanum, Patchouli and Benzoin." Verti demesio. Man prilipo
Neroli Portofino labai lengvi palyginus net su Tom Ford gelytemis ir.. nuobodus. Kvapas nepreteznigas, gan popsiskas mano nuomone. Lyg citrusai maisyti su gelem ir neturi to "fordisko" charakterio kiek pries tai uostyti. Nenoriu peikti, bet manau, jei yra pasirinkimas, tai yra vertesniu demesio ir nuodemes (islaidavimo prasme

) kvepalu is sios kolekcijos.
Turiu ir Japan Noir, bet
skuperdeika tiek mazai uzpurske, kad nieko nebeuzuodziu
Lauksiu progos kol kt mergicka gris ir man dosniai lapelius apipurks kaip pirma karta
Visumoje pirmieji trys bandyti, t.y. Tuscan Leather, Oud Wood ir Velvet Gardenia man pasirode rimciausi kvepalai ir verti demesio. Is siandien uostytu patiko Ambra Absolute ir Moss Breches.
Papildyta:
QUOTE(Buckiukas @ 2008 08 22, 18:35)
tai nea, mane net ne tai, kad nėra graudina, bet patys prisiminimai - patys geriausi, išlindo ir sugraudino
Gal metamės?

Tučtuojau rašausi vienam vienetukui Ambre Narguile
Nusivyliau, kad neleido paciai susirinkti. Jei leistu, tai man, regis, griebciau vetiveri, vysniukus, lavandas ir osmanta