Įkraunama...
Įkraunama...

Gargždų darželiai

nemanau, kad tos deklaracijos labai pagelbes. situacija: is mano namo uzrasyti darzelyje dvynukai vaikai, panasiai mano vaiko amziaus. klausimas: kaip as galejau nematyti per du metus nei karto leliuku dvynuku? nei karto neisejo mama su vaikuciais i lauka, nei karto niekas aplinkui su dvynukais nevazinejo?
manau betvarke kaip buvo, taip ir liks, tik korupcija papildys svietimieciu kisenes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sinuhe: 12 rugsėjo 2009 - 15:37
QUOTE(sinuhe @ 2009 09 12, 16:31)
situacija: is mano namo uzrasyti darzelyje dvynukai vaikai, panasiai mano vaiko amziaus. klausimas: kaip as galejau nematyti per du metus nei karto leliuku dvynuku? nei karto neisejo mama su vaikuciais i lauka, nei karto niekas aplinkui su dvynukais nevazinejo?

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sinuhe @ 2009 09 12, 16:31)
nemanau, kad tos deklaracijos labai pagelbes. situacija: is mano namo uzrasyti darzelyje dvynukai vaikai, panasiai mano vaiko amziaus. klausimas: kaip as galejau nematyti per du metus nei karto leliuku dvynuku? nei karto neisejo mama su vaikuciais i lauka, nei karto niekas aplinkui su dvynukais nevazinejo?
manau betvarke kaip buvo, taip ir liks, tik korupcija papildys svietimieciu kisenes smile.gif

Gal augindama gyveno pas tėvus ar pan.
Atsakyti
QUOTE(sandrii @ 2009 05 16, 14:36)
Su Ąžuoliuko direktore reikia tik griežčiau pakalbėt. Nes mums irgi visus metus neatsirado vietos. Ėjau kelis kartus ir vyrą siunčiau. Bet paskui prie rugėjo pirmą nuėjau ir pradėjau jau girežtai kalbėt, nes nusibodo. Man tai darželis kieme, o turėjau vežiot į Klaipėdą. Pagrąsinau, kad eisiu į švietimą, nes mus turi priimti pagal gyv. vietą. Ir atsirado vieta iškart. O beto porą kartų nečiausi vokelį ir nepadėjo, o paskutinį kartą nieko visiškai nenešiau. Gerai, kad buvau blogos nuotaikos ir buvo kur savo pyktį išliet

Kiek as prisiklausiau visko apie sia direktore, sakutes doh.gif Asmeniskai man ji pasirode nieko sau moteriske, maloni, prie zaizdos dek tongue.gif Ir bedos neturejom del patekimo i si darzeli, nes zinojau, kad kelsimes gyventi i GRG, todel ne menesiuko dukrytei nebuvo kaip uzrasiau i eile, uztat be problemu pakliuvom ir dabar lankom lopseli pas Irute Bastakiene, vat cia tai aukletoja thumbup.gif Prigasdino mane, kad pats blogiausias Azuoliukas is visu Gargzdu darzeliu, bet menesi lankom ir man tikrai patinka, tikiuosi, nepasikeis mano nuomone mirksiukas.gif Maistas geras, grupe thumbup.gif , darbuotojos geros, zodziu, viskas puiku, tik siuo metu apsirgom, ko labiausiai bijojau unsure.gif SEkmes visoms mamytems ir ju vaikiukams valdiskose istaigose biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,

gavau lapeli, kuriame klausiama ar sutinkame, kad vaikui butu atlikti helmintologiniai tyrimai (ismatu ir spaliniu). mes tuos tyrimus atlike pries darželi. Lankome darželi Gintarėli.

Gal pasisakysit kitos mamos kokia patirtis pernai (ar irgi tyrimus) dare, kaip reagavo vaikai, ka jus manot i tai ?
Ačiū

Atsakyti
QUOTE(natur @ 2009 10 07, 12:56)
gavau lapeli, kuriame klausiama ar sutinkame, kad vaikui butu atlikti helmintologiniai tyrimai (ismatu ir spaliniu). mes tuos tyrimus atlike pries darželi. Lankome darželi Gintarėli.

Gal pasisakysit kitos mamos kokia patirtis pernai (ar irgi tyrimus) dare, kaip reagavo vaikai, ka jus manot i tai ?
Ačiū

Laba
Aš pasirašiau tik nuo pedikuliozės, kad sutinku.. Helmintologinių gal nedarė, o gal čia nuo vaikų amžiaus priklauso g.gif

O jei tikrina, tai gal med.kabinete... po vieną unsure.gif
Atsakyti
tai va matau tevai rasosi, nu tikrai nezinau kaip elgtis. mano tikrai kita karta labai ivairiai reaguoja i nauja aplinka ar situacija.

taip tarybiniais laikais kiek pamenu mums i sesutes kabineta isivedusioms visoms kruvoj irgi ir šikniukus badė, o bernai stovejo prie lango ir pirštais badė. Tikrai del to neužaugom kažkokios kitokios manau, bet kaip pamenu visoms buvo vienokiu ar kitokiu bedu... Asmeniskai man - švirkštų bijojau paniškai, o stomatologo kedej kol dantys buvo sveiki sedejau iššiepusi, o dabar sugebu ir nualpti ax.gif

norečiau ir galečiau pati jei tai ir dažnai reikalinga apsaugodama ir kitus ir savo vaika, patikrinti kaip reikalauja ir atnešti pažymas iš mus gydančios daktarės.
Bet nenoriu tapti Nr. 1 priešininku ... svarstau ar mano sprendimas butų teisingas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natur: 08 spalio 2009 - 11:51
QUOTE(natur @ 2009 10 08, 12:49)
norečiau ir galečiau pati jei tai ir dažnai reikalinga apsaugodama ir kitus ir savo vaika, patikrinti kaip reikalauja ir atnešti pažymas iš mus gydančios daktarės.
Bet nenoriu tapti Nr. 1 priešininku ... svarstau ar mano sprendimas butų teisingas?

Nežinau, kiek realiai tarkim nuo utėlių nepasirašymas apsaugotų...Tarkim randa vaiką grupėj su utėlėm. O jo tėvai nepasirašę.. vistiek pasakytų auklėtoja tėvams dėl šito reikalo...

Vat dėl kirmėliukų, (berods 16 metų, gydytojai neturi teisės liesti vaiko be tėvų priežiūros/sutikimo), tai jau čia vaiko nepatikrinsi.. nors dabar prisiminiua, kad G tikrino nuo kirmėliukų (maniškė sakė, kad pleistriuką prie šikniuko buvo priklijavę ir nuėmė hihihi.gif)
O jei pristatysi pažymą, tai gal nereiks darže tikrint..

Sakė ryt arba pirmadienį pradės šildyti daržiuką clap.gif:
Atsakyti
Sveikos mamytes ir kaimynes biggrin.gif
Kokia situacija musu darzelyje? Nevedu vaiko, nes visu pirma bijau to viruso, antra tai turiu galimybe nevesti.
Kaip prognozuoja, kad protrukis gripo bus gruodi-sausi, tai kazin kaip cia tos sventes ir vaiku laukiamas senelis saltis doh.gif
Atsakyti
Paskaičius merginos jūsų pasisakymus labai jau įdomu pasidarė smile.gif
Koks skirtumas renkantis darželį, ar direktorė maloni moteris ar ne g.gif g.gif g.gif ji juk su jūsų vaiku nebendrauja visiškai smile.gif svarbu pas kokią auklėtoją papulsite, ji kasdien bendraus su jūsų vaiku smile.gif o direktorė gali būti ir pikta ir nervota ir visokia kitokia lotuliukas.gif
Taigi geriau pasidomėkite auklėtojos patirtimi, išsilavinimu ir pan (geriausia atsiliepimais, tėvų kurie jau vedė vaikučius pas šią auklėtoją)
4u.gif
Atsakyti
sveikutes mamos pirmiausia su naujais !!!

o mes tik dar turesim vaikiuka ax.gif bet buvau informuota kad reikia tik gimus i darzeli irasyti vaikiuka nes eiles nesulauksiu i norima darzeli jei uzrasysiu veliau g.gif

o nuo kada i lopseli galima vesti vaika ,ir kokiose darzeliose jie yra (lopseliai)? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lekianti @ 2010 01 01, 19:30)
sveikutes mamos pirmiausia su naujais !!!

o mes tik dar turesim vaikiuka  ax.gif  bet buvau informuota kad  reikia tik gimus i darzeli irasyti vaikiuka nes eiles nesulauksiu i norima darzeli jei uzrasysiu veliau  g.gif 

o nuo kada i lopseli galima vesti vaika ,ir kokiose darzeliose jie yra (lopseliai)? aciu  4u.gif

Nežinau kada galima užsirašyti ir iš viso kokia situacija su eilėm. Ko gero - pereičiau visus darželius (norimus) ir sužinočiau situaciją 4u.gif Visi darželiai yra lopšeliai. ir ko gero iki 2 metų tikriausiai anksčiau neleisi
Atsakyti