Įkraunama...
Įkraunama...

Priklausomybė kompiuteriui

QUOTE(zebriuke @ 2008 02 19, 15:13)
Dar ir kaip teko ir tenka.. verysad.gif  unsure.gif

Čia antroji pusė kalta, ar pačiai tokia problema? blush2.gif
Atsakyti
As pati turiu priklausomybe kompiuteriui doh.gif . Anksciau MB turejo, o dabar vietomis apsikeiteme lotuliukas.gif . Labai daug del to priekaistauja ir kuo daugiau priekaistauja, tuo priklausomybe dideja mirksiukas.gif . Jeigu vietoj to, kad bumbetu, ko taip ilgai prie kompiuterio sedziu, pasakytu man, planuokim vestuves, vaikeli, matau, kad vien apie tai ir skaitineji per dienas, tada mesciau kompiuteri i sona ir gyvenciau tikra gyvenima unsure.gif . Kol kas gyvenu jusu mazaisiais dziaugsmeliais wub.gif .

Taigi, patarimas butu pastebeti kokiomis temomis TV domisi labiausiai ir pabandyti tai "perkelti" i tikra gyvenima mirksiukas.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Zvaigzdele* @ 2008 02 25, 18:44)
Jeigu vietoj to, kad bumbetu, ko taip ilgai prie kompiuterio sedziu, pasakytu man, planuokim vestuves, vaikeli, matau, kad vien apie tai ir skaitineji per dienas, tada mesciau kompiuteri i sona ir gyvenciau tikra gyvenima  unsure.gif .

O kam jam planuoti vestuves, jei tavęs jau kaip ir „neturi“. ax.gif Juk kam reikalinga tokia žmona, kuri ne valgyt verda, kambarius tvarko, o tik per dienų dienas bendrauja su kažkuo per ekraną. doh.gif

O pasižiūrėti, ką artimas žmogus veikia, naudinga (čia kitoms). mirksiukas.gif
Atsakyti
As ir pati turiu taip vadinama priklausomybe nuo kompo, bet man tai ne chroniskai. mano specialybe IT ,tai kazkaip savaime gaunasi smile.gif
Atsakyti
o as turiu priklausomybe www.supermama.lt doh.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(*Zvaigzdele* @ 2008 02 25, 19:44)
As pati turiu priklausomybe kompiuteriui  doh.gif . Anksciau MB turejo, o dabar vietomis apsikeiteme  lotuliukas.gif . Labai daug del to priekaistauja ir kuo daugiau priekaistauja, tuo priklausomybe dideja  mirksiukas.gif . Jeigu vietoj to, kad bumbetu, ko taip ilgai prie kompiuterio sedziu, pasakytu man, planuokim vestuves, vaikeli, matau, kad vien apie tai ir skaitineji per dienas, tada mesciau kompiuteri i sona ir gyvenciau tikra gyvenima  unsure.gif . Kol kas gyvenu jusu mazaisiais dziaugsmeliais  wub.gif .

Taigi, patarimas butu pastebeti kokiomis temomis TV domisi labiausiai ir pabandyti tai "perkelti" i tikra gyvenima  mirksiukas.gif  4u.gif .

Čia šantažas biggrin.gif blush-anim-cl.gif Juokauju, neįsižeisk biggrin.gif O gal geriau mesti kompą ir bendrauti su mylimuoju?... Gal tada svajonė išsipildys ax.gif Beto, kaip manai, kas po vestuvių pasikeis? Atsiras kitų svajonių, kuriom pasiekti reiks laiko, ir tada vėl paguodos ieškosi kompiuteryje? verysad.gif Ir dar - žinok svajonės pildosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2008 02 25, 19:49)
O kam jam planuoti vestuves, jei tavęs jau kaip ir „neturi“.  ax.gif Juk kam reikalinga tokia žmona, kuri ne valgyt verda, kambarius tvarko, o tik per dienų dienas bendrauja su kažkuo per ekraną.  doh.gif

O pasižiūrėti, ką artimas žmogus veikia, naudinga (čia kitoms).  mirksiukas.gif

Turi turi mirksiukas.gif , kai reikia tai ir turi. Kambarius as tvarkau daugiau negu jisai (na, jisai irgi tvarko, negaliu sakyti, kad ne, bet tikrai maziau uz mane biggrin.gif ). O valgyti, tarp kitko visa laika dare jisai, o dabar, as pasiskaiciusi Supermamoje visokiu receptuku ir pati bandau kazka jam pagaminti ir beje, jisai tais mano pabandymais kol kas labai patenkintas thumbup.gif . Aisku sedevru nekuriu, bet pamazu pamazu ir isivaziuosiu drinks_cheers.gif . taigi, tas kompas kartais gali buti ir geras dalykelis mirksiukas.gif 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(mamaErika @ 2008 02 25, 22:09)
Čia šantažas  biggrin.gif  blush-anim-cl.gif Juokauju, neįsižeisk  biggrin.gif O gal geriau mesti kompą ir bendrauti su mylimuoju?... Gal tada svajonė išsipildys  ax.gif  Beto, kaip manai, kas po vestuvių pasikeis? Atsiras kitų svajonių, kuriom pasiekti reiks laiko, ir tada vėl paguodos ieškosi kompiuteryje?  verysad.gif  Ir dar - žinok svajonės pildosi  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif , as gi nespecialiai taip darau, tiesiog kai pradedu narsyti interneta, skaitineti ivairiomis temomis, tai nepastebiu kaip laikas praeina doh.gif . Bendrauju ir su mylimuoju, tiesiog jisai dabar irgi yra uzsiemes, nama remontuojames, as kalbos nemoku, tai jam vieninteliam tenka su statybininkais, elektrikais ir t.t. tartis, juos "priziureti", kaip sakoma. Kai visi remontai pasibaigs, pradesime veikti ka nors daugiau ir "pasveiksiu" mirksiukas.gif .

O ka po vestuviu g.gif , po vestuviu (susirasymo, santykiu iregistravimo) vaikeli galima butu planuoti wub.gif , o tada savaime kompiuteriui maziau laiko liktu. Na, bet pasiguosti, pasitarti bei pasidziaugti pas Supermamas manau vis tiek uzeiciau mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Zvaigzdele* @ 2008 02 26, 00:33)
O ka po vestuviu  g.gif , po vestuviu (susirasymo, santykiu iregistravimo) vaikeli galima butu planuoti  wub.gif , o tada savaime kompiuteriui maziau laiko liktu. Na, bet pasiguosti, pasitarti bei pasidziaugti pas Supermamas manau vis tiek uzeiciau  mirksiukas.gif .

O kas jei to vaikelio vis dar nebus? Arba jis bus geroookai vėliau? g.gif Tai ir ,,leisi dienas'' prie ,,dėžės'', o ne prie mylimojo? mirksiukas.gif Jeigu jis rūpinasi namais, gal reikėtų ,,išvaduoti'' jį nuo kitų kasdieninių rūpesčių, vadinamų dažnai moteriškais? ax.gif Nes kai atsiras vaikelis (o juk dar nė vestuvės neatšoktos mirksiukas.gif ), tų pareigų pareigėlių atsiras tik daugiau. doh.gif Kaip suderinsi? bigsmile.gif
Žinai, kai aš ištekėjau ir panorau būti ,,gera žmona'', labai gailėjausi, kad mama mane nepakankamai spaudė dirbti kasdieninius darbus, vis saugojo mokslams. 4u.gif Gyvenime tenka suderinti viską: ir darbą, ir ruošą, ir vaiko auginimą, ir pagalbą kitiems, ir pramogas. Ir viskas per tas pačias 24-ias valandas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2008 02 27, 17:09)
O kas jei to vaikelio vis dar nebus? Arba jis bus geroookai vėliau?  g.gif Tai ir ,,leisi dienas'' prie ,,dėžės'', o ne prie mylimojo?  mirksiukas.gif Jeigu jis rūpinasi namais, gal reikėtų ,,išvaduoti'' jį nuo kitų kasdieninių rūpesčių, vadinamų dažnai moteriškais?  ax.gif Nes kai atsiras vaikelis (o juk dar nė vestuvės neatšoktos  mirksiukas.gif ), tų pareigų pareigėlių atsiras tik daugiau.  doh.gif Kaip suderinsi?  bigsmile.gif
Žinai, kai aš ištekėjau ir panorau būti ,,gera žmona'', labai gailėjausi, kad mama mane nepakankamai spaudė dirbti kasdieninius darbus, vis saugojo mokslams.  4u.gif Gyvenime tenka suderinti viską: ir darbą, ir ruošą, ir vaiko auginimą, ir pagalbą kitiems, ir pramogas. Ir viskas per tas pačias 24-ias valandas.  4u.gif

Taip atrodo, kad zmonems "uzsiregistruoja" tik tos mano pasisakymu dalys, i kurias galima atrasyti, kokia tu tingine, prie mylimojo nebuni, juo nesirupini, per dienas prie "dezes" sedi, o nori, kad vestu. Jau rasiau gi, kad siuo metu prie kompiuterio daznai prisedu, bet dabar tiesiog yra toks laikotarpis. Kai pasibaigs statybos, reiks visus namus iskuopti, baldus perstumdyti ir t.t ir pan. Valgyti paskutiniu metu pradejau daryti dazniau negu MB (prisirinkusi receptu is "dezes"), ko niekada nebuvo. Tu teisi, as irgi noreciau moketi valgyti daryti, bet ta dabar ir darau, mokinuosi. MB labai megsta gaminti, jisai netgi sefu buvo isidarbines, todel valgio darymas niekada problema nebuvo. O valgio darymas tai vienintelis dalykas kurio man dar reikia mokintis. Visa kita mama mane puikiausisi ismokino thumbup.gif . Ir su vaikais patirties turiu nemazai, esu dirbusi vaiku darzelyje ir Lietuvoje ir ne Lietuvoje. Budavo situaciju kai viena kudikeli is buteliuko atsisedusi maitindavau, o kitus du kedutese su kojomis supdavau, kad neverktu (nes alkani buvo, savo eiles pavalgyti lauke, o darbuotoju budavo taip mazai (sefes taupumas), kad vos suktis spedavau). Arba budavau palikta su 18 - 20 trimeciu ir keturmeciu vaikuciu (kai 7 vaikams priklauso viena aukletoja), kuriuos reikedavo priziureti, padeti pavalgyti, uzmigdyti ir t.t. ir pan. Taip, kad igudziu vaiku auginimui tikrai turiu mirksiukas.gif .

Kai baigsis statybos, MB mane mokins ispanu kalbos, paskui ieskosiu darbo. Taigi, jeigu vedybu ir vaiku nebus ir dar simta metu (kas, tarp kitko, butu labai liudna), turesiu ka veikti ir taip. Tiesiog siuo metu yra stilis ir tikrai daug laiko praleidziu prie kompiuterio. Ir tik nereikia man sakyti, kad as savo mylimaji pamirsau, juo nesirupinu ir t.t., nes tai yra netiesa. Kaip tu ir sakei, randu laiko viskam mirksiukas.gif .

Peace 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Zvaigzdele*: 27 vasario 2008 - 18:01
QUOTE(*Zvaigzdele* @ 2008 02 27, 17:48)
Kaip tu ir sakei, randu laiko viskam.

Tai nesupratau, kame problemos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2008 02 27, 17:56)
Tai nesupratau, kame problemos?  g.gif

Jokiu problemu mirksiukas.gif . Perskaiciau visa temele. Ziuriu, ale ir man tinka, nes as irgi prie kompiuterio prilipusi siuo metu esu. Na, ir parasiau, kad stai ir as sergu internetu tongue.gif . Tiesa sakant, nebuvau tikra, ar man kas nors atsakys ar ne g.gif . Bet tu atsakei. Patarimu keleta davei (nors man ju ir nereikejo, bet vis tiek aciu tau 4u.gif ). Cia nuosirdziai rasau, nesivaipau 4u.gif .
Atsakyti
4u.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
biggrin.gif
Atsakyti