Įkraunama...
Įkraunama...

Priklausomybė kompiuteriui

QUOTE(Jersey @ 2007 12 27, 15:27)
Su savo vyru jau 12 metu. Jo didzioji mele- kompiuteris  rolleyes.gif Na, as jau seniai susitaikiau kad esu antroji zmona, nes pirmoji zmona yra kompas. Ir deja bet jis nurungia ir mane ir dukryte musu. Vyras dirba prie kompo, gryzta namo ir vel prie kompo iki 1 ar 2 nakties. Einu miegot viena, keliuosi vel viena. Senai su tuo susigyvenau. Pliusas tai kad mes beveik nesipykstam nes nera per daug laiko bendraut  lotuliukas.gif Aisku kartais nervina, bet matai...susigyveni ir gyveni, o jei neiseina tada jau kazkaip kitaip sprendi problema. Man netrukdo, manau si priklausomybe geriau nei priklausomybe alkoholiui, mergoms ir panasiai nors turbut kainuoja brangiau  doh.gif
  Skiria laiko ir mums, bet jei jau turi laisva minute tai ji visuomet bus praleista prie kompiuterio. As net nezinau ka ten galima tiek su juo daryti.. Vyrui karta pasakiau.. jei kompas dar ir  smileysex.gif duotu ..tai manes turbut ir nereiketu  doh.gif  lotuliukas.gif

huh.gif Žinoma sutinku, kad geriau nei mergos ir alkoholis smile.gif Tik vis kažkaip tikiuosi, kad daugiau mumis (manimi ir dukryte) rūpinsis. Gal pabos ir man su kompiuteriu "kovot" ir išmoksiu apeit šią vyro silpnybę 000189.gif Tik kolkas sunku susitaikyt ir vyro gaila, kokių akinių jam reiks po 10, 20 metų? wacko.gif O ir su dukra galėtų daugiau bendraut, po to nebebus tokio ryšio cray.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaErika @ 2007 12 27, 11:34)
Yra priklausomybė alkoholiui, nikotinui, narkotikams ir pan. O ar sėdėjimą prie kompiuterio ištisą dieną jau kelerius metus galima pavadinti priklausomybe jam?  mastau.gif  Taip nutiko mano vyrui ir man begalo neramu. Išbandžiau įvairias įmantrybes jį patraukti į "gyvenimo" pusę, bet kuo toliau tuo sunkiau darosi. Elgesys labai panašus į priklausomybę - namuose neįmanoma prisiprašyti kad padėtų, tenka vos ne kovoti; taip įsijaučia, kad paryčiais tenka eiti atitraukti nuo kompiuterio; studijas apleido; ... Bendravimas tikrai darosi sunkus. Galbūt ir pastebiu savo pastangų rezultatus, bet tai tiesiog mažos kibirkštėlės ir bijau kad man pačiai kantrybė pasibaigs... Ar jums teko kažką panašaus patirti? Kaip elgėtės?  verysad.gif

Tikriausiai as esu ta kuri sedi prie kompo,nes MB visai nesedi schmoll.gif Jam neidomu.Na nesedziu iki isnaktu biggrin.gif Bet vistiek mane vadina "internetiniu puslapiu" doh.gif Net nezinau kaip spresti tavo situacija,nes jai man pasako eime pasivaiksioti ar koks svarbus pokalbis,ar namu ruosa padeti ,As viska atlieku.
Cia tokia drastiska situacija--pamegink netycia "uzmirsti" sumoketi uz interneta blush2.gif
Atsakyti
O, geras patarimas ploja.gif biggrin.gif Tik gaila, kad problemėlė tik trumpam bus išspręsta g.gif smile.gif
Atsakyti
Mes tai mėgėjai visi pasėdėti-MB susirašinėja su kolekcionieriais iš pusės pasaulio,dalinasi surinkta medžiaga...Aš ieškau medžiagos darbui,dalyvauju forumuose... Sūnus skaipina su draugais ir žaidžia žaidimus..Dukra rečiausiai,dabar meilės reikalai svarbiau.. biggrin.gif
Kompas beveik visada įjungtas,varom vienas kitą nuo jo..Labiausiai tai dėl sūnaus nerimauju,nes kenčia pamokos,akys genda ,o MB tai sėdi,kai laisvo laiko turi ,perdaug nepiktnaudžiauja.. g.gif
Atsakyti
mano draugas turi sia priklausomybe.zaidzia kompiuterinius zaidimus,kaip kox mazvaikis..... g.gif isivaizduojat,vakar sedejo prie kompo nuo 5vakaro iki 6 ryto verysad.gif baisiai isiutau.man tai atrodo nenormalu....
Atsakyti
Nu jo,čia tai jau perdaug...Bandyk tu jį "nukankinti " vakarais,gal nebus jau noro naktinėt... mirksiukas.gif
Atsakyti
Na,mūsų šeimoje kol kas aš sėdžiu dažniausiai prie kompo blush2.gif .Jei MB užsižaidžia iki paryčių tai mėgaujuos vieta lovoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Ankščiau,kai turėjo daugiau laiko tai ir trunydavo.Pykau baisiausiai.Bet paskui išmokau nekreipt dėmesio ir tą laiko tarpą praleisti savo reikalams rolleyes.gif .
Atsakyti
aš tai galvoju, kad pati turiu tokią priklausomybę biggrin.gif bo tik prabus, pirmiausia ką padarau, tai įsijungiu loptopą biggrin.gif va ir dabar lovoj su kompu guliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo advoco: 30 gruodžio 2007 - 14:05
QUOTE(Sparkling @ 2007 12 29, 20:56)
Na,mūsų šeimoje kol kas aš sėdžiu dažniausiai prie kompo  blush2.gif .Jei MB užsižaidžia iki paryčių tai mėgaujuos vieta lovoj  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .Ankščiau,kai turėjo daugiau laiko tai ir trunydavo.Pykau baisiausiai.Bet paskui išmokau nekreipt dėmesio ir tą laiko tarpą praleisti savo reikalams  rolleyes.gif .

na,tu tikra saunuole ax.gif as tai negaliu megautis papildoma vieta lovoje,nes verdu is inirsio.gal kada nors ismoksiu tai ignoruoti.... g.gif
Atsakyti
4u.gif As patarciau tau paciai pasedeti prie kompo pora valandu, o vyra palikti su vaiku ir dar paprasyti ji atlikti keleta namu darbu mirksiukas.gif O pati sedek, kiek tau patinka, tik virusu nepagauk su kitais flirtuodama lotuliukas.gif
Atsakyti
gal ir nebloga mintis 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
bet,tarkim,as nezinau,ka maniskiui pasakyti,kai jis man aiskina,kad as esu laiminga,nes jis sedi namie,negeria,nevaiksto pas kitas,o tik zaidzia kompu....(nesvarbu,kad po belenkiek valandu i para).kaip atremti toki argumenta,a? 4u.gif
Atsakyti