QUOTE(naitas @ 2008 01 29, 18:58)
1) Kai man darė spinalinę nejautrą, prieš cezarį, tai su anesteziologu aptarėm tą statistikos temą. Jis sakė, jog galima atlikti sėkmingai šimtą, du, tūkstantį dūrių į stuburą. O va vieną dieną būtent du ar tris kartus iš eilės gali blogai atlikti tą procedūrą. Nu nepasiseka...
2) Dėl neįgalių vaikų... Aš labai gerbiu tokius tėvus, kurie rūpinasi ir augina tokius vaikus. Ir tiesą sakant, pati tokį turiu. Man viskas suprantama, kai bėdos išlenda pirmais metais, antrais, na, nesvarbu kada. Svarbu yra meilė ir pagarba.
3) Tačiau atlikti tyrimus, ir vistiek, ŽINANT, jog užsimezgęs nesveikas embrionas, vistiek gimdyti. Va šito aš nesuprantu. Ko gero, žmogus nėra slaugęs neįgalaus vaiko...
2) Dėl neįgalių vaikų... Aš labai gerbiu tokius tėvus, kurie rūpinasi ir augina tokius vaikus. Ir tiesą sakant, pati tokį turiu. Man viskas suprantama, kai bėdos išlenda pirmais metais, antrais, na, nesvarbu kada. Svarbu yra meilė ir pagarba.
3) Tačiau atlikti tyrimus, ir vistiek, ŽINANT, jog užsimezgęs nesveikas embrionas, vistiek gimdyti. Va šito aš nesuprantu. Ko gero, žmogus nėra slaugęs neįgalaus vaiko...
Naitai,
1) Visai su tavim sutinku!

2) Ir aš labai gerbiu tokius tėvus. Labai gerbiu ir tave! Už tavo meilę, rūpestį...

3) Nesidariau genetinių tyrimų, bet turiu siuntimą (dėl amžiaus jį davė). Tačiau šiandien apsisprendžiau, kad nevažiuosiu ir nesidarysiu šių tyrimų. Nes vis tiek negalėčiau ryžtis nužudyti dar negimusį lelių, jeigu genetikai ką nors įtartų/pastebėtų/nustatytų...