QUOTE(noanoa @ 2008 03 27, 20:22)
Kaip miela!

O Jus mokamai ar nemokamai pas ja ejot?
O ar visoms 2kartus daro echo?Ir dar su 3D ?
As dariau mokama....kai daro mokama tyrima (escho ir kraujo ) tai antras echo po keliu menesiu priklauso nemokamai...tik ne visada patys daktarai apie tai pasako

as paklausiau, ar priims jinai mane po 2 menesiu, ji pasake kad taip, ir kai paklausiau kiek reiks moket, pasake, kad jei uz tyrimus mokejau-tai antras echo nemokamas...
3D man ijunge tik per antra karta, nes man atrodo tik nuo 20 savaites geriausia matosi su 3D. Nezinau ar visom ijungia, gal nuo nuotaikos priklauso, bet manau kad jei paprasytum, ar tiesiog sokoladuka koki iteiktum - tikrai jai nebutu sunku

ten juk jai reikia tik viena mygtuka paspaust, ir vaikutis atrodo, kaip jau gimes
Papildyta:
QUOTE(megule @ 2008 03 28, 10:56)
o kažin, kaip yra, jei jau ne mažas nėštumas,o mato apsigimimą? Girdėjau, kad suleidžia ampole, kuri sukelia priešlaikinį gimdymą, o jei gimsta apsigimęs leliukas?
Kažkur skaičiau pasisakymą, kad gimus leliukui, pasiūlė gydytojas kažką panašaus į tai (nepamenu pažodžiui), kad galim padaryti, jog tas vaikas gimė tipo negyvas.
Geriau jau to nereiktų, bet maža kas.
oj, baisu net isivaizduoti toki atveji, bet tikriausiai vaikelis taip ir taip gimsta negyvas, neveltui juk tyrimus daro tik iki 24 savaites, o 24 savaiciu kudikelis retai isgyvena...bet jei isgyventu, net baisu isivaizduoti ka tokiu atveju daro