Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (VI dalis)

Man irgi kažko liūdna pasidarė g.gif
Atsakyti
Vėl su ex susiėmėm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 28, 16:05)
Vėl su ex susiėmėm doh.gif

kodel? unsure.gif
Atsakyti
Ai, dėl smulkmenų g.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 28, 15:42)
Man irgi kažko liūdna pasidarė g.gif

Paliudekim kartu, kitaip pasakius uzsiveskim kokia pikantiska temele, kad prasiblaskyti lotuliukas.gif

PS as siandien laimes kudikis tikriausia blush2.gif Radau labdaruskei sena sukne ir dar pataikiau i laiminga pusvalandi kai visos prekes tik po 5 Lt (siaip ta sukne kainuoti 32) biggrin.gif dabar tikekimes tokia pat laime lydes kai ja persiuvinesiu, nes siuveja nekokia is manes blush2.gif
Papildyta:
Matau, kad marmaliade cia, tai pakartosiu ta pati klausima kur kitoj temoj jai uzdaviau blush2.gif

marmaliade kadangi tu naujoke galima pasakyti blush2.gif isduok paslapti, gal pazysti koki simpatiska berniuka 25 metu, protinga, dailu, nelabai auksta, nerukanti (pradziai gal uzteks reikalavimu lotuliukas.gif )
Atsakyti
o kam tau ta suknelė g.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 28, 17:43)
marmaliade kadangi tu naujoke galima pasakyti  blush2.gif isduok paslapti, gal pazysti koki simpatiska berniuka 25 metu, protinga, dailu, nelabai auksta, nerukanti (pradziai gal uzteks reikalavimu  lotuliukas.gif )

Ghmmm... Reik pagalvoti... is tiesu unsure.gif Pamiklinsiu smegenis ir pasakysiu wink.gif
Atsakyti
O man prašyčiau nuo 33 iki 35 metų, kažin ar pradėti vardyti kriterijus g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 28, 16:52)
O man prašyčiau nuo 33 iki 35 metų, kažin ar pradėti vardyti kriterijus g.gif  lotuliukas.gif

Pavardink del visa ko bent pora, o tai dar belenkoki pasiulys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Su išsilavinimu, protingas, turtingas lotuliukas.gif
Papildyta:
Viskas, einu išsibliaut doh.gif , po to grįšiu.
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 28, 17:05)
Viskas, einu išsibliaut doh.gif , po to grįšiu.

console.gif

verysad.gif
Atsakyti
rr 4u.gif

man jau galva skauda nuo skaitymo doh.gif domiuosi kokios lengvatos man vienisai mamai priklausytu ir ar isvis priklausytu.Esu netekejusi,bet vaikas turi tevo pavarde.....ir jei tevas sutinka moket geranoriskai alimetus,keistis paskolomis ar uztenka tik notaro patvirtinimo.....
Atsakyti