Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (VI dalis)

Tai prisijunk, pajuok, ar paverk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 12 27, 23:50)
tipo kuriam ypatingai slaptą, veiksmingą informacijos išmušinėjimo būrį  g.gif ? iš pradžių pasitreniruosim su rr ir kitom forumo dalyvėm, o paskui galėsim ir stt dirbt

Tau visai gerai sekas thumbup.gif ateitis STT garantuota lotuliukas.gif

QUOTE(rr @ 2007 12 27, 23:50)
Sachar, tu negavai až?

Jau gavau 4u.gif

QUOTE(Darijana:) @ 2007 12 27, 23:50)
Susekei ane  lotuliukas.gif
Visada paskaitinėju jūsų temele,man ji įdomi,esu tą patį skausmą praėjus  unsure.gif

Susekiau blush2.gif

tai uzsuk ne tik pasiskaityti, bet ir mus palinksminti, patirtim pasidalinti mirksiukas.gif o kartais ir paisdykauti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 28, 00:45)
Einu kalbinti nauju nariu  biggrin.gif

ėėė, o jūs nemanot, kad mes padedam šeimom/porom neiširti g.gif ? ateina svečiai pas mus į forumą, pasiskaito mūsų marazmų ir nusprendę, kad skirybos itin blogai veikia psichiką, bendravimo su aplinkiniais įgūdžius, pasaulio suvokimą ir visokius kitokius socialinius dalykus, bėga gelbėt santykių?
Atsakyti
Mūsų vis daugėja ir daugėja, sachar, kur tu, prašau prakalbinti ir kitus žmogeliukus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 27, 23:51)

Dėkui,kad priimat bigsmile.gif
Jau šiandien paverkiau užteko,geriau nebeliūdesiu smile.gif
Atsakyti
rr, taip elgtis negalima! mes treniruojamės išgauti slaptą informaciją, o tu su geranoriška informacijos sklaida gadini mūsų mokymus doh.gif
darijana, kartais paverkti sveika mirksiukas.gif , dėl jų verkti negerai schmoll.gif
Atsakyti
Ruutka, kodėl tu vis anksčiau už mane parašai, ką aš noriu parašyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 27, 23:51)

Nu va aplenkei mane su kvetimu prisijungti doh.gif

QUOTE(ruutka @ 2007 12 27, 23:54)
ėėė, o jūs nemanot, kad mes padedam šeimom/porom neiširti  g.gif ? ateina svečiai pas mus į forumą, pasiskaito mūsų marazmų ir nusprendę, kad skirybos itin blogai veikia psichiką, bendravimo su aplinkiniais įgūdžius, pasaulio suvokimą ir visokius kitokius socialinius dalykus, bėga gelbėt santykių?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jei taip veikiam, tai manau tai tik i nauda

QUOTE(rr @ 2007 12 27, 23:54)
Mūsų vis daugėja ir daugėja, sachar, kur tu, prašau prakalbinti ir kitus žmogeliukus lotuliukas.gif

Daniella, lapyte007 nagi, pasisakykit biggrin.gif mirksiukas.gif laukiam laukiam, pleciam buri lotuliukas.gif

QUOTE(Darijana:) @ 2007 12 27, 23:54)
Jau šiandien paverkiau užteko,geriau nebeliūdesiu  smile.gif

Dabar reikia pasijuokti su mum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 28, 00:57)
Ruutka, kodėl tu vis anksčiau už mane parašai, ką aš noriu parašyti g.gif

ph34r.gif huh.gif tongue.gif lotuliukas.gif rolleyes.gif cool.gif brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 27, 23:58)

Dabar reikia pasijuokti su mum  mirksiukas.gif

Jau pasijuokiau prieš tai,neblogą temelę buvot užvedusios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Darijana:) @ 2007 12 28, 01:03)
Jau pasijuokiau prieš tai,neblogą temelę buvot užvedusios  thumbup.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Čia susirinkusios ne nusivylusios namų šeimininkės, o vyrų svajonės, jų ateitis lotuliukas.gif
Papildyta:
Jaučiu eisiu jau pamiegot, rytoj ką nors vėl pavarysim (atsiprašau šiandien) g.gif
Atsakyti