Pasidariau citriną,česnaką su medumi,arbatų prisiviriau,tikiuosi daugiau niekas nebepuls

QUOTE(marmaliade @ 2007 12 29, 12:16)
Usteks manau kad tarpupapis matysis ir kojos

Papildyta:
QUOTE(Agniska @ 2007 12 29, 12:17)
Pasidariau citriną,česnaką su medumi,arbatų prisiviriau,tikiuosi daugiau niekas nebepuls 

Bet tu ir saunuole, as tai tingiu taip kuistis su visokiom citrinom ir cesnakais

Sveikateles tau

QUOTE(sachar @ 2007 12 29, 14:18)
Bet tu ir saunuole, as tai tingiu taip kuistis su visokiom citrinom ir cesnakais
Sveikateles tau

Sveikateles tau

Matai,noriu kuo greičiau pasveikt,nenoriu gulėt lovoj per Naujus,tad gersiu jau beleką

Ačiū už palinkėjimą

Matau kad jau renkasi musu istikimas burelis

Labas rytas
Štai ir aš
Sachar, aš ant tavęs supykau
, tau ne kočėlo reik, o beisbolo lazdos, baik, esi jauna, graži mergina ir būk išdidi. A, supratai
Agniska, kas čia per ligos prieš šventes, kip greičiau arbatos ir pagarink gerklytę, šiltai pagulėk
, viskas bus
O aš nusprendžiau baigti su tais vyrais, ištrinti anketą, nes mane jau užkniso, ten kiti - tokie nenormalūs
, o su tais bandysiu kitaip susirašinėti

Štai ir aš

Agniska, kas čia per ligos prieš šventes, kip greičiau arbatos ir pagarink gerklytę, šiltai pagulėk

O aš nusprendžiau baigti su tais vyrais, ištrinti anketą, nes mane jau užkniso, ten kiti - tokie nenormalūs

QUOTE(rr @ 2007 12 29, 12:36)
, tau ne kočėlo reik, o beisbolo lazdos, baik, esi jauna, graži mergina ir būk išdidi. A, supratai
, o su tais bandysiu kitaip susirašinėti 

Tik ziurek su tais kur dabar bendrauji nenustok bendrauti

Žinai, giliai širdyje aš savo vyrui taip pat kažką jaučiu, bet grįžti...
O su tais dar irgi pagalvosiu
Papildyta:
Šiandien mane užpuolė niūrios mintys, jaučiu eisiu padirbėti ką nors, gal praeis

O su tais dar irgi pagalvosiu

Papildyta:
Šiandien mane užpuolė niūrios mintys, jaučiu eisiu padirbėti ką nors, gal praeis

QUOTE(rr @ 2007 12 29, 12:48)
O stai kas padetu to jausmo atsikratyti?

Papildyta:
QUOTE(rr @ 2007 12 29, 12:51)
Geriau papasakok kaip sukne siuti

Manau mane jau užvaldė ne skausmas, o pyktis, neapykanta, žodžiu viskas viename, kaip su ta kava trys viename 
Papildyta:
Pasižymėk, ką reikia taisyti ir pirmyn

Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2007 12 29, 14:54)
O stai kas padetu to jausmo atsikratyti? 
Papildyta:
nuo ko reik pradeti? 

Papildyta:

Pasižymėk, ką reikia taisyti ir pirmyn

QUOTE(rr @ 2007 12 29, 12:57)
Tai kad ten ja visa reik perdirbti

O siaube, tai turi nunešti kokiai siuvėjai, tu pati ar kažin pasitaisysi