Aš bijau eiti susitikti

QUOTE(rr @ 2007 12 29, 23:47)
Mesk lauk tas baimes

O sliauziu jau link lovos

ir aš einu į lovytę, labanakt

paguldziau Manti miegot,nes visai issibalamutins
ale kai pagalvoju,kad gal ir visai geras budas senas zaizdas naujais zaidimais gydytis
tik vat kur man tundrai rasti koki gerbeja,kad ir pati paprasciausia,sedint namie su kinderiu ir dienos sviesos nematant
isduokit geru vietu

ale kai pagalvoju,kad gal ir visai geras budas senas zaizdas naujais zaidimais gydytis

QUOTE(agno @ 2007 12 30, 00:52)
paguldziau Manti miegot,nes visai issibalamutins
tik vat kur man tundrai rasti koki gerbeja,kad ir pati paprasciausia,sedint namie su kinderiu ir dienos sviesos nematant
isduokit geru vietu

nėra to blogo, kas neišlenda į internetą...
Labas rytas, tarškalės

sveikos,
pagaliau jau issikrapsciau is lovos...gryzau trecia valanda ryto...na,gerti negeriau,bet jau valgiau ir sokau
...su merinomis,o ka jus pagalvojot
...vaikinu maisesi tik vienas kitas,o visa kita simtai merginu - blondines
...vakara vede dvi blondines is TV,bet jau nelabai idomiai...dainavo Radzis,S.Povilaitis,Rebelhat...nejauciu koju,nuejo matyt puslemis
...vienas didelis minusas is organizatoriu puses tas,kad visiskai nebuvo atsigerti ko nors gaivinamo...tik vynas ir sampanas,brendis...sulciu keli pakeliai istirpo taip greitai,kad likome visai be vandens...nebent ,jau reikejo pirkti bare mineralini ir tai tik gazuota
...taigi,visos ejome i tualeta su stiklinemis ir is krano vandeneli gereme...na ziurkytemis dar nepavirtome,bet tokiu kiaulyciu i vakarelio pabaiga jau pasimate
pagaliau jau issikrapsciau is lovos...gryzau trecia valanda ryto...na,gerti negeriau,bet jau valgiau ir sokau

Džiaugiuos, kad vakaras parėjo fainai

Labas rytas
Stai ir as jau kilus, kazkaip siandien miegaliuku pavirtau
baltimore, smagus balius

Stai ir as jau kilus, kazkaip siandien miegaliuku pavirtau

baltimore, smagus balius

O tau kur nors reikia eiti, kad negali pamiegoti, aš tai turiu ruoštis kelionėj.

QUOTE(rr @ 2007 12 30, 10:23)
Nea, pas mane nuostabiausias savaitgalis per visad dvi savaites

O siaip planuota kokis 12h drauge kelti is patalu ir tystis i baze