Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (VI dalis)

Aš bijau eiti susitikti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 30, 00:47)

kas čia baisaus g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 29, 23:47)

Mesk lauk tas baimes mirksiukas.gif

O sliauziu jau link lovos mirksiukas.gif Nuzprendziau jums po bucinuka nusiusti siandien lotuliukas.gif gaudykit -

user posted image
Atsakyti
ir aš einu į lovytę, labanakt 4u.gif
Atsakyti
paguldziau Manti miegot,nes visai issibalamutins ax.gif
ale kai pagalvoju,kad gal ir visai geras budas senas zaizdas naujais zaidimais gydytis g.gif thumbup.gif tik vat kur man tundrai rasti koki gerbeja,kad ir pati paprasciausia,sedint namie su kinderiu ir dienos sviesos nematant doh.gif isduokit geru vietu bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agno @ 2007 12 30, 00:52)
paguldziau Manti miegot,nes visai issibalamutins  ax.gif
ale kai pagalvoju,kad gal ir visai geras budas senas zaizdas naujais zaidimais gydytis  g.gif  thumbup.gif  tik vat kur man tundrai rasti koki gerbeja,kad ir pati paprasciausia,sedint namie su kinderiu ir dienos sviesos nematant  doh.gif  isduokit geru vietu  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

nėra to blogo, kas neišlenda į internetą...
Atsakyti
Labas rytas, tarškalės 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
pagaliau jau issikrapsciau is lovos...gryzau trecia valanda ryto...na,gerti negeriau,bet jau valgiau ir sokau thumbup.gif ...su merinomis,o ka jus pagalvojot biggrin.gif ...vaikinu maisesi tik vienas kitas,o visa kita simtai merginu - blondines thumbup.gif ...vakara vede dvi blondines is TV,bet jau nelabai idomiai...dainavo Radzis,S.Povilaitis,Rebelhat...nejauciu koju,nuejo matyt puslemis doh.gif lotuliukas.gif ...vienas didelis minusas is organizatoriu puses tas,kad visiskai nebuvo atsigerti ko nors gaivinamo...tik vynas ir sampanas,brendis...sulciu keli pakeliai istirpo taip greitai,kad likome visai be vandens...nebent ,jau reikejo pirkti bare mineralini ir tai tik gazuota doh.gif ...taigi,visos ejome i tualeta su stiklinemis ir is krano vandeneli gereme...na ziurkytemis dar nepavirtome,bet tokiu kiaulyciu i vakarelio pabaiga jau pasimate blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Džiaugiuos, kad vakaras parėjo fainai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

Stai ir as jau kilus, kazkaip siandien miegaliuku pavirtau blush2.gif

baltimore, smagus balius 4u.gif
Atsakyti
O tau kur nors reikia eiti, kad negali pamiegoti, aš tai turiu ruoštis kelionėj. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 30, 10:23)
O tau kur nors reikia eiti, kad negali pamiegoti, aš tai turiu ruoštis kelionėj. g.gif

Nea, pas mane nuostabiausias savaitgalis per visad dvi savaites lotuliukas.gif Miegu kiek noriu, darau ka noriu mirksiukas.gif

O siaip planuota kokis 12h drauge kelti is patalu ir tystis i baze blush2.gif Sakiau einu sukneliu kainas paziureti blush2.gif Jei labai brangiai nebus (iki 100) tai gal rasiu kokia sexi blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti