Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (VI dalis)

Dabar galima ir viesai pasisveikinti biggrin.gif

Labas rytas edituka lotuliukas.gif

Glaustai - Pas mane lyg viskas ir gerai, laukiu naujuju, internete radau gyvenimo linija, tai rode, kad nuo 2008 metu ji kils tik i virsu biggrin.gif Taigi laukiu kol paskambins del naujo darbo, kol atsiras naujas kadras ir siaip viskas bus gerai blush2.gif

O del tavo vyro, tai ka az zinau, mevertas jis taves g.gif
Atsakyti
rr , nuo ko blaivaisi ax.gif ?
edituka, siųsk tu tą simpatuką ten pat kur seniai jau turėjai vyrelį pasiųst! nu suprantama, simpatukas dar jaunas ir durnas, bet taviškis tai be žodžių blink.gif . skirkis greičiau ir nesuk sau galvos

man nuo kosulio jau galvą skauda blink.gif . tikrai tikrai tikrai tuoj mirsiu!
Atsakyti
Mes vertos geresnių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 28, 11:27)
Dabar galima ir viesai pasisveikinti  biggrin.gif

Labas rytas edituka  lotuliukas.gif

Glaustai - Pas mane lyg viskas ir gerai, laukiu naujuju, internete radau gyvenimo linija, tai rode, kad nuo 2008 metu ji kils tik i virsu  biggrin.gif Taigi laukiu kol paskambins del naujo darbo, kol atsiras naujas kadras ir siaip viskas bus gerai  blush2.gif

O del tavo vyro, tai ka az zinau, mevertas jis taves  g.gif

sachar,įmesk nuorodą gyvenimo linijos,gal ir man viskas gerės kitais metais? lotuliukas.gif
Atsakyti
Blaivausi nuo apsnūdimo g.gif
Ruutka, kai mirtis ateis taip greitai ir nelauktai, tu mums pranešk, mes gal kokį vainiką ar žvakę susiorganizuosim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 12 28, 10:22)
Labas rytas

Labas rytas Agniska biggrin.gif

QUOTE(edituka @ 2007 12 28, 10:22)
sachar kaip sventes praejo , ar ex dar raso

Na as pati jam parasiau vakar, nebeiskenciau blush2.gif tai jis pradejo klausineti kaip man sekas ka galvoju ir tt doh.gif Na bet as pries tai is jo iskaulijau, o po to smulkiai teko paaiskinti koks mano svajoniu vyras ir isvaizda ir vidum ir kad jis visiskai jo neatitinka lotuliukas.gif kaip supratau supyko del to, kad as isvardijau ka as apie ji galoju g.gif Taip jam ir reikia blush2.gif

QUOTE(leilam @ 2007 12 28, 10:23)
vakar nesimiegojo žiūriu jums,tai kol perskaičiau seną temą,net pilvą nuo juoko paskaudo. thumbup.gif Bet diena liuks prasidėjo ir pasiilginau gyvenimą truputį. lotuliukas.gif

Uztat siendien problemos su miegu kyla lotuliukas.gif bet vakar smagi diskusija gavos rolleyes.gif
Atsakyti
Sachar imesk nuoroda noriu paziuret smile.gif

beje skaiciau kitu metu horoskopa tai antroj metu pusej turec sutikti isrinktaji lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o siaip metai neblogi turet but smile.gif
Atsakyti
Sachar,matau vėl su puikia nuotaika Tu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leilam @ 2007 12 28, 12:23)
Labas mergaitės,
vakar nesimiegojo žiūriu jums,tai kol perskaičiau seną temą,net pilvą nuo juoko paskaudo. thumbup.gif Bet diena liuks prasidėjo ir pasiilginau gyvenimą truputį. lotuliukas.gif
edituka,papasakok kaip tave terorizuoja tas simpatukas. g.gif

skambineja , rasineja sms man vyrui , man raso viena , pvz., as tave myliu , man taves gaila ir ttt, o vyreliui raso , tavo zmona k...., kaip mes su juo smileysex.gif , kad as isdurineju savo , vyra , kad jis eina uz ji ir tt.
taigis acs tai sirguliouju , persalau , o su vyreliu tai nebesnekesiu atsibodo , pasijauciau kaip buciau kokia sukriosus , baisuokle milioniere, tai del to jis su manim ir buna , manau neverta , o gal jam pasakyti savo nuomone g.gif ir tegu ciuozia
Atsakyti
oj nervinat jus mane jau lotuliukas.gif tiek prisneket per toki trumpa laika doh.gif
labas rytas 4u.gif
o Mantas vargsas vienas sedi kol mama cia jusu pla ple ple skaito blush2.gif
visoms geros dienos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 28, 11:32)
Ruutka, kai mirtis ateis taip greitai ir nelauktai, tu mums pranešk, mes gal kokį vainiką ar žvakę susiorganizuosim lotuliukas.gif

manau, kad jau unsure.gif . jei netyčia suorganizuosit kokį baliuką, kad atšvęstumėt mano dingimą nuo žemės paviršiaus - praneškit mirksiukas.gif . jei netingėsiu prisijungsiu tongue.gif lotuliukas.gif .
sachar, kas čia per gyvenimo linija g.gif ? aš irgi noriu. gal ką gero parodys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani* @ 2007 12 28, 12:35)
Sachar imesk nuoroda noriu paziuret  smile.gif

beje skaiciau kitu metu horoskopa tai antroj metu pusej turec sutikti isrinktaji  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o siaip metai neblogi turet but  smile.gif

o kur iesakot kitu metu horoskopo
Atsakyti