Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemonių TOP 10 - II tema

QUOTE(Female @ 2011 12 26, 17:45)
9. Neostrata Skin Renewal Cream.

kuo sitas geras,kazka is neostratos dar bandete g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 12 27, 16:35)
kuo sitas geras,kazka is neostratos dar bandete g.gif

Sita krema naudoju rauksliu profilaktikai biggrin.gif ir siaip odai tinka ir patinka, gal net sumazejo smulkios rauksles g.gif
taip, esu naudojus neostratos losjona veidui ir kunui AHA10 ar kazkaip pan.
Atsakyti
Na bandau ir as surasyt siu metu top 10 priemoniu wub.gif cia belekokia tvarka, ne pagal geriausia
1. Siu metu nesenas atradimas FM kvepaliukai, turiu DKNY analoga ir Versace crystal noir, 99% identiski kvapai, gerai laiko, kaina superine.. labai patenkinta
2. Vis dar mylima Chanel Vitalumiere. Kartais pasipykstam mes su ja, kai paryskina poras, bet.. vis tiek as ja myliu
3. Clinique serumas Turnuround concentrate. Paskaistina oda, vizualiai palygina lyg..tokia kaip aksomine.. puikus makiazo pagrindas
4. Nyx ir Maybeline kreminiai skaistaliukai
5. TBS sausi skaistaliukai, turiu trio ir po 1 kur
6. nezinau jau kelintas Vaseline vazelinas zalias
7. naujas atradimas Lirene kremas Folacin, melynoj pakuotei. Nenusileidzia mano bandytiems brangiems kremams
8. Malibu Tropical skin gradual kremas su savaiminiu idegiu, nuostabus dalykas veidui
9. Mano isgelbejimas (tikiu, kas jis labai padejo) nuo giluminiu spuogu FOREVER LIVING aloe gel
10. Elf shimeris skystas uz 1$ spalva Spotlight biggrin.gif
va, cia tokie svarbiausi produktai.. aisku dar yra mln kitu, bet .. reikejo tik 10 issirinkt..
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 28, 02:21)
1. Siu metu nesenas atradimas FM kvepaliukai, turiu DKNY analoga ir Versace crystal noir, 99% identiski kvapai, gerai laiko, kaina superine.. labai patenkinta

FM pas mane jau turbut keleriu metu atradimas ir esu vis dar labai patenkinta. man tinka kokybe ir kaina bigsmile.gif ypac kasdieniam naudojimui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 28, 01:21)
8. Malibu Tropical skin gradual kremas su savaiminiu idegiu, nuostabus dalykas veidui

Domintu kaina ir kur perkate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stila @ 2011 12 28, 12:55)
Domintu kaina ir kur perkate?  4u.gif

Eurokos yra
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2011 12 28, 11:18)
FM pas mane jau turbut keleriu metu atradimas ir esu vis dar labai patenkinta. man tinka kokybe ir kaina  bigsmile.gif  ypac kasdieniam naudojimui  thumbup.gif

Taip paemus kaip uz 30ml ner maza kaina.. bet kokybe superine!!! ziauriai gerai laiko, kvapas geras, stiprus.. nu vienu zodziu tikrai rekomenduoju drinks_cheers.gif ir man jie superiniai ne tik kasdienai, nes nesiskiria nuo mano brangiu, orginaliu kvepalu.. tai koks tikslas moket uz juos.. aisku, buteliukas, vardas grazu, bet.. kai dabar finansai riboti biggrin.gif ir ne, as neplatinu FM schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 28 gruodžio 2011 - 22:26
* Hidrolatai
* Mineralinė pudra (Bare Minerals Original, Pur minerals)
* Veet depiliacinės priemonės
* Driclor
* Laveros šampūnai: rožių, mangų, apelsinų
* JMO citrus&neroli detangler'is
* Žaliasis molis
* Madara deep moisture gel
* Sea line acno repair
* Sigma cleansing and polishing tool
* Šešėlių primer'is (šiuo metu Too faced shadow insurance)
Atsakyti
Mano irgi ne eiles tvarka smile.gif
1.Too Faced Chocolate Soleil mat bronzantas
2.Too Faced pink leopard skaistalai/bronzantas
3.Estee Lauder double wear light kremine pudra wub.gif
4.Essence lupu blizgiai (tiek stay with me,tiek xxxxl)
5.Ecotools makiazo sepeteliai
6.St Moriz savaiminio idegio putos
7.Orofluido kauke ir serumas
8.S Factor sampunas,kondiske ir kauke
9.Bioderma priemones veidui is linijos Sebium,megstamiausi - prausiklis,akn ir hydra kremai
10.Aliejai:kunui-kokosu,plaukams-kokosu,arganu,alyvuogiu,avokadu ir tt wub.gif

Dar spejum,kad artimiausu metu savo metu atradimu galesiu ivardinti too faced naked eye palete,kuria gavau per kaledas ir dar nedaug naudojau,taciau jau dabar ispudis fantastiskas wub.gif
Atsakyti
Tai, be ko negalėčiau gyventi smile.gif
1. FM kvepaliukai
2. Bioderma sebium linija - prausiklis, sebium ai, mat, hydra, kaukė, šveitiklis, žodžiu viskas:)
3. Skinsonic, na tai ne kosmetikos priemonė, bet jis man kaip stebuklas gelbėjimuisi nuo spuogų.
4. Aliejukas plaukų galiukams Keune
5. Tušas Max factor false lash effect
6. Plaukų kaukės - keune careline, su lecitoliu, loreal absolut repair
7. Nepakeičiama egipto žemė
8. Keune straight and style
9. driclor
10. versace crystal noir
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti