Įkraunama...
Įkraunama...

Kas turi kolekcijas?

QUOTE(raskae @ 2010 03 20, 20:01)
Laba, as kolekcionuoju delfinus biggrin.gif

Kokius?
Atsakyti
As kolekcionuoju trintukus blush2.gif dabar jau siek tiek aprimau su kolekcija, bet anksciau tai visu prasydavau, kad pervestu is visur.. Tai turiu is Airijos, Anglijos, Grand Kanarijos, Italijos, Prancuzijos, Briuselio, Latvijos, Estijos, Liuksemburgo ir is daug daug kur.. biggrin.gif Bet kokie jie grazus, su ivairiais paveiksliukais, turiu trintuku komplekta kur atseit coca cola, desrainis ir fri bulvytes. Nu labai daug ju visokiu buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2010 03 21, 23:44)
As kolekcionuoju trintukus  blush2.gif  dabar jau siek tiek aprimau su kolekcija, bet anksciau tai visu prasydavau, kad pervestu is visur.. Tai turiu is Airijos, Anglijos, Grand Kanarijos, Italijos, Prancuzijos, Briuselio, Latvijos, Estijos, Liuksemburgo ir is daug daug kur..  biggrin.gif  Bet kokie jie grazus, su ivairiais paveiksliukais, turiu trintuku komplekta kur atseit coca cola, desrainis ir fri bulvytes. Nu labai daug ju visokiu buna  smile.gif

Nu niekad nemaniau- man trintukas visada buvo tik trintukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2010 03 21, 12:22)

visokias statuleles, papuosalus, viska kas susije su delfinais tas tinka i mano kolekcija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raskae @ 2010 04 01, 07:03)
visokias statuleles, papuosalus, viska kas susije su delfinais tas tinka i mano kolekcija 4u.gif

Siaip turejau kazkur buvo toks melynas, lyg stiklinis ar is gero plastiko- drauge buvo davusi- galesiu paieskoti 4u.gif
Atsakyti
As kolekcionuoju jubiliejines 1 lito monetas 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Savaitgalį apžiūrėjau vienos moteriškės kvepalų kolekciją. Jeigu ji visgi parduos jos bent dalį man, tada tikrai pradėsiu kolekcionuoti kvepalus thumbup.gif
Atsakyti
Mielos kolekcionieres, gal kas nors sudarinejote savo kolekcijos ziniarasti, kolekcijos zurnala? Ta prasme su nuotraukomis, aprasymais, butu idomu pamatyti pavyzdziu, nes pati apie tai galvoju blush2.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
kolekcionavimas - rimta liga, ir labai brangi doh.gif
as ir MB metalines monetas kaupiam
Atsakyti
QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 04 08, 08:30)
kolekcionavimas - rimta liga, ir  labai brangi  doh.gif 

jau kokie 5-6 metai renku cukraus pakelius - liga, bet nei brangi, nei ką, tiksliau visiškai nieko nekainuoja cool.gif
Atsakyti
Toks klausimėlis, gal kuri turit užsisaugojus straipsniuką, berods kažkada buvo Moters savaitgalyje - dovanos pagal zodiako ženklą. Ten ta prasme parašyta, kokie gyvūnai ar kažkas panašaus tinka kolekcionavimui pagal zodiako ženklą.
Pavyzdžiui - aš buvau pradėjus rinkti dramblius, bet juos kiek pamenu tinka rinkti tik Liūtams.
O ožiaragiams, mergelėms - tinka bitės ir t.t.t
Nu blyn, niekaip nerandu dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(raskae @ 2010 04 23, 06:58)

Einu ieskoti biggrin.gif

o i tema
atvyko papildymas i mano kolekcija pavasarine tema
user posted image
Atsakyti