Oi ir as pastaruoju metu galvoju apie isvaziavima i uzsieni
mano dvi pazystamos isvaziavosios i bnorvegija prie zuvu per Opus Baltikum firma. Na kol kas patenkintos... Sako ka geriau artio lietuvoje uz minimuma o ten 4000lt i rankas ir + gyvenamoji vieta.

QUOTE(maza_maza @ 2010 01 06, 16:14)
ieskau galimybiu
tik va, man ir truko tokiu tikru istoriju, kaip viskas buvo daroma ir kaip pavyko.
mane tai ikvepia

tik va, man ir truko tokiu tikru istoriju, kaip viskas buvo daroma ir kaip pavyko.
mane tai ikvepia

vat ir as ta pati norejau pasakyti

QUOTE(Vadovė @ 2010 01 06, 16:31)
geriau maziau skaitykite atsiliepimu
bent as taip manau,nes bus tik sunkiau.
Kiek draugu ir giminiu vaziavo tai pries tai zinoma skaite atsiliepimus ir as aisku skaičiau.tai vos tik viena bloga istorija ir viskas...nors pries tai ir buvo trys skaitytos geros,bet pakanka vienos blogos
Nenuvaziuosite ir nesuprasite
o kai nuvaziuosite tada daugiau galesite kazka suzinoti.Tikrai nera visur rojus ar pragaras.cia jau kaip lemta bus taip ir bus.I viena darba gali vaziuot du zmones,bet nebutinai jiems abiems ir turi pasisekti
jei nuspresite vaziuoti tai stenkites daugiau nebeskaityti atsiliepimu,nes patikekit kaip sunku bus tada kai jau su lagaminais iseisite pro namu slenksti
siaubas kazkoks 

Kiek draugu ir giminiu vaziavo tai pries tai zinoma skaite atsiliepimus ir as aisku skaičiau.tai vos tik viena bloga istorija ir viskas...nors pries tai ir buvo trys skaitytos geros,bet pakanka vienos blogos

Nenuvaziuosite ir nesuprasite

jei nuspresite vaziuoti tai stenkites daugiau nebeskaityti atsiliepimu,nes patikekit kaip sunku bus tada kai jau su lagaminais iseisite pro namu slenksti

aciu jums

Nėra už mergaitės
Suprantu labai gerai Jus.Pati tai patyriau.Ypač sunku kada jau žinai,kad TIKRAI važiuoji i svetimą kraštą ir butinai kas antras pasakys kažka tokio nemalonaus ar gazdinančio/pvz;gerai pagalvok mano drauges pazystama nagus grauzesi,ar buvai uzejus i ta psl ar skaitei kokie ten atsiliepimai,o va mano drauges pusesere vaziavo tai sake,kad gyvenime nebevaziuos ir pan./ tai...naktys bemieges tavo geriausia drauge patampa
Pati žinau kas per jausmas,todėl kas vaziuoja is pazystamu visada palaikau,nes tik palaikymas padeda nuraminti abejones.

Suprantu labai gerai Jus.Pati tai patyriau.Ypač sunku kada jau žinai,kad TIKRAI važiuoji i svetimą kraštą ir butinai kas antras pasakys kažka tokio nemalonaus ar gazdinančio/pvz;gerai pagalvok mano drauges pazystama nagus grauzesi,ar buvai uzejus i ta psl ar skaitei kokie ten atsiliepimai,o va mano drauges pusesere vaziavo tai sake,kad gyvenime nebevaziuos ir pan./ tai...naktys bemieges tavo geriausia drauge patampa

Pati žinau kas per jausmas,todėl kas vaziuoja is pazystamu visada palaikau,nes tik palaikymas padeda nuraminti abejones.
Prisijungiu ir aš prie temos. Pradedu galvot ir ruoštis išvažiavimui. Likau be darbo ir kolkas jokių vilčių. Kalbos nežinau. Gal galit kas patarti kur ir kokios galimybes ieškot.
QUOTE(funtikas @ 2010 01 12, 11:24)
Prisijungiu ir aš prie temos. Pradedu galvot ir ruoštis išvažiavimui. Likau be darbo ir kolkas jokių vilčių. Kalbos nežinau. Gal galit kas patarti kur ir kokios galimybes ieškot.
uzuojauta

internetas visagalis... narsykit, ieskokit, domekites.
susikurkit CV, issiverskit bent jau i anglu k., siuskit i ivairias agenturas.
ir nepamirskit pasiziuret i juodaji sarasa, jei kam nors ruosiates moket pinigelius

neapsigaukit

QUOTE(Vadovė @ 2010 01 06, 22:00)
Nėra už mergaitės

kaip jus susisekiet su ta agentura?

padekit,kaip dar su jeis susisekti

na jai kalbi apie agentura ,apie kuria paskutiniu metu cia snekejome tai be sansu,as skambinau sake ,kad darbo sio metu nera ,
man darbas taip pat reikalingas kaip vanduo kuri geriu.bet deje su darbeliu dabas sunku
man darbas taip pat reikalingas kaip vanduo kuri geriu.bet deje su darbeliu dabas sunku
Pradedu ir aš mąstyt apie išvažiavimą kažkur.... Bet reikalas tas, kad neturiu su kuo vaiko palikt. Kur patartumėt važiuot su paaugliu? Angliją, gal Airiją?

QUOTE(Rinesa @ 2010 01 27, 17:26)
Pradedu ir aš mąstyt apie išvažiavimą kažkur.... Bet reikalas tas, kad neturiu su kuo vaiko palikt. Kur patartumėt važiuot su paaugliu? Angliją, gal Airiją? 

aisku ten, kur geriausios salygos abiem butu

pasiskaitinek temas "mamos uzsienyje" (Airijos, Anglijos mamos) ir manau rasi ten atsakymus i dominancius klausimus

Papildyta:
QUOTE(Milky-Way @ 2010 01 27, 16:51)
o ką siūlo jis? Aš tai taip bijau susidėt su tais lietuviais, nepasitikiu nors tu ka. 

QUOTE(triusisBaxis @ 2010 01 28, 10:48)
nu labai jau graziai ciulba, darbu daug turi pasiulyt tipo, viskas legalu, viskas sutvarkoma, 500lt paslaugos ir 350lt kelione
jei kam idomu placiau tai parasykit el pasta persiusiu laiska 
Papildyta:
bet mes susiskambinom su draugais, tai gal pavyks ir be tu sukciu isvaziuot
nes dabar kazkuom pasitiket labai sunku, ypac kai jiems db pats darbo pikas

Papildyta:
bet mes susiskambinom su draugais, tai gal pavyks ir be tu sukciu isvaziuot

Jei važiuot be vaikų siūlyčiau per gumtree.com paieškot, aš pvz. radau būdama LT. per caravan-jobfinder.co.uk

QUOTE(Milky-Way @ 2010 01 28, 13:10)
Jei važiuot be vaikų siūlyčiau per gumtree.com paieškot, aš pvz. radau būdama LT. per caravan-jobfinder.co.uk
buvo darbelis, tik dabar jau dukrytė yra nenoriu palikt, o su vaiku susirast darba jau sunkiau

kolkas mes dar tik 2 seimoj

QUOTE(triusisBaxis @ 2010 01 28, 14:00)
kolkas mes dar tik 2 seimoj
tai uztat lengviau...baisu kai pirma karta reik isvaziuot, atrodo nieko nezinai, nieko nepazysti...
ot buvo laikai kai nei skaiciuot nereikejo nei galvos sukt...
o daba,... 

Nebijokit