Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas užsienyje

Sveikos, galbut yra bandziusiu ieskoti darbo Ispanijoje pvz. viesbutyje administratore, galbut galetumete pasidalinti patirtimi, nes laaabai domina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(A.D @ 2010 04 05, 23:04)
Labu,mane irgi domina tik ne Olandija o Noregija  g.gif

Irgi reikalinga info  4u.gif

Man pasiule va vaziuoti jokios info nerandu tik is nuogirdu ,tai mazai moka,nei kitur,sako parsiveza i men  apie 10000.Nesinori pusvelciui dirbti,nes darbas juodas.

i menesi 10 000 lt blink.gif kas cia per aukso kasyklos g.gif
Atsakyti
Jeigu 10 000 kronu, tai cia normalu, tiek galima uzdirbti ramiai dirbant su iseiginem. O jeigu 10 000 lt tai reiketu arti po 16 val arba net daugiau be iseiginiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2010 04 12, 13:56)
i menesi 10 000 lt  blink.gif  kas cia per aukso kasyklos  g.gif

QUOTE(artemide23 @ 2010 04 12, 17:40)
Jeigu 10 000 kronu, tai cia normalu, tiek galima uzdirbti ramiai dirbant su iseiginem. O jeigu 10 000 lt tai reiketu arti po 16 val arba net daugiau be iseiginiu  biggrin.gif

Tai va as apie ta pati,sake per du metus dirbdama po 3 men buta Kaune nusipirko,bet as manau jei jau ten kaip ir jus sakote ausko kasykla,kodel tada i interneta deda skelbima,kad iesko zmoniu,tu paciu vaziuojanciu lietuviu tenai draugai ir gimines vaziuotu.man irgi neitiketina pasirode.

Kad 10000 kronu man irgi pasirode arciau tiesos,o darbas tenai nuo 6 ryto,pietus 2 val ir iki 9 vakaro kasdiena isskyrus sestadieni/
Atsakyti
QUOTE(A.D @ 2010 04 16, 12:05)
Kad 10000 kronu man irgi pasirode arciau tiesos,o darbas tenai nuo 6 ryto,pietus  2 val ir iki 9 vakaro kasdiena isskyrus sestadieni/

bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gal cia darbas arklidese? Viena veikeja nuolat iesko ivairiais keliais (lietuviainorvegijoj.com ir kiti psl) ten darbuotoju, bet kazkas negerai, nes praeina pora men ir vel reikia nauju lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kuri nors dirbot graikijoje? Gal turit kokių atsiliepimų? smile.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif
o as nuoreciau issiusti vyra i uzseni lotuliukas.gif
jei rimtai gal kieno nors vyrai yra vaziave dirbti i statybas,norvegijoje ar anglijioje? g.gif vyras murininkas. galetu vaziuoti ir su savo brigada blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alincikita: 27 balandžio 2010 - 08:47
Sveikos. Pradėjau jau ir aš aktyvias darbo paieškas užsienyje. Labiau norėčiau į šiltus kraštus, bet nesibaidau ir UK bei skandinavijos, teko pusę metų pagyvent Suomijoje, tai visai smagu būtų vėl ten grįžt. Jei kuri ieškot koleges dirbt, ar kartu ieškot darbo kad smagiau būtų- parašykit. Mano skype: ingiuxxxe. Patikima esu, ir jei sakau kad ieškau darbo tai nereikš kad po savaitės apsigalvosiu smile.gif
Atsakyti
sveikos
as su vyru jau puse metu daugiau ieskom darbo skandinavijos salyse ir nieko ieskom ne per agenturas bet patys kaip sugebam. (Eures ir pan puslapiai uzsienio ir t.t.) kas turit kokios patirties ieskant taip darbo??? (beje susidariau nuomone ,kad uzsienieciai bijo lietuviu kaip velnias kryziaus) nes nzn kaip paaiskinti kitaip ju neidarbinima g.gif ... siuntinejam belekur jau ir tai skelbimas ivestas snd o jau atraso man kad sorry jau priemem ir seniai baiges konkursas blink.gif ... tai nieko nesuprantu ,o pazystamu jokiu neturim ir agenturom tukstanciu nenorim moket ,nes neaisku ar jos irgi neapgaus?
tai dabar jau galvoju kur nors vaziuot i anglija ar graikija kambarine ar padavveja vasarai padirbet jei pavyks(ir jei vyras isleis ax.gif ) o i zemes ukio darbus nenoriu ,nes su nugara problemeles yra... doh.gif
Atsakyti
Birzelio vidury turiu vaziuoti i Skotija slaugyti neigalaus vyriskio. Jaudinuosi, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai. Agentura uz idarbinima pinigu neima. Dave senuko telefona ir e-mail. Tai bendraujam. Darbas bus lgalus, nes jiem apmoka valstybe. Kad tik man pavyktu itikti, kad kalba nepavestu blush2.gif

Ieskau darbo vyrui - moka remontuoti namus. Gal turit ideju?
Atsakyti
sveikos, na as ir ieskau darbo vyrui smile.gif esam pernai pabaige mokslus, tai zinot koks idarbinimas lt ka tik iskeptu darbuotoju, jau liepa bus metai, kaip vyras birzoj stovi...Tai kazkaip audziam minti, kad reik i uzsieni vaziuot gyvent, noretume i skandinavija, bet kiek zinau ten sunkiai lietuvius isileidzia, tai tiktu ir uk. unsure.gif Visa beda(aisku mums didziulis dziaugsmas) bigsmile.gif turim kleckiuka, esu motinystes atostogose, tai noreciau visu pirma issiust vyra viena, kad susirast darba, apskanuotu gyvenama vieta, salygas, bet neisivaizduoju, kaip ta darba susirast... doh.gif Per agenturas tai ss...sukisi pinigu, o nieko gero, visa pelna pasiima sau...gal kas esat su patirtim, padekit, papasakokit, lauksiu mamytes jusu patarimu, pasakojimu, o gal net pasiulymu. Gal rasyt i a.z. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(***** @ 2010 05 05, 13:36)
sveikos, na as ir ieskau darbo vyrui smile.gif  esam pernai pabaige mokslus, tai zinot koks  idarbinimas lt ka tik iskeptu darbuotoju, jau liepa bus metai, kaip vyras birzoj stovi...Tai kazkaip audziam minti, kad reik i uzsieni vaziuot gyvent, noretume i skandinavija, bet kiek zinau ten sunkiai lietuvius isileidzia, tai tiktu ir uk. unsure.gif  Visa beda(aisku mums  didziulis dziaugsmas) bigsmile.gif  turim kleckiuka, esu motinystes atostogose, tai noreciau visu pirma issiust vyra viena, kad susirast darba, apskanuotu gyvenama vieta, salygas, bet neisivaizduoju, kaip ta darba susirast... doh.gif  Per agenturas tai ss...sukisi pinigu, o nieko gero, visa pelna pasiima sau...gal kas esat su patirtim, padekit, papasakokit, lauksiu mamytes jusu patarimu, pasakojimu, o gal net pasiulymu. Gal rasyt i a.z. 4u.gif

Na, ziurint, kokio darbo jusu vyras iesko. Jei yra galimybe pabuti Anglijoje kuri laika be darbo - galima kreiptis i Anglijos idarbinimo agenturas (jos mokescio neima, ne taip kaip lietuviai plesikai), uzsiregistruoti ir laukti, kol kas nors ka nors pasiulys smile.gif Kita vertus, nezinia, kiek laiko gali uztrukti, kol darbelis atsiras (sekmes dalykas... gali buti ir labai greitai... aisku, priklauso ir nuo to, kokio darbo norite).
Jei kazkokio rimtesnio darbo norite, tai, ko gero, ir apskritai nelabai iseitu susirasti kazko is Lietuvos, nes pirmmiausia teks vykti i pokalbius... mirksiukas.gif Nors esu girdejusi ir tokia istorija (tikra, ir visai neseniai), kad su anglu darbdaviu per telefona susitare del darbo, o skelbimas buvo rastas internete. Taip kad cia - kaip kam pasiseka... Kaip kas ismano, taip tas sukasi ax.gif Kazkur pries tai sitoj temoj buvo daug internetiniu nuorodu i visokius www, kur darbu skelbimu galima rasti. Paziurinekite ten, pasiuntinekit CV, kad zinotumet, ko tiketis... Zinot, kaip sakoma, 1000 myliu kelione prasideda nuo pirmojo mazo zingsnelio... Tad sekmes! 4u.gif
Tiesa, dar: jei turite kokiu nors pazistamu, jau esanciu uk, ar zinot kieno artimieji yra uk ir dirba - visada pravartu paskleisti zinia tokioj auditorijoj, kad ieskote darbo.... Niekada negali zinoti kada kas atsiras... Keistu netiketu dalyku gali nutikti drinks_cheers.gif
Atsakyti