Sveikos, galbut yra bandziusiu ieskoti darbo Ispanijoje pvz. viesbutyje administratore, galbut galetumete pasidalinti patirtimi, nes laaabai domina

QUOTE(A.D @ 2010 04 05, 23:04)
Labu,mane irgi domina tik ne Olandija o Noregija
Irgi reikalinga info
Man pasiule va vaziuoti jokios info nerandu tik is nuogirdu ,tai mazai moka,nei kitur,sako parsiveza i men apie 10000.Nesinori pusvelciui dirbti,nes darbas juodas.

Irgi reikalinga info

Man pasiule va vaziuoti jokios info nerandu tik is nuogirdu ,tai mazai moka,nei kitur,sako parsiveza i men apie 10000.Nesinori pusvelciui dirbti,nes darbas juodas.
i menesi 10 000 lt

Jeigu 10 000 kronu, tai cia normalu, tiek galima uzdirbti ramiai dirbant su iseiginem. O jeigu 10 000 lt tai reiketu arti po 16 val arba net daugiau be iseiginiu

QUOTE(sapetrausk @ 2010 04 12, 13:56)
QUOTE(artemide23 @ 2010 04 12, 17:40)
Jeigu 10 000 kronu, tai cia normalu, tiek galima uzdirbti ramiai dirbant su iseiginem. O jeigu 10 000 lt tai reiketu arti po 16 val arba net daugiau be iseiginiu 

Tai va as apie ta pati,sake per du metus dirbdama po 3 men buta Kaune nusipirko,bet as manau jei jau ten kaip ir jus sakote ausko kasykla,kodel tada i interneta deda skelbima,kad iesko zmoniu,tu paciu vaziuojanciu lietuviu tenai draugai ir gimines vaziuotu.man irgi neitiketina pasirode.
Kad 10000 kronu man irgi pasirode arciau tiesos,o darbas tenai nuo 6 ryto,pietus 2 val ir iki 9 vakaro kasdiena isskyrus sestadieni/
QUOTE(A.D @ 2010 04 16, 12:05)
Kad 10000 kronu man irgi pasirode arciau tiesos,o darbas tenai nuo 6 ryto,pietus 2 val ir iki 9 vakaro kasdiena isskyrus sestadieni/

sveiki
o as nuoreciau issiusti vyra i uzseni
jei rimtai gal kieno nors vyrai yra vaziave dirbti i statybas,norvegijoje ar anglijioje?
vyras murininkas. galetu vaziuoti ir su savo brigada

o as nuoreciau issiusti vyra i uzseni

jei rimtai gal kieno nors vyrai yra vaziave dirbti i statybas,norvegijoje ar anglijioje?

Sveikos. Pradėjau jau ir aš aktyvias darbo paieškas užsienyje. Labiau norėčiau į šiltus kraštus, bet nesibaidau ir UK bei skandinavijos, teko pusę metų pagyvent Suomijoje, tai visai smagu būtų vėl ten grįžt. Jei kuri ieškot koleges dirbt, ar kartu ieškot darbo kad smagiau būtų- parašykit. Mano skype: ingiuxxxe. Patikima esu, ir jei sakau kad ieškau darbo tai nereikš kad po savaitės apsigalvosiu

sveikos
as su vyru jau puse metu daugiau ieskom darbo skandinavijos salyse ir nieko ieskom ne per agenturas bet patys kaip sugebam. (Eures ir pan puslapiai uzsienio ir t.t.) kas turit kokios patirties ieskant taip darbo??? (beje susidariau nuomone ,kad uzsienieciai bijo lietuviu kaip velnias kryziaus) nes nzn kaip paaiskinti kitaip ju neidarbinima
... siuntinejam belekur jau ir tai skelbimas ivestas snd o jau atraso man kad sorry jau priemem ir seniai baiges konkursas
... tai nieko nesuprantu ,o pazystamu jokiu neturim ir agenturom tukstanciu nenorim moket ,nes neaisku ar jos irgi neapgaus?
tai dabar jau galvoju kur nors vaziuot i anglija ar graikija kambarine ar padavveja vasarai padirbet jei pavyks(ir jei vyras isleis
) o i zemes ukio darbus nenoriu ,nes su nugara problemeles yra...
as su vyru jau puse metu daugiau ieskom darbo skandinavijos salyse ir nieko ieskom ne per agenturas bet patys kaip sugebam. (Eures ir pan puslapiai uzsienio ir t.t.) kas turit kokios patirties ieskant taip darbo??? (beje susidariau nuomone ,kad uzsienieciai bijo lietuviu kaip velnias kryziaus) nes nzn kaip paaiskinti kitaip ju neidarbinima

tai dabar jau galvoju kur nors vaziuot i anglija ar graikija kambarine ar padavveja vasarai padirbet jei pavyks(ir jei vyras isleis

Birzelio vidury turiu vaziuoti i Skotija slaugyti neigalaus vyriskio. Jaudinuosi, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai. Agentura uz idarbinima pinigu neima. Dave senuko telefona ir e-mail. Tai bendraujam. Darbas bus lgalus, nes jiem apmoka valstybe. Kad tik man pavyktu itikti, kad kalba nepavestu
Ieskau darbo vyrui - moka remontuoti namus. Gal turit ideju?

Ieskau darbo vyrui - moka remontuoti namus. Gal turit ideju?
sveikos, na as ir ieskau darbo vyrui
esam pernai pabaige mokslus, tai zinot koks idarbinimas lt ka tik iskeptu darbuotoju, jau liepa bus metai, kaip vyras birzoj stovi...Tai kazkaip audziam minti, kad reik i uzsieni vaziuot gyvent, noretume i skandinavija, bet kiek zinau ten sunkiai lietuvius isileidzia, tai tiktu ir uk.
Visa beda(aisku mums didziulis dziaugsmas)
turim kleckiuka, esu motinystes atostogose, tai noreciau visu pirma issiust vyra viena, kad susirast darba, apskanuotu gyvenama vieta, salygas, bet neisivaizduoju, kaip ta darba susirast...
Per agenturas tai ss...sukisi pinigu, o nieko gero, visa pelna pasiima sau...gal kas esat su patirtim, padekit, papasakokit, lauksiu mamytes jusu patarimu, pasakojimu, o gal net pasiulymu. Gal rasyt i a.z.

QUOTE(***** @ 2010 05 05, 13:36)
sveikos, na as ir ieskau darbo vyrui
esam pernai pabaige mokslus, tai zinot koks idarbinimas lt ka tik iskeptu darbuotoju, jau liepa bus metai, kaip vyras birzoj stovi...Tai kazkaip audziam minti, kad reik i uzsieni vaziuot gyvent, noretume i skandinavija, bet kiek zinau ten sunkiai lietuvius isileidzia, tai tiktu ir uk.
Visa beda(aisku mums didziulis dziaugsmas)
turim kleckiuka, esu motinystes atostogose, tai noreciau visu pirma issiust vyra viena, kad susirast darba, apskanuotu gyvenama vieta, salygas, bet neisivaizduoju, kaip ta darba susirast...
Per agenturas tai ss...sukisi pinigu, o nieko gero, visa pelna pasiima sau...gal kas esat su patirtim, padekit, papasakokit, lauksiu mamytes jusu patarimu, pasakojimu, o gal net pasiulymu. Gal rasyt i a.z. 

Na, ziurint, kokio darbo jusu vyras iesko. Jei yra galimybe pabuti Anglijoje kuri laika be darbo - galima kreiptis i Anglijos idarbinimo agenturas (jos mokescio neima, ne taip kaip lietuviai plesikai), uzsiregistruoti ir laukti, kol kas nors ka nors pasiulys

Jei kazkokio rimtesnio darbo norite, tai, ko gero, ir apskritai nelabai iseitu susirasti kazko is Lietuvos, nes pirmmiausia teks vykti i pokalbius...

Tiesa, dar: jei turite kokiu nors pazistamu, jau esanciu uk, ar zinot kieno artimieji yra uk ir dirba - visada pravartu paskleisti zinia tokioj auditorijoj, kad ieskote darbo.... Niekada negali zinoti kada kas atsiras... Keistu netiketu dalyku gali nutikti