Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas užsienyje

QUOTE(KasYra @ 2010 06 19, 19:07)
Kur rasti darba porai uzsienyje, kad butu galima dirbti ne tik sezono metu?  ax.gif  g.gif  Anglu kalba pas mus nelabai kokia, bet pagrindus mokam, daugmaz kalba suprantam  biggrin.gif 
Gal kas ka pasiulytumete?  ax.gif

Oj, taip lengvai rasti žinokit neįmanoma, niekas nesiūlo taip paprastai ypač poroms, reikia labai daug ieškoti, domėtis, rašyti visiems iš eilės... Juolab jei su kalba ne itin gerai tai šiais laikais sunku įsisprausti kur nors, nors, žinoma, kai noro ir pastangų yra, tuomet viskas įmanoma, o kalba ne siena- išmoksti smile.gif

Na o mes su mylimuoju jau penktadienį išvykstame į Londoną... Susiradome darbą sakyčiau pakankamai per trumpą laiką, tačiau laiškų siunčiau tai gal 100... Labai ten norėjau ir žinau, kad nesigailėsiu, bet jau dabar begalo pradedu jaudintis, kai pradėjome daiktus pirktis ir dėtis, atrodo noriu mesti viską ir likti savo mylimuose namuose... Reikės turbūt raminamūjų įkalti prieš važiuojant, pirma mano tokia kelionė, o mama palikti kaip nesinori mes su ja labai artimos ir nežinau kaip aš taip toli nuo jos iškentėsiu... Na net nežinau ką čia papasakojus, labai jaudinuosi, galva blaiviai nedirba... unsure.gif blink.gif
Atsakyti
gal kas galite plačiau papasakoti, kokia dabar situacija Kipre ir Graikijoje? žinau, kad ten irgi jaučiasi krize, Graikijoje net labai. bet ar taip blogai kaip Lietuvoje? kažkodėl manau, kad ne. tai kaip yra iš tikrųjų?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif už kelių dienelių išskrendu į Londoną. Ten maniškis jau darbuojasi keletą mėnesių. Reiks ir pačiai darbelio ieškotis, pradžioj noriu persilaužt su anglų kalba, nes dabar primiršus, pati nebežinau kokia man situacija su ja dabar smile.gif Taigi, gal yra merginų dirbančių Londone? Kaip situacija merginoms su darbais? Be abejo suprantu, kas ieško, tas randa. Ar verta kreiptis į tas agentūras, ar pačiai eiti per kažkur, lysti į akis? smile.gif Papasakokit, kaip susiradot darbelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(martele1022 @ 2010 06 26, 21:45)
Sveikos  4u.gif  už kelių dienelių išskrendu į Londoną. Ten maniškis jau darbuojasi keletą mėnesių. Reiks ir pačiai darbelio ieškotis, pradžioj noriu persilaužt su anglų kalba, nes dabar primiršus, pati nebežinau kokia man situacija su ja dabar smile.gif Taigi, gal yra merginų dirbančių Londone? Kaip situacija merginoms su darbais? Be abejo suprantu, kas ieško, tas randa. Ar verta kreiptis į tas agentūras, ar pačiai eiti per kažkur, lysti į akis? smile.gif Papasakokit, kaip susiradot darbelius smile.gif

tik nesusigundykit leafletus (skrajutes)nesioti,nemazai laiko pradirbau,darbas sunkus o darbdaviai daugiau ar maziau apgaudineja,o ir atlyginimas tik ant maisto
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2010 07 02, 19:39)
tik nesusigundykit leafletus (skrajutes)nesioti,nemazai laiko pradirbau,darbas sunkus o darbdaviai daugiau ar maziau apgaudineja,o ir atlyginimas tik ant maisto

mano drauga irgi apgavo nesumokejo nieko, kai reikejo moketi tiesiog dingo visa firma.vata ip.Taigi patarciau tikrai nesusigundyti
Atsakyti
QUOTE(tata11 @ 2010 07 05, 16:14)
mano drauga irgi apgavo nesumokejo nieko, kai reikejo moketi tiesiog dingo visa firma.vata ip.Taigi patarciau tikrai nesusigundyti

daugelis lietuvaiciu tiesiog vazineja po rajonus ir iesko kitu firmu uzmetytu gatviu ir jei buna rinkimo diena,maisai sudeti prie gatves,paprasciausiai nuvagia,o jei susitinka su firmos rinkejais tai budavo daeina iki mustyniu .galima paciam spauzdinti lapukus ir uzmetyti gatves,o surinkta labdara vesti i supirkimo punktus
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Esu kolegijos absolventė, ir vis dažniau pamąstau, kad norėčiau padirbėr svetur, nežinau, iš pradžių ne ilgam,3 mėnesiams gal, bent pasižiūrėt kas tai yra,nes nesu buvus išvykus svetur, galvoju gal atsirastų kokia irgi panaši mergaitė bigsmile.gif Manau dviese saugiau ir drąsiau, galų gale nuoma pigiau, anglų kalba nėra labai gera, be aišku, suprantu, tik kai nebuvus svetur, kalbėt nedrąsu. Todėl kavinėse, labai kur reikia bendraut,nenorėčiau, pradžioj, geriau kur fabrikuose, pakavime ar panašiai. Lauksiu parašymų į AZ, pati tik apmąstymuose esu, tai gal kas nors norės paplepėt šia tema rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Truputigyva @ 2010 07 06, 15:31)
Sveiki 4u.gif
Esu kolegijos absolventė,  ir vis dažniau pamąstau, kad norėčiau padirbėr svetur, nežinau, iš pradžių ne ilgam,3 mėnesiams gal, bent pasižiūrėt kas tai yra,nes  nesu buvus   išvykus svetur, galvoju gal atsirastų kokia irgi panaši mergaitė bigsmile.gif Manau dviese saugiau ir drąsiau, galų gale nuoma pigiau, anglų kalba nėra labai gera, be aišku, suprantu, tik  kai nebuvus svetur, kalbėt nedrąsu. Todėl kavinėse, labai kur reikia bendraut,nenorėčiau, pradžioj, geriau kur fabrikuose, pakavime ar panašiai.  Lauksiu parašymų į AZ, pati tik apmąstymuose esu, tai gal kas nors norės paplepėt šia tema rolleyes.gif

i kokia sali nori vaziuoti?kas liecia kavinesw,gali ir nebijoti kavineje ,kur labai daug darbo ir truksta personalo,vadybininkas gali tau duoti valymo ,kavos aparatu plovimo ,indu nurinkimo ir tt darbus,tad nereik sito isbrauk,be to siolaikineje europoje nieko nestebina angliskai nekalbantis personalas ir klientas pretenziju nereiskai,o jei ir pakalbina tai tau proga prasilaust kalboje ,kas nera blogai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ihmantas: 06 liepos 2010 - 15:50
Sveikos bigsmile.gif kuo toliau krize tesiasi, tuo daugiau girdziu is aplinkiniu, kad pazystami isvaziuoja.. kaip bebutu keista, taciau visi tik dziaugesi is cia istruke ir gryzti nezada.. nesvarbu ar su vaikuciais butu ar ne unsure.gif sesiu skaityti visa tema.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eureka5 @ 2010 07 07, 13:16)
aš taip pat noriu išvažiuoti padirbėti į užsienį, labiausia traukia Kipras, nors ten jau sezonas įpusėjęs. gal yra daugiau tokių kaip aš? ax.gif

as masciau pora men apie ta kipra, bet visgi anglija nugalejo smile.gif apsigalvok del kipro kol nevelu smile.gif
Atsakyti
as irgi pradejau ieskoti darbo uzsienyje..ir kol kas galvoju pradziai pabuti aukle. ax.gif
Atsakyti
Didžiausias pliusas - galimybė pakeliauti, pamatyti pasaulio, o ir pinigėlių galima užsidirbti gerai. Šiaip man tai laimė, kad galėjau (ir galiu) keliauti. O minusai - toli nuo artimųjų, tėvų, draugų, seserų ir brolių. Na, o jei kažkas iš šeimos šalia kelionėje - išviso gerai. O darbų tai yra ir nemažai.
Atsakyti