As priziuriu senuka uzsieny. mano agentura iesko darbuotoju. kas susidomejot galit man parasyti
Siulome darba merginoms moterims Anglijoje priziureti senukus ar neigaliuosius ju namuose. Atlyginimas apie 320 svaru i rankas i sav. Darbas legalus, per agentura. Padedame sutvarkyti NI ir home office. Nemokate uz nakvyne, nes gyvenate senuko namuose. Kai kur suteikiamas ir nemokamas maitinimas. Darbo grafikas priklauso nuo susitarimo. Paprastai pas viena zmogu dirba dvi slauges, jos ir dalijasi darbo dienas. Pagrindinis reikalavimas PUIKI anglu kalba, kai kur vairuotojo pazymejimas. IDARBINAME NEMOKAMAI, kaip ir yprasta visame pasaulyje. Rasyti e-mail: slauges.uk@gmail.com
QUOTE(Greis5 @ 2010 10 23, 16:17)
mergaites, gal kas planuoja ieskotis darbelio anglijoje, as zadu greitu laiku pradet ieskotis, arba vaziuoti ir ten bandyt ieskot. gal kas noretu prisijungti? esu 1 karta jau buvus uk, tai noretusi bent ne vienai vaziuot 

As planuoju padirbeti Anglijoje bet vienai irgi nedrasu

QUOTE(radanilkev @ 2010 11 15, 12:12)
sweika.as taip pat su draugu ketinu vykti i uzsieni bet vieniem nelabai drasu kai nelabai kalba mokam i siaip ne kart nebuvom toliau isvyke lietuvos.mes prie jusu prisijungtume.parasykite man i tel gal ka sutartume
visgi keliese vykti yra smagiau,pigiau ir drasiau
mano tel.864571352

O kada jus planuojat ta dalyka?

QUOTE(butėė @ 2010 11 15, 12:59)
O kada jus planuojat ta dalyka?
nes as noreciau po nauju metu arba koki balandi isvaziuoti 

po nauju????

Sveiki! Aš ir dabar sėdžiu Norvegijoj .Finansines problemas gal užsienis ir sprendžia,nors Lietuvoj irgi nebuvo blogai.Tačiau ta mokesčių politika <<pirma nusmaugti o po to duoti>>jau išgėrė paskutinį kantrybės lašą.Todėl ir sėdžiu NORVEGIJOJ be jokios sąžinės graužaties.
QUOTE(raimondas27 @ 2010 11 15, 13:51)
Sveiki! Aš ir dabar sėdžiu Norvegijoj .Finansines problemas gal užsienis ir sprendžia,nors Lietuvoj irgi nebuvo blogai.Tačiau ta mokesčių politika <<pirma nusmaugti o po to duoti>>jau išgėrė paskutinį kantrybės lašą.Todėl ir sėdžiu NORVEGIJOJ be jokios sąžinės graužaties.
gal galetum seimai darbelio ten paieskot?

QUOTE(radanilkev @ 2010 11 15, 13:32)
Na, as planuoju viena vaziuot, nes vyras darba turi cia, tad vaikai liktu su juo, bet va, jis spyriojasi

O jus taip greit zadat susirasti, per sav, dvi?

QUOTE(butėė @ 2010 11 16, 11:47)
Na, as planuoju viena vaziuot, nes vyras darba turi cia, tad vaikai liktu su juo, bet va, jis spyriojasi
pinigu tai nori bet nenori vienas vaikais rupintis
tad ir tempiam guma

tai mes ne dabar nusprendem vaziuoti.jau seniai tuo domejomes ir galvojom.siaip kelis pasiulimus jau turiu tai nzn kaip ce bus.viena mergaite uzsieni sedi taresi del darbo vietu.tai jai viskas ok tai pas ja galvojam gal,bet dar nzn

QUOTE(radanilkev @ 2010 11 16, 12:03)
tai mes ne dabar nusprendem vaziuoti.jau seniai tuo domejomes ir galvojom.siaip kelis pasiulimus jau turiu tai nzn kaip ce bus.viena mergaite uzsieni sedi taresi del darbo vietu.tai jai viskas ok tai pas ja galvojam gal,bet dar nzn
ir ce per agenturas dvejas lyg tai nieko kalba ir ju salygos gan palankios 

O man, vis idomu jei darbintis per agenturas tai koks ju pagrindinis kriterijus kad greit surastu darba, mokesti uz ju paslaugas reikia moketi is karto ar veliau is algos atskaiciuoja ir kazin jei tarkim as viena nueiciau i agentura ir tarkim man rastu darba tai turbut vaziuociau ne viena, kaip kazkas cia sake kad kompanija greit surastu

Papildyta:
Ir, beje, i kokia sali planuojat vaziuoti?
QUOTE(radanilkev @ 2010 11 16, 12:03)
O su kokiom agentūrom bendraujat?