QUOTE(triki15 @ 2007 12 29, 16:16)
sveikos. gal kuri turesite kuom pasidalinti sioje temoje is nuogirdu, skaitytos medziagos ar asmenines patirties, bent tikiuosi.... Galbut keista pasirodys, tuo labiau, kai merginos baigiat patvarkyti 14 ar 15 jau tema del krutu didinimosi...
Turiu problemele. Didele. Mano krutys yra didesnes nei noretusi, seip mano drabuziu dydis yra S, jei imti per kitas vietas, o del krutines neretai neiseina isisprausti ne i M !!! Seip itariu, kad cia paveldetas dalykas, mano mamos krutine gan didele ir ilga, kaip cia issireiskus padoriau nezinau

I ilgi, tiesiog. Taip ir man panasiai, ne tik kad didele, bet dar ir 'ilgoka' tai labai nervina, jau ne vien del to, kad niekaip neiseina rasti grazios liemeneles tokiems gabaritams del formos( isispraust iseina tik i tas bubuciu liemeneles, kur turguj bobutes kisa, sovietinio vaizdelio...), o ir todel, kad dauguma drabuziu tenka nusipirkti per didelius, o veliau per visus sonus, pecius ir kitur pasitaisyti,nes tik per krutine drabuziai geri buna
gal kas turit kokiu ideju?! labai prasau!!!
pas mane ta pati bėda. Per visur mano dydis M,o vien dėl krūtinės turiu pirkt L. nes kitaip netelpu

Šiaip esu kūda, tai ta krūtinė reik įsivaizduot kokį kompleksą sukelią, dabar nešioju 75-80E

O forma suprantu apie kokią šneki, nes ir pas mane tokia pat patysusi ir aplamai man mano krūtinė žiauriai nepatinka ir daug problemų kelia

Ir mano manymu vienintelė išeitis tik plastinė
QUOTE(hela77 @ 2008 01 04, 14:35)
taip pavydziu tom, kuriu dydis koks "B"....
Kur perkat liemeneles?
ne tas žodis kaip pavydžiu
Aš perku turguj be jokių pakietinimų ir vielučių.Pasižiūriu kad kaušeliai tiktų, o dažniausiai tinka tik tų kurių apimtis 105-110 ir mažinu pati apimtį

Aišku vaizdas ir grožis ne superinis, bet gražių firminių aš neiperku
QUOTE(lete @ 2008 01 05, 16:33)
Kaip gerai,kad suradau sita tema...

Nes man irgi panasi problema. Nu net nzn ar cia problema,bet... Krutine man nustojo augti 16 ir buvo tokio gero B dydzio,man ji patiko. dabar man 18 ir pries pora men vel pradejo augti ir pasidare tokia Nebloga C...

As nesustambejau, nepriaugo nei vieno kg,tie patys 50, tik krutines apimtis is 87 pavirto 90 ir C. Ar gali buti,kad as cia taip sakant dar brestu? Forma nepakito,nes daug sportuoju, tik apatini trikotaza reikejo susipirk is naujo. Tikrai nesilaukiu. Tai kaip jus manot ,kas cia dabar su manim? Jau net ir aplinkiniai sako, kad pasididinau ar ka.... net issitiest normaliai geda...
Visų pirma tau TIK 18 ir tu dar ilgai ir nuobodžiai gali bręsti ir keistis, o antra nemanau, kad čia labai didelė bėda krūtinė C dydžio

Man ir D būtų visai nieko, dar pakenčiama, o va jau toliau tai katastrofa.

18 metų manokrūtinėbuvo B, 21 buvo C, o iki 25 metų padidėjo iki E,nors nei pastambėjau nei kas kita