Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų mažinimas/Augimo stabdymas?

La senza taip istikruju vadinasi. T.y. parduotuves pavadinimas. Kaune yra Akropolyje.

4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
si tema labai aktuoli, daug apie tai kalbojome temoje "O kaip gi sumažinti tą nelemtą didžiulę krūtinę"
as taip pat turejau didele krutine, nukarusi beveik iki "bambos" buvo, dariausi mazinimosi operacija. viska aprasiau anoje temoje, yra ir kitu merginu atsiliepimai apie operacijas, sportus ir t.t.t 4u.gif

Atsakyti
aciu, begu i ta temuke.
Atsakyti
sveikos, as cia naujoke ir uzsiregistravau tik del sios temos... nebegaliu gyventi su savo krutine... ji man trugdo. noriu darytis operacija. negaliu normaliai sportuoti, o noreciau, negaliu begioti, sokineti, net vaikscioti nera smagu, kai viskas liuliuoja... operacija man atrodo vienintele iseitis, bet bijau, nes vaiku dar neturiu, nezinau kaip bus ateityje, ar pasidarius operacija ir susilaukus vaikelio galesiu normaliai ji maitinti, ar nenukars krutine po viso to? gal turite kokiu patyrimu?

o del liemeneliu, tai radau nuostabia parduotuve - La Senza, yra kaune akropolyje ir vilniuje gedimino 9, bet kaune didesne - liemeneles grazios, dideliu dydziu ir graziom stipriom PLONOM petneselem ir kainos tikrai nesikandzioja (40 - 90 lt galima nusipirkti tikrai labai graziu, seksualiu) smile.gif pati nesioju 75 FF, ten randu ir net pirma karta savo gyvenime nusipirkau grazu maudymosi kostiumeli - atskira grazu ir pigiai (110 lt) galima rinktis viska atskirai, tai didziulis pliusas... ir dar dabar toje parduotuveje ispardavimas, tai nusipirkau 6 liemeneles uz 160 smile.gif nepaprastai laiminga!
Atsakyti
Ši tema žiūriu visai nepopuliari, bet yra vistiek merginų, kurios nepatenkintos savo krūtine, viena tokių ir aš. Kiek esu pražliumbusi ir kiek replikų prisiklausiusi dėl jos, jau turbūt nebesuskaičiuočiau. Dydis 70F, dabar laukiuosi ir ji man ryškiai padidėjo, kai baigsiu maitint, tai griežtu režimu taupysiu pinigėliu operacijai, norėčiau bent C dydį turėt blush2.gif
Atsakyti
Net nežinau kokią krūtinę turiu, bet man ji atrodo per didelė blush2.gif Regis nešioju ir 75A,75B,75D, bet radus internete straipsnį kaip išsirinkti liemenėlę man išmetė, kad reik rinktis 80A doh.gif Na vienu žodžiu pasimetus.. Pažiūrėjau apie operacijas - randai visam laikui lieka - nenoriu schmoll.gif Neįsivaizduoju ką daryt, gal kūdintis bandyt smarkiai.. Nesu stora, bet ir bicepsus neblogus turiu, ir krūtinė pilna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Site: 15 gegužės 2010 - 00:33
Sveikutes,kad galeciau padeti tikrai padeciau,pasiimciau po gabaliuka is visu blush2.gif .Mes vargses verkiame del mazos krutines,o cia del dydeles.Ale neteisingas tas musu kurejas doh.gif kitoms netadejo,o kitoms perdejo smile.gif Ir kur teisybe.Tad laikykites,ir sekmes mazinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Qrune: 15 gegužės 2010 - 14:01
QUOTE(Site @ 2010 05 15, 02:26)
Net nežinau kokią krūtinę turiu, bet man ji atrodo per didelė  blush2.gif  Regis nešioju ir 75A,75B,75D, bet radus internete straipsnį kaip išsirinkti liemenėlę man išmetė, kad reik rinktis 80A  doh.gif Na vienu žodžiu pasimetus.. Pažiūrėjau apie operacijas - randai visam laikui lieka - nenoriu  schmoll.gif Neįsivaizduoju ką daryt, gal kūdintis bandyt smarkiai.. Nesu stora, bet ir bicepsus neblogus turiu, ir krūtinė pilna...

Atsiprasau, bet prajuokinai biggrin.gif Kaip gali nesioti ir A ir B ir D? A dydzio krutine yra pati maziausia, ir jei ji tau atrodo per didele, tai g.gif O D dydzio krutine yra jau tikrai nemaza. Tikriausiai neskiri dydziu ir neisivaizduoji kas tas A B C D ir t.t. O kalbant apie tuos skaiciukus 70 75 80 , tai cia yra apimtis po krutine, kitaip tariant tavo krutines lasta. Ir jei tau ismete 80A, vadinasi tavo krutine yra mazyte, tik tu pati esi tvirtesnio sudejimo tongue.gif
Atsakyti